Instalatii de irigat cu aspersoare oferite de Amsis Industries

Chiar daca vara s-a incheiat si toamna si-a intrat in rol, agricultura nu sta in loc. Pamantul trebuie arat si pregatit pentru o noua productie, cea de anul urmator. Desi infrastructura din Romania in ceea ce priveste sistemele de irigat pentru culturile agricole este cu adevarat la pamant, cei interesati pot achizitiona un sistem propriu care sa asigure irigarea propriu-zisa a culturilor. Un sistem de irigat profesional este cel cu aspersoare, acesta oferind numeroase avantaje despre care o sa discutam in cele ce urmeaza.

Irigarea este necesara pentru dezvoltarea culturilor. In lipsa apei (cel putin in anumite perioade in care apa este esentiala pentru cresterea plantelor agricole), culturile se pot usca sau dezvolta necorespunzator. Toate aceste rezultate se vor resimti in toamna, cand roadele culturii vor fi, desigur, sub asteptari. Acest lucru va reprezenta o lovitura in bugetul agricultorilor care nu isi vor acoperi investitiile facute cu un an in urma, neavand nici banii necesari asigurarii continuitatii agricole. Astfel, pentru evitarea situatiilor mentionate, este necesara o instalatie de irigat.

Instalatiile de irigat pot fi montate in orice suprafata agricola, indiferent de amplasament, marime sau de  plantele ce sunt samantate. Avantajul instalatiilor de irigat cu aspersoare il reprezinta portabilitatea si usurinta in extindere. Aceste instalatii pot fi modificate cu usurinta, pot fi mutate, extinse sau restranse in functie de necesitatiile fiecarui fermier. Costurile de achizitie variaza in functie de modelul instalatiei si nu numai.

Pentru a beneficia de cele mai rentabile preturi si de calitate superioara, va recomandam achizitionarea de instalatii de irigat cu aspersoare utilizand serviciile companiei Amsis Industries. Amsis Industries din Mangalia va ofera produse si servicii in domeniul irigatiilor. Compania comercializeaza si instaleaza moto-pompe, grupuri de pompare, instalatii de irigat cu aspersoare, pompe pentru priza tractorului, sisteme de irigat rezidentiale, instalatii de irigat Fasterholt, instalatii de irigat Bording si multe alte produse.

In cazul instalatiilor de irigat cu aspersoare, Amsis Industries va ofera sisteme formate din tronsoane de tub PE si T-uri galvanizate cu cuple rapide. Instalatiile se configureaza dupa nevoile fiecaruia, astfel in functie de lungime, teava principala poate avea 50, 60, 75, 90 sau 110 mm, numarul aspersoarelor stabilindu-se pentru irigarea uniforma a culturii. Dupa cum am precizat, aceste instalatii se pot extinde sau modifica in functie de culturile fiecarui client astfel, puteti alege sa schimbati configuratia sistemului de irigat de la un an la altul.

Amsis Industries va pune la dispozitie si accesorii pentru aceste instalatii, dar si produse la preturi promotionale. Calitatea este ireprosabila, toate produsele comercializate purtand insemnul unor producatori de renume in acest domeniu.

Pentru a comanda un sistem de irigat cu aspersoare Amsis Industries, va recomandam sa accesati site-ul oficial al companiei. Utilizand pagina web, veti putea vizualiza caracteristicile tehnice ale acestor instalatii, o sa invatati cum sa le utilizati si o sa aveti acces la toate produsele si serviciile oferite de companie.

Amsis Industries, date de contact:

Str. M.I. Dobrogeanu, Nr. 83, 905500, Mangalia – România
Tel: +40 722 301 527; Fax: +40 341 816 809
Email: office@amsis.ro

In momentul in care vei contacta firma nu uita sa mentionezi ca ai gasit-o in reteaua zoom-biz, beneficiind astfel de cel mai bun pret.