Intra pe Optimed-Medical.ro si afla tot ce vrei sa stii despre clinica oftlamologie Bucuresti

Cauti o clinica oftalmologie Bucuresti si nu stii in cine sa ai incredere? Atunci cand vine vorba de sanatatea ta trebuie sa alegi doar medici cu ani de experienta in domeniu si care au alaturi o echipa de oameni dedicati si cu pregatire foarte buna.

Bucurestiul este plin de cabinet oftalmologice ce pretind a fi cele mai bune, multe dintre ele fiind aparute peste noapte. Atunci cand iti este prescris un ochelar sau un tratament oftalmologic gresit, iti faci mai mult rau decat bine, iar aceste greseli, de multe ori, nu pot fi indreptate. De aceea trebuie sa te asiguri ca medical oftalmolog pe care il alegi are pregatirea si experienta necesare pentru nevoile tale.

Centrul oftalmologic Optimed Medical, este ceea ce cauti. Infiintat in anul 1992, a fost unul din primele mari cabinete oftalmologice moderne din Bucuresti si din tara. Cel care a pus bazele acestei clinici este oftalmologul german de origine romana, doctor George Huttmann, care pana astazi este directorul medical al institutiei.

Centrul oftalmologic Optimed Medical va ofera urmatoarele servicii:

 • Consultatii pentru adulti si copii,
 • Prescriptii ochelari,
 • Optica medicala,
 • Adaptari lentile de contact moi şi dure,
 • Centru de diagnostic ocular (CDO)
 • Camp vizual
 • Ecografie si pahimetrie
 • ERG si PEV
 • Keratometrie
 • Tratament laser
 • Topografie
 • Tomografie

Metode moderne de diagnosticare cu aparatura de ultima generatie

Incă de la infiintare echipa medicala a clinicii Optimed Medical Bucuresti s-a specializat in metode moderne de diagnostic, oferind pacientilor investigaţii variate printre care: angiofluorografia retiniana (AFG), ecografia oculara, electroretinografia (ERG) si potentialele corticale evocate vizual (PEV). Optimed Medical Bucuresti este unul dintre primele cabinete care au efectuat tratamente laser ale polului anterior şi posterior ale ochiului.

Recent, Centrul de Diagnostic Ocular din incinta Optimed Medical Bucuresti, a fost dotat cu instrumente de diagnostic ale bolilor retinei de ultima generatie, ca de exemplu, tomograful in coerenta optica 3D-OCT Maestro.

Ceea ce face ca acest cabinet sa se diferentieze de celelalte este faptul ca are parteneriate cu alte centre de chirurgie oculara si de chirurgie refractiva. In cei peste 20 de ani de activitate medicala la un inalt nivel profesional, obiectivul clinicii a ramas ingrijirea competenta si completa a pacientilor.

Centrul de Diagnostic Ocular  dispune de o echipa de medici specialisti, impreuna cu asistentele care va stau la dispozitie si va asigura un tratament profesional si complet.

Cabinetul ofera de asemenea si pachete, cum ar ar fi pachetul prichindel, bunicut sau electroretinograma pentru ca tu sa iti poti permite nu doar un control amanuntit alochilor, ci si, in caz de nevoie, o pereche de ochelari cu lentil profesionale si de cea mai buna calitate.

Daca aveti nevoie de mai multe informatii nu ezitati sa contactati clinica la numerele de telefon sau adresa de email de pe optimed-medical.ro. Apelati cu incredere la echipa de specialisti de la  Centrul de Diagnostic Ocular pentru orice nelamurire sau pentru a va face o programare in cel mai scurt timp. Doar astfel va veti convinge de excelentele servicii si rezultate satisfacatoare.