Intretinere panouri fotovoltaice se face doar de catre specialisti!

Energia solara este la indemana oricui, este gratuita si poate fi folosita foarte usor! Ai nevoie doar de panouri fotovoltaice si ai rezolvat problema. Acestea transforma lumina solara in electricitate tot timpul anului. Desigur, este important sa cumperi panouri de calitate deoarece doar acestea sunt profitabile. Si, nu in ultimul rand, intretinere panouri fotovoltaice este un serviciu la care si tu va trebui sa apelezi pentru a te bucura la maxim de investitia facuta!

Intretinere panouri fotovoltaice creste performanta acestora cu pana la 20%

 

Intretinere panouri fotovoltaice se face doar de catre specialisti!Polen, funingine sau praf sunt 3 dusmani ai panourilor fotovoltaice, dusmani care reusesc sa le reduca performanta cu pana la 20%. Nu te gandi ca de intretinere panouri fotovoltaice se va ocupa ploaia deoarece lucrurile nu sunt chiar atat de simple. Nici ploaia, nici roua si nici vantul nu reusesc sa curete eficient panourile.

Crezi ca un simplu burete inmuiat in apa va rezolva problema? Nici pe departe! Configurarea panourilor fotovoltaice nu-ti face deloc treaba mai usoara. In plus, aceste panouri sunt adesea cocotate sus, pe acoperisul casei tale, avand o inclinatie de 30-45 de grade. Nu este de recomandat sa incerci sa te apuci de unul singur sa le speli, este chiar periculos.

Ce este de facut in acest caz? Ai nevoie de echipamente profesionale de curatare si intretinere a panourilor fotovoltaice, insa cel mai bine este sa apelezi la o echipa de profesionisti ce se ocupa de acest lucru. Tu platesti serviciul de care ai nevoie din cand in cand si toata lumea este multumita.

Intretinere panouri fotovoltaice cu Woma Ecoser

 

Pentru intretinere panouri fotovoltaice specialistii de la Woma Ecoser sunt exact echipa potrivita pentru nevoile tale. Aceasta echipa are mai bine de 13 ani de experienta in domeniu, Intretinere panouri fotovoltaice se face doar de catre specialisti!1stie cum sa abordeze problema, s-a confruntat cu fel si fel de tipuri de murdarie si de situatii neprevazute, este dotata cu utilajele si toate echipamentele necesare pentru o curatare si intretinere profesionala, ca la carte, incat tu nu trebuie decat sa-i suni si in cel mai scurt timp panourile tale vor da din nou randament maxim.

Operatiunea de spalare a panourilor se realizeaza numai cu apa tratata si foarte pura ce a fost obtinuta cu ajutorul statiei de tratare si demineralizare din dotare. Doar acest gen de apa va respecta normele de intretinere a panourilor, nu le va zgaria sau afecta buna functionare.

Cum se numeste statia de purificare a apei? Este vorba despre sistemul de multifiltrare marca AquaWelt EcoMix cu o capacitate de 1600 l/h. Acest sistem intrebuinteaza si un filtru special EQ-AS20, un produs modern, revolutionar, de ultima generatie care are la baza tehnologia Nucleation Assisted Crystalizatin sau NAC. Astfel, mineralele prezente in apa de spalat care se transforma mai apoi in calcar sunt transformate in particule inactive ce nu vor da batai de cap curatarii impecabile a panourilor fotovoltaice.

De asemenea, se mai intrebuinteaza si filtre de sediment care elimina rugina, nisipul, polenul sau alte microorganisme din apa cu care se spala panourile. Se folosesc 3 filtre diferite pentru eficienta maxima.

Aimintim si de filtrul magnetic anticalcar care se monteaza pe toate periile manuale cu care echipa companiei se ocupa de intretinerea panourilor, asta pe langa intrebuintarea lui Roboclean, un utilaj modern si deosebit de eficient.

Daca vrei sa te bucuri de servicii de calitate, alege intretinere panouri fotovoltaice de la Woma Ecoser. Ai nevoie de informatii suplimentare despre compania si serviciile Woma Ecoser? Pentru detalii si programari, suna la numarul 0244-470.018 si 0722-234.114 sau trimite un e-mail pe adresa contact@womaecoserv.ro.

Articol oferit de zoom-biz.ro.