Instalati camere IP doar de la Big IT Solutions!

Camera_IP_1MP_Aevision_AE-1D01-3602-VCamerele de supraveghere ce utilizeaza Internet Protocol, cunoscute sub numele de camere IP, sunt camere video digitale de supraveghere ce pot trimite si primi informatii prin retea sau internet. Aceste sisteme de supraveghere IP sunt instalate ca alternative la clasicele sisteme de supraveghere analoge cand supravegherea era realizata din informatii analoge inregistrate pe un dispozitiv media.

In momentul de fata exista doua tipuri de sisteme de operare pentru camerele IP. Acestea pot fi centralizate si descentralizate. Sistemele IP centralizate necesita un NVR. NRV-ul este un program ce inregistreaza pe un hard disk sau alt tip de dispozitiv de stocare, informatii in format digital. In cazul sistemelor formate din camere IP descentralizate nu este necesara utilizarea unui NRV deoarece fiecare camera in parte are incorporat un sistem de inregistrare direct pe un dispozitiv de stocare media. Datele inregistrate de camerele IP pot fi accesate prin internet de pe orice alt dispozitiv extern, chiar si de la distanta.

Care sunt avantajele utilizarii unor camere IP pentru supravghere?

Avantajele utilizarii unor camere IP pentru supraveghere sunt multiple. Compania Big IT Solutions va ofera doua marci importante de camere IP, Eyecam respectiv Aevision. Acestea se caracterizeaza prin aspect tehnice remarcabile care depasesc cu mult avantajele utilizarii altor branduri de camere IP de pe piata. Totodata, firma Big IT Solutions va pune la dispozitie pachete extrem de avantajoase de camere IP Eyecam sau Aevision care pot fi instalate foarte usor pe orice suprafata menita a fi monitorizata video.

Deoarece camerele IP functioneaza utilizand banda de internet, wi-fi sau retea gsm, nu este necesara instalarea cablului coaxial pentru fiecare camera in parte . Sistemele de supraveghere IP transmit prin internet sau prin retea fara niciun alt soft sau echipament de monitorizare auxiliar , transmisia fiind posibila exclusive prin intermediul internetului.

Intr-un sistem de supraveghere IP nu exista un numar limita de camere IP ce pot fi instalate. Important este sa existe o latime de banda suficient de puternica pentru a transmite datele.

Camerele Eyecam si Aevision sunt instalate in retea si astfel ele pot fi configurate la distanta. Aceasta functie permite utilizatorului sa se autentifice si sa vizualizeze inregistrarile video in orice moment din orice locatie. Controlul la distanta prin intermediul unor camere IP  este preferabil pentru cei care vor sa monitorizeze casa sau proprietatea in special cand sunt plecati sau in afara programului de lucru.

Rezolutiile la care pot inregistra camerele IP Eyecam si Aevision ofera imagini clare atat in cazul viazualizarii cat si pentru redarea acestora.Cu cat imaginea este mai clara, cu atat pot fi distinse mai usor fetele, obiectele, oamenii si orice alte detalii surprinse de camera. In plus, nu exista nicio pierdere a calitatii imaginilor inregistrate, deoarecere toate datele raman in format digital, putand fii oricand accesate.

Big IT Solutions- furnizorul ideal de camere IP

Compania Big IT Solutions are principal domeniu de activitate importarea si distribuirea unei game largi de sisteme si produse destinate mentinerii securitatii bunurilor si imobilelor precum : sisteme de supraveghere video, DVR, accesorii supraveghere NVR sau camere IP. Pentru a descoperi oferta completa accesati pagina de internet a firmei Big IT Solutins si aflati toate informatiile necesare privinf tehnologia IP direct de consultantii acesteia.