Inomet Design – balustrade din inox cu design desavarsit

Inomet Design - balustrade din inox cu design desavarsit Vrei sa iti construiesti un imobil sau sa il renovezi pe cel existent si ai nevoie de balustrade din inox, realizate la o calitate deosebita, dintr-un material perfect? Daca da, firma constanteana Inomet Design iti sta la dispozitie cu o gama variata de modele de balustade de inox.

Inoxul

Inox- ul este un material impresionant. Este atractiv, stralucitor si fara pete. Este o investitie rezonabila si eficienta, care dureaza o viata. Zilnic, vezi balustrade din inox la multe din constructiile realizate recent si trebuie sa recunosti ca au un farmec deosebit. In aceste conditii, de ce sa nu-ti doresti si tu o astfel de balustrada din inox in propria ta locuinta?

Poate fi vorba fie despre balustrade pentru scari interioare, fie despre balcoane realizate cu ajutorul unor astfel de balustrade din inox. Este de stiut faptul ca, nu oricine isi permite sa aiba balustrade din inox asemanatoare celor cu care sunt dotate cele mai luxoase constructii. Dar, si in aceste conditii, merita sa investesti intr-un material ce are o durata de viata foarta mare si nu necesita asa de multa intretinere, cum ar fi fost necesar daca ai fi folosit alt material.

Eleganta afisata si radiata de catre inox este una de mare rafinament si clasa, care completeaza intr-un mod desavarsit intreg ansamblul arhitectural oriunde este montat.

De ce inox si nu alt material?

Inoxul prezinta urmatoarele calitati:

– rezistenta la rupere este mai mare cu aproximativ 50 % decat al oricarui alt tip de otel;
– se intretine usor;
– nu se fisureaza;
– nu se sparge;
– nu se decojeste;
– rezistenta mare la variatii de temperatura, dilatarea si contractarea sunt neglijabile;
– nu se zgarie ca alte materiale;
– nu rugineste;
– flexibil si adaptabil oricarui model.

Variantele de finisare ale balustradelor de inox sunt:

– Luciu oglinda, este usor de intretinut si poate crea o senzatie de rece daca nu este combinat cu lemn, care vine sa ii dea o senzatie de caldura mediului arhitectural;
– Satinat, este foarte cautat in ultima perioada de timp. Este putin mai greu de intretinut, insa ofera o senzatie mai calda.

Inoxul este utilizat tot mai mult si in case. Merge foarte bine combinat cu sticla si lemnul. Balustradele din inox nu ruginesc si nu se zgarie usor ca alte materiale.

Produse ce se pot realiza din inox:

– balustrade inox;
– balustrade inox cu sticla;
– balustrade inox cu lemn;
– balustrade inox modele speciale.

De ce sa alegi ca partener firma Inomet Design?

Aceasta firma realizeaza o gama larga de balustrade, atat pentru pentru interior, cat si pentru exterior. Ai posibilitatea de a opta Inomet Design - balustrade din inox cu design desavarsit 1pentru: balustrada cu 3 traverse ce este decorata cu insertii de lemn de diferite culori, balustrade cu stiplex, policarbonat sau cu montare pe parapet sau pereti. Colaborarea ta cu firma constanteana Inomet Design nu poate fi decat una de succes. Experienta acumulata in decursul anilor de existenta este dublata de caracterul inovativ si artistic al angajatilor acestei firme.

In trecut visam sa avem inox, acum visul fiecaruia este realizabil cu Inomet Design!

Daca ai nevoie de balustrade din inox, ia legatura cu firma Inomet Design. Pentru informatii suplimentare, apeleaza numerele 0341-419.299, 0722-737.440 si 0762-641.399 sau trimite un e-mail pe adresa office@inometdesign.ro.

In momentul in care vei contacta firma, mentioneaza faptul ca ai gasit-o pe site-ul zoom-biz.ro, pentru a obtine cel mai bun pret.

In continuare, poti citi un articol interesant despre pavele.