Instalatii termice

evam_constal_logoSezonul de iarna reprezinta pentru multi romani o provocare atunci cand vine vorba de plata facturilor la caldura. De aceea, o solutie care a inceput sa aiba succes la tot mai multe persoane este aceea a montarii de centrale termice sau alte instalatii termice la care consumul este foarte bine contorizat si facturile sunt mai mici.

Ce trebuie sastiti despre instalatii termice?

Daca v-ati decis sa va puneti o instalatie termica, ar trebui sa stiti ca materialul din care sunt facute tevile este foarte important. De exemplu, teava de polietilena (pexal) are o durata de viata scurta mai ales din cauza ca la coturi este posibilitatea sa crape, teava din otel este greu de prelucrat si astfel manopera va fi mai scumpa. De aceea se recomanda folosirea unor tevi de polipropilena (instalatii ingropate) sau cupru. Pentru instalatii termice asa cum aveti nevoie, trebuie sa va interesati temeinic inainte si ulterior sa alegeti modelul preferat.

Acte necesare pentru montarea de instalatii termice

Pentru a putea sa beneficiati de instalatii termice aveti nevoie de cateva documente. De exemplu, pentru o centrala termica aveti nevoie de: proces verbal de punere in functiune a instalatiei interioare de utilizare a gazelor naturale (il primiti la final), factura achizitie centrala termica, certificat garantie centrala termica, manual de utilizare a centralei termice, raportul de prima punere in functiune centrala termica (PIF), declaratie de conformitate pentru instalatia de incalzire emis de catre firma montatoare autorizata ISCIR conform PT A1 pentru montaj (procesul verbal de probe la rece), copie dupa autorizatia ISCIR a firmei care a instalat centrala termica.

Evam Constal va ofera instalatii termice de cea mai buna calitate

Pentru a putea sa monteze o instalatie termica, o companie trebuie sa fie autorizata, deoarece trebuie sa respecte anumite proceduri si sa aiba persoane calificate. Una dintre companiile care se ocupa de instalatii termice in locuintele clientilor este Evam Constal. Aceasta este o companie care are ca motto: ˝Instalatii pe gustul dumneavoastra˝ si care executa si proiecteaza instalatii termice, sisteme de incalzire centrala, instalatii sanitare etc la un pret foarte avantajos, avand instalatori si electricieni calificati si autorizati. Pentru instalatii termice ofera sistem clasic bitubular, radiatoare de fonta, sistem de incalzire cu tevi de polipropilena alufoliata sau teavadin cupru si radiatoare din otel, etc.

Ce alte produse si servicii ofera firma Evam Constal, exceptand instalatii termice?

Compania Evam Constal proiecteaza si executa instalatii termice. De asemenea, angajatii firmei se ocupa si de verificarea instalatiilor de gaze la 2 si la 10 ani, fiind autorizati ANRE si pot obtine autorizatiile si avizele necesare pentru demararea lucrarilor. Ca produse, firma ofera instalatii de filtrare pentru piscine, instalatii de dezumidificare, sisteme profesionale de irigatii pentru gradini, instalatii sanitare.

Cum puteti contacta aceasta firma pentru a cumpara instalatii termice?

Daca doriti sa apelati la serviciile si produsele companiei Evam Constal pentru instalatii termice sau pentru alte produse, puteti accesa site-ul  evamconstal.ro, unde veti gasi datele de contact ale acesteia. Unul dintre operatorii companiei va va oferi in cel mai scurt timp, toate informatiile de care aveti nevoie.