Interpet’s International – caini de rasa de vanzare

03852317327422a8ca0fcbad74367a56

Interpet’s International este una dintre cele mai mari companii de intermedieri caini din lume. Compania se ocupa de exportarea cainilor de rasa din 45 de tari, din intreaga lume. Interpet’s International se face remarcata prin seriozitatea de care da dovada, pentru complexitatea si calitatea serviciilor oferite.

Asadar, daca vrei sa-ti gasesti un “prieten”, tot ce trebuie sa faci este sa consulti oferta caini de rasa de vanzare, din cadrul companiei Interpet’s International. Reprezentantii specializati si cu experienta in domeniu, te vor ajuta sa consulti oferta generoasa, iti vor acorda consultanta de specialitate, in cazul in care nu esti hotarat asupra catelusului sau a rasei.

Trebuie sa stii ca “micii prieteni” provin de la crescatori straine FCI. Fiecare rasa in parte este selectionata cu uj anumit scop, indiferent daca este de vanatoare, paza pentru turme sau campanion.

Caini de rasa de vanzare, doar de la Interpet’s International!

Stim foarte bine, ca cel mai bun prieten al omului este cainele. El poate fi un ajutor de nadejde pentru activitatile vanatoresti si chiar pentru cei nevazori sau infirmi.  Poate fi un patener ideal de joaca si chiar un confesor. Si daca iti doresti un astfel de caine si nu stii de unde , Interpet’s International este  alegerea perfecta. Alege din oferta companiei cainele potrivit pentru tine sau copilul tau. Acceseaza pagina web www.vanzaricaini.com  si vei gasi descrierea fiecarei rase de caine, informatiile despre istoria rasei, descrierea fizica, temperamentul acestuia, starea de sanatate, alimentatie si conditiile de viata cele mai potrivite. Pentru caini de rasa de vanzare, Interpet’s International pune la dispozitia celor interesati  rase de caini nordice, rase de ciobanesti si de cireada, rase pentru vanatoare cu pusca, rase de paza si de aparare, copoi,  ogari si rase Pariah,  terrieri si rase de companie.

Servicii profesionale, oferite de Interpet’s International- caini de rasa de vanzare

Avantajele de care vei beneficia daca vei apela la oferta caini de rasa de vanzare din cadrul companiei Interpet’s International sunt multiple, si anume: consultanta in alegerea patrupedului, in functie de cerintele si necesitatile existente, livrarea catelusului este gratuita indiferent de zona/ localitatea in care locuiesti, livrarea se face personal, nu prin firma de curierat. Toti cateii, indiferent de rasa sunt insotiti de carnetul de sanatate, pentru ca tu sa stii ca micul patruped este sanatos, au microcip, doua parazitari si cel putin un vaccin facut. In plus, catelusul va fi livrat cu hrana speciala pentru el, vitamine ( D3 si K9), pastile antidiareice si antimicrobiene, toate acestea fiindu-va oferite gratuit.

Una dintre alegerile companiei este aceea de a exporta caini de la crescatori din strainatate si nu din Romania, doarece crestoriile din afara tarii noastre sunt obligate sa face testele de sanatate iar catelusii sunt testati fizic si psihic.

Indiferent de rasa de caine aleasa, talia acestuia, apeleaza la serviciile de caini de rasa de vanzare oferite de catre Interpet’s International, vei avea garantia  ca iti vei gasi “ prietenul” pe care ti-l doresti, oferta companiei fiind foarte varaiata si generoasa.

Acceseza site-ul www.vanzaridecaini.com si alege catelusul potrivit!