Inomet Design te ajuta sa impresionezi chiar de la poarta

Inomet Design te ajuta sa impresionezi chiar de la poartaPoarta reprezinta prima impresie pe care o lasa casa ta atunci cand cineva strain iti calca pragul. Din acest motiv, este foarte important sa ai o poarta care sa se integreze perfect in mediului ambient al arhitecturii caminului tau.

Esti in cautarea unei porti din inox, deoarece consideri ca aceasta este mult mai eleganta decat una clasica? Firma Inomet Design din Constanta iti sta la dispozitie cu o gama larga de modele de porti din inox, care sunt in masura a satisface si gusturile cele mai pretentioase.

Ce este otelul inoxidabil?

Notiunea de otel inoxidabil folosita in limbajul de zi cu zi inseamna „otelul care nu rugineste”.

Exista trei categorii principale de otel inoxidabil:

– feritic;
– martensitic;
– austenic.

Otelurile feritice sunt magnetice si au un continut redus de carbon. Cromul este elementul lor principal si se gaseste in proportie de 13% si 17%.

Otelurile martensitice sunt magnetice, avand un continut de 12% crom si un continut mediu de carbon.

Otelurile austenice sunt non-magnetice si pe langa crom, in concentratii tipice de 18%, contin nichel, care creste rezistenta la coroziune.

Acestea sunt cele mai utilizate tipuri de oteluri inoxidabile si sunt folosite in ziua de azi in multe domenii, de la industria chimica sau alimentara, la constructii civile si industriale, constructii de masini si in industria aparatelor de uz casnic.

Avantajele unei porti din otel inoxidabil sunt urmatoarele:

– este atractiv si estetic;

– prezinta durabilitate ridicata;

– se intretine usor;

– nu se fisureaza;

– are luciu permanent;

– nu necesita vopsire;

– nu se poate zgaria;

– nu rugineste, nefiind afectat de agentii corozivi;

– este futurist;

– este maleabil si poate fi personalizat in functie de dorinta;

– este rezistent la temperaturi crescute si scazute, dilatarea si contractarea lui este neglijabila.

Precum vezi, inoxul prezinta o multitudine de avantaje, el fiind un material deosebit, cu ajutorul caruia merita sa iti realizezi o poarta. Designul deosebit al portilor din inox va crea, cu siguranta, o impresie placuta asupra tuturor celor care vor pasi pragul casei tale. Astfel, te vei putea bucura de frumusetea si stilul absolut deosebit al portilor din otel inoxidabil, toata viata.

Cauti o firma care sa-ti puna la dispozitie porti din inox? Inomet Design este solutia potrivita! Portile din inox realizate cu pricepere si indemanare de catre artizanii firmei Inomet Inomet Design te ajuta sa impresionezi chiar de la poarta1Design sunt realizate din materiale de calitate, asigurandu-ti un produs rezistent. Ele aduc si un plus de securitate casei tale si te vei putea bucura de acestea multa vreme.

Experienta si profesionalismul acumulat de personalul firmei constantene este in masura sa intampine dorintele tale cu atentia si respectul cuvenit, oferindu-ti cele mai bune solutii, concepute si adaptate exact pe nevoile tale.

Apeland la produsele realizate si comercializate de catre firma Inomet Design vei reusi sa iti personalizezi intr-un mod deosebit de placut poarta casei, in asa fel incat sa fi pe deplin multumit. Aceasta poarta va conferi stil si o personalitate aparte proprietatii tale!

Daca vrei sa ai parte de calitate, alege porti inox Inomet Design. Ai nevoie de informatii suplimentare despre firma si produsele Inomet Design? Suna la numarul 0341-419.2990341-419.299 si 0722-737.4400722-737.440 sau trimite un e-mail pe adresa office@inometdesign.ro.

Articol oferit de zoom-biz.ro.