Instruire pentru protectia si sanatatea in munca asigurata de Fatum Grup

Daca sunteti administratorul unei afaceri, domeniul de activitate nu are o prea mare relevanta, siguranta angajatiilor dumneavoastra trebuie sa conteze cel mai mult. In cazul nefericit in care se petrec accidente de munca, imaginea companiei va avea de suferit si dumneavoastra va trebui sa raspundeti organelor abilitate pentru situatia creata. De aceea, de fiecare data cand angajati personal nou, trebuie sa asigurati instruirea acestuia cu privire la normele de protectia si sanatatea in munca. Desigur, aceasta instruire trebuie realizata semestrial, acesta fiind singurul mod prin care puteti pune la cunostiinta pericolele existente la locul de munca angajatiilor dumneavoastra.

Normele de protectia muncii sau de protectia si sanatatea in munca sunt prevazute de lege si sunt impuse firmelor sau companiilor din Romania si nu numai. Astfel, sarind peste instructia angajatiilor o sa incalcati legea, riscand penalitati si consecinte grave. De aceea, in cadrul oricarei companii se afla un departament de resurse umane care va realiza instructia necesara ori de cate ori este nevoie. Dar daca afacerea dumneavoastra este de mici dimensiuni, sau daca din alte motive nu doriti crearea unui astfel de departament, puteti recurge la o alta solutie: solicitarea serviciilor unei companii de profil.

O astfel de companie este si Fatum Grup. Fatum Grup va ofera servicii pentru instruire angajati in vederea luarii la cunostiinta a normelor de protectie si siguranta in munca. Aceste norme nu vor fi aceleasi pentru toate companiile. Fiecare domeniu de activitate vine cu riscurile proprii ceea ce inseamna ca normele vor fi special concepute, conform cu sectorul in care firma dumneavoastra isi desfasoara activitatea.

Fatum Grup este un expert in domeniul protectiei muncii si prevenirii situatiilor de urgenta. Cu sediul in Timisoara, firma va ofera servicii de calitate pentru implementarea sistemelor de securitate si sanatate in munca dar si a celor pentru situatii de urgenta, in scopul prevenirii si stingerii incendiilor. Printre serviciile oferite se numara si cele pentru securitatea si sanatatea in munca, servicii pentru situatii de urgenta, cursuri de calificare in Timisoara, cursuri de specializare SSM, instructaj pentru situatii de urgenta, instructaj pentru protectia muncii si multe altele.

In ceea ce priveste normele pentru protectia si sanatatea in munca, acestea prevad ca fiecare angajat trebuie sa primeasca instructaj in acest domeniu, sa completeze fise individuale SSM, iar compania trebuie sa analizeze fiecare aspect al domeniului de activitate ce ar putea periclita sguranta la locul de munca. Detaliile obtinute sunt incluse intr-un set de documentatii care se intocmesc si se pastreaza pe durata angajarii sau existentei firmei, dupa caz. In acest fel, situatiile de risc vor fi evitate si dumneavoastra veti beneficia de serviciile unei companii cu experienta ce va sta la dispozitie in orice moment, indiferent de volumul de munca sau de complexitatea situatiilor.

Pentru solicitarea serviciilor de protectie si sanatate in munca Fatum Grup va trebui sa utilizati datele de contact de mai jos pentru a lua legatura cu un reprezentant al companiei. Personalul Fatum Grup va pune apoi la dispozitia dumneavoastra toate detaliile necesare stabilirii unei colaborari.

Fatum Grup, date de contact:

Adresa:
Str. Vanatorilor nr. 33 Timisoara,
jud. Timis Romania, RO-300442
CUI: RO22272650
Nr. Registrul Comertului: J35/3058/2007
Telefon/FAX: +40-256-487 773
E-mail: contact@fatumgrup.ro

Persoane de contact:
Cora Bogdan Marius
+40-730-123 033
Cora Anca Lavinia
+40-722-241 920

In momentul in care vei contacta firma, mentioneaza faptul ca ai gasit compania pe reteaua zoom-biz.ro, pentru a obtine cel mai bun pret.