Inomet Design – Balustrade de inox pentru scara ta

Compania Inomet Design cu sediul in Constanta executa la standarde de calitate ridicata scari si balustrade din fier forjat, inox sau fier. Fiecare lucrare este abordata cu profesionalism si seriozitate, folosind utilaje de prelucrare performante si materiale de calitate (provenite din Italia). Societatea dispune de personal specializat in executarea balustradelor si scarilor din inox, fier, fier forjat. Calitatea lucrarilor este garantata de experienta si profesionalismul personalului, dotarile tehnice performante de prelucrare a metalelor cat si calitatea materialelor folosite (provenienta Italia). Modelele balustradelor, scarilor, confectiilor metalice sunt concepute si adaptate la proiectele si schitele dumneavoastra.

Inomet DesignPrintre produsele pe care le executa se numara: balustrade din inox, cu panouri din stiplex, cu insertie de lemn, balustrada otel vopsit, copertine, scari metalice, fier forjat, mobilier inox, porti inox, garduri, etc. De asemenea, realizeaza si rafturi metalice, precum si o serie de accesorii auto, cum ar fi: praguri, portbagaje, sau bulbaruri.

Pentru ca isi doresc sa va ofere produse si articole care sa satisfaca cerintele si nevoile dumneavoastra, in cadrul procesului de realizare, respecta intocmai indicatiile si preferintele acestora din urma, cu privire la aspectele ce tin de design sau dimensiuni. Acest fapt garanteaza obtinerea de produse pe masura asteptarilor.

Printre produsele pe care Inomet Design le confectioneaza se numara balustradele din inox. La realizarea acestora sunt utilizate materiale de calitate si utilaje performante.

Pentru a oferi un plus de stil si eleganta casei tale, alege o balustrada de inox care sa se potriveasca stilului casei. Balustradele din inox sunt tot mai des folosite in arhitectura cladirilor deoarece au un grad mare de rezistenta la coroziune, rezistenta la rupere si sunt usor de intretinut.

Firma Inomet Design realizeaza o gama diversificata de balustrade, atat pentru interior, cat si pentru exterior. In cadrul acestei categorii de produse, aveti posibilitatea de a opta pentru: balustrade cu 3 traverse, decorate cu insertii de lemn de diferite culori, balustrade cu stiplex, policarbonat, sau cu montare pe parapet sau pereti. Designul simplu confera eleganta si bun gust spatiului in cadrul carora sunt amplasate. Balustrada inox cu 3 traverse (mana curenta d40mm, montanti d30mm, traverse d10mm, elemente mascare d80mm. Balustrade inox cu mana curenta lemn (insertie de lemn de diferite culori la mana curenta; traverse inox paralele cu mana curenta sau curbate; spice inox d10; capace mascare d80; inele mascare inox d80; flanse inox d60/40 /5). Balustrade inox cu insertii de lemn (pe diferite nuante atat la mana curenta cat si la montanti cu panouri de sticla securizata (mana curenta inox d40;mana curenta lemn de fag aburita si tratata corespunzator pentru o rezistenta crescuta in timp d40; montanti inox d40; insertie de lemn la montanti d40; elemente prindere geam d60/30/3; capace de mascare d80. Balustrade inox cu policarbonat (mana curenta inox d40; montanti inox d30; flanse fixare montanti  d60/40/5 inox; elemente mascare inox d80; spice montanti d10; policarbonat de diferite culori  6mm; profile de capat pentru policarbonat; elemente prindere policarbonat d60/30/4 din inox).

Pentru balustrade din inox de cea mai buna calitate, apelati cu incredere la produsele oferite de Inomet Design.

In momentul in care veti contacta firma, mentionati ca ati gasit compania pe site-ul zoom-biz.ro.

Proprietar: Inomet Design
Ţara: Romania
Judeţ: Constanța
Localitate: Constanța
Adresa: Bd. I.C. Bratianu nr. 45
Telefon: 0341 419 299 | 0722 737 440 | 0762 641 399
Fax: 0341 419 299