International Service Expert – Sejur in Dubai, visul poate deveni realitate!

In anul 2000, mai era inca o oarecare asezare pescareasca, pe malul Golfului Persic. Un an mai tarziu insa, norocul si soarta Dubaiului aveau sa se schimbe, odata cu visul Seicului Rashid bin Saeed al Maktoum. Trezindu-se intr-o foarte buna dimineata si nevazand nimic pe geam decat marea, domnul Rashid si-a propus sa transforme micul orasel de pescari intr-un ditamai centru urban, sa sparga monotonia peisajului. Si a reusit.

sejur DubaiZece ani mai tarziu, Dubaiul isi traieste cu frivolitate si opulenta Epoca sa de Aur (in unele locuri la propriu, fara absolut nicio legatura cu sintagma noastra). Desprinsa parca din SF-urile lui Lucas, arhitectura futurista a orasului te transforma fara sa vrei in protagonistul unui film de fictiune, turnat intr-o realitate a viitorului.

Asta pentru ca cele mai imposibile proiecte arhitectonice de pe planeta au prins viata aici. Un exemplu nu foarte mare ca dimensiuni dar elocvent este faptul ca poti schia in Dubai, desi afara sunt uneori peste 40 de grade. Dezvoltatorii din Dubai s-au luat la întrecere, cine bate mai multe recorduri: hotelurile de multe stele, insulele artificiale (vizibile din spatiu), partiile de ski acoperite si mai recent proiectul “World”, un arhipelag ce reproduce harta tarilor lumii sub forma unor insulite sau cel mai mare mall construit vreodata sunt cteva din “minunile” care tin topul recordurilor.

Constructiile hi-tech completeaza armonios filozofia locului: “the sky is the limit”. Totul este mega-giga-terra, opulent, exuberant. Conducatorii emiratului au dat dovada de spirit vizionar si au venit cu idei revolutionare, menite sa asigure poporului un trai lipsit de griji dupa ce vor fi terminat tot petrolul.

Geografia era pana nu demult cea care statea in calea dezvoltarii lui. Cu un climat subtropical si capitala a emiratului omonim, Dubaiul este unul din cele șapte emirate ale Emiratelor Arabe Unite (EAU) și totodată cel mai populat stat component. Situat pe malul sudic al Golfului Persic în Peninsula Arabică, ocupa cu mandrie locul secund în ceea ce privește teritoriul (după Abu Dhabi). 

Sa luam la intamplare una dintre minunile Dubaiului. Datorita faptului ca plaja, relativ ingusta, permitea accesul unui numar limitat de turisti, emirului i-a venit ideea construirii unor insule in forma de palmier (Palm Islands), care ofera mai multi kilometri de plaja comparativ cu cele circulare. Si cum depasirea limitelor e specialitatea casei Dubaiene, lucrurile au mers atat de bine, incat celebritati din lumea intreaga s-au inghesuit sa cumpere, la preturi galactice, locuinte desenate doar pe hartie.

Cea mai mica dintre Palm Islands este Palm Jumeirah, autoproclamata „A opta minune a lumii”, o insula cu o suprafata de 20 kmp, formata din 17 frunze de palmier. Constructia ei a inceput in 2001, iar cheile primelor apartamente le-au fost inmanate proprietarilor cinci ani mai tarziu. Pentru a o ridica, muncitorii au folosit 94 de milioane de metri cubi de nisip si 7 milioane de tone de piatra.

Credem ca v-am dat suficiente motive sa va faceti bagajele cu destinatia Dubai. Insa este foarte important cu cine va pregatiti vacanta de vis, pentru a nu se transforma intr-un cosmar. Va ajutam noi, impreuna cu International Service Expert – o agentie de turism ce va intampina cu oferte de vacanta exceptionale. Printre diversele destinatii oferite de agentie cum ar fi: Austria, Elvetia, Egipt, Spania, Grecia, Cipru, Portugalia, Cuba, Jamaica, Indonezia, Caraibe, se numara si Orientul Mijlociu.

Pentru ca scopul agentiei este ca fiecare sa aiba parte de vacanta mult visata ofertele cuprind vacante pentru toate buzunarele. Echipa va sta la dispozitie pentru a va oferi sfaturi si pentru a gasi impreuna sejurul care vi se potriveste. International Service Expert vine in intampinarea dumneavoastra cu oferte exceptionale pentru un sejur in Dubai.

In momentul in care veti contacta firma, mentionati ca ati gasit compania pe site-ul zoom-biz.ro, pentru a obtine cel mai bun pret.

International Service Expert

Romania, Neamț, Piatra Neamț, Str. Progresului Nr. 48

Telefon: 021 240.60.99 , 0729.729.742

www.sejur-extern.ro