Inomet Design iti pazeste locuinta

Inomet Design iti pazeste locuintaVrei sa cumperi o poarta din inox pentru noua ta locuinta, insa nu stii la cine sa apelezi? Esti constient de ce iti doresti atat de mult sa achizitionezi un produs din inox? Te gandesti cumva la calitati precum durabilitatea, aspectul estetic si faptul ca inoxul nu rugineste? Pentru casa ta vrei sa ai parte de tot ceea ce este mai bun, indiferent de pret, deoarece consideri ca siguranta familiei tale este mai presus de orice lucru material? Si ce ti-ai zis, daca tot vei avea parte de siguranta si protectie, de ce sa nu imbini utilul cu placutul si sa profiti din plin de stralucirea orbitoare a inoxului?

Inomet Design este exact compania pe care ai cautat-o atata amar de vreme. Aceasta companie a luat nastere in Constanta din dorinta de a oferi oamenilor produse la standarde inalte de calitate, toate confectionate din inox sau din fier forjat.

Eleganta si rezistenta inoxului nu o poate lua nimeni si, tocmai de aceea, o investitie intr-o poarta din inox este una bine plasata si facuta cu cap.

Pentru rezistenta si eleganta, alege inox!

Si pentru ca e frumos sa incepi intotdeauna cu inceputul, trebuie sa clarificam ce este inoxul. Deci, tu stii ce este de fapt metalul denumit inox, metal care este atat de laudat si de apreciat in toate domeniile de activitate?

Inoxul este de fapt otel, un otel inoxidabil – care nu rugineste. Practic, inoxul este un aliaj al otelului si contine 11% crom in compozitia sa. Printre principalele tipuri de otel inoxidabil trebuie sa enumeram: otelurile feritice, care au un continut scazut de carbon, iar cromul este elementul principal, otelurile martensitice, care au continut mediu de carbon si otelurile austenice, care contin crom si nichel. Acestea din urma sunt cel mai des utilizate in industrie datoria rezistentei lor la coroziune.

Din astfel de inox sunt fabricate si portile pe care compania Inomed Design le comercializeaza cu atat de mult succes. In functie de nevoile si de cerintele tale, compania iti realizeaza poarta ideala pentru casa ta, deci, poti spune, ca ai parte de o poarta personalizata, ceea ce este un punct in plus acordat companiei.

Fii sigur ca materialul pe care Inomet Design il foloseste pentru poarta ta este de cea mai buna calitate. Daca iti doresti, poarta poate fi placata cu policarbonat, pentru o si mai mare rezistenta. Oricum, indiferent de alegere, in mod cert vei da lovitura, iar toti cei care iti vor calca pragul casei iti vor admira noua achizitie.

Acest gen de poarta se potriveste atat pentru locuinta ta personala cat si pentru birouri sau pentru cladiri de tip business.

Inomet Design, specialistii de netagaduit ai inoxului

De ce este Inomet Design specialista in prelucarea inoxului? Deoarece dispune de personal instruit in acest domeniu, cat si de tehnologie de ultima ora.

Pe langa experienta pe care echipa Inomet Design a acumulat-o in foarte multi ani de activitate pe piata romaneasca de Inomet Design iti pazeste locuinta1profil, aceasta da dovada si de mult profesionalism, rabdare si pricepere in abordarea fiecarei lucrari in parte, astfel incat clientii sa fie 100% multumiti!

Daca esti in cautare de porti din inox, ia legatura cu firma Inomet Design. Pentru informatii suplimentare, apeleaza numerele 0341-419.299, 0722-737.440 si 0762-641.399 sau trimite un e-mail pe adresa office@inometdesign.ro.

In momentul in care vei contacta firma, mentioneaza faptul ca ai gasit compania pe reteaua zoom-biz.ro, pentru a obtine cel mai bun pret.

In continuare, poti citi un articol interesant despre cazare Mamaia.