Inst-Nistor – Service centrale termice, lucrari realizate de profesionisti!

service centrale termiceCentrala termica este fara indoiala una dintre cele mai folosite instalatii in casa fiecarui cetatean. Indiferent ca vorbim de incalzirea non-stop pe timpul sezonului rece sau de apa calda furnizata zilnic, centrala trebuie oricand sa functioneze la standarde maxime. Atunci cand va alegeti o centrala termica trebuie sa o faceti in functie de mai multe criterii tehnice care sa aiba in vedere in primul rand necesarul de energie al locuintei: suprafata si volumul spatiului ce trebuie incalzit. Pe acelasi plan al importantei pentru o centrala termica este si alegerea unei firme specializate in lucrari de service si mentenanta. Oricat de performanta ar fi, centrala are nevoie periodic de servicii de acest gen. O firma care va poate ajuta in aceasta privinta, cu service centrale termice performant, este Inst-Nistor din Bistrita.

Service centrale termice, o lucrare fundamentala pentru orice instalatie de incalzit!

Pe durata functionarii intense, la cele mai importante componente ale unei centrale termice apar uzuri iar o importanta majora o au calitatea pieselor de schimb. Daca o piesa fundamentala a unei centrale nu este inlocuita la timp cu una originala, ea poate provoca disfunctionalitati majore in angrenajul unei centrale termice. Ce inseamna asta? E foarte simplu de rapsuns: in timp vor aparea alte defectiuni ale celorlate piese care sunt originale cauzand alte avarii sau chiar defectiuni capitale, adica va vor trimite la magazin pentru o noua centrala.

Pentru a va scapa de griji, Inst-Nistor ofera solutii complete pentru instalatiile de incalzit pe care le aveti in casa sau apartament. In lucrarile de service pentru instalatii termice realizate in Bistrita firma efectueaza lucrari de reparatii pentru orice model sau piesa componenta. Firma din Ardeal are in componenta profesionisti pregatiti in domeniu, capabili de a solutiona orice problema care intervine in cadrul acestor tipuri de instalatii.

In paralel cu importanta calitatii pieselor de schimb oferite de o firma specializata in service-ul centralelor, la fel de importanta este si calitatea instrumentelor sculelor si aparatelor folosite pentru reparatii, verificari, revizii, spalare chimica sau montare la o centrala termica. Nici in aceasta privinta nu trebuie sa va faceti griji, intrucat Inst-Nistor dispune de toate utilajele necesare in domeniu.

Beneficiati de siguranta prin lucrarile de service centrale termice realizate de Inst-Nistor!

Astazi, siguranta ca nu vor provoca deflagratii care sa ne puna in pericol viata, este cea mai importanta masura luata de catre producatorii de centrale termice. Cu toate acestea, pentru siguranta in exploatare din toate punctele de vedere este imperios necesar ca echipamentul dumneavoastra termic sa beneficieze de servicii profesioniste in reparatii si mentenanta.

Mai mult, legea spune ca verificare periodica a aparatelor consumatoare de combustibili gazosi este obligatorie, cel putin o data la doi ani. Durata lunga de viata si functionarea eficienta a centralelor termice presupune ca problemele tehnice fie cunoscute din timp si sa fie inlaturate prin masuri adecvate. Pentru indeplinirea acestor cerinte, precum si pentru protejarea utilizatorilor, a aparut necesitatea efectuarii verificarilor tehnice periodice. In acest sens, Inst-Nistor va garanteaza efectuarea diverselor reparatii, si asta indiferent de modelul de centrala termica de care dispuneti.

Firma din Bistrita are o veche traditi in domeniul reparatiilor si intretinerii. Pe langa acest service centrale termice, firma mai ofera servicii de instalatii si vinde produse specifice acestui domeniu: instalatii termice, sanitare sau pe gaz.

Date de contact:

Bistrita, Str. Libertatii, nr. 49 A

Telefon: 0268 234 929 / 0268 236 028

Articol oferit de zoom-biz.ro!