Informatii generale despre proiecte case mici

proiecte case mici

La un moment dat, in viata, ajungem la varsta la care trebuie sa ne asiguram propriul nostru camin chiar daca este vorba de proiectul unei case mici, unde sa locuim impreuna cu familia pe care o sa ne-o formam. Nu putem locui la nesfarsit cu parintii nostri ci la un moment dat trebuie sa dam dovada de maturitate si stabilitate financiara si sa pornim pe drumul nostru, sa ne urmam propriul destin. La inceput este greu, dar nu imposibil! Trebuie ca in primul rand sa terminam studiile apoi sa ne gasim un loc de munca bine platit si sa strangem bani, iar cu banii economisiti sa ne construim o casa.

Bineinteles ca inainte de a incepe constructia unei case trebuie sa avem un proiect bine pus la punct. Acest proiect de casa il puteti intocmi chiar dumneavoastra daca sunteti sigur ca va pricepeti, dar daca doriti sa aveti siguranta de 100% ca proiectul este bun cel mai bine este sa apelati la un proiectant sau la un arhitect. Intradevar costul este putin mai ridicat, dar macar stiti ca veti face un lucru durabil si bine pus la punct.

De ce trebuie sa tineti cont atunci cand incepeti constructia unei case

In primul rand trebuie sa stabiliti de la inceput ce suma de bani aveti la dispozitie pentru constructia casei si sa va faceti un calcul aproximativ in ceea ce priveste costul materialelor pe care le veti folosi.

In al doilea rand trebuie sa va ganditi foarte bine ce nevoi aveti si cat de numeroasa va fi familia pentru a sti ce detalii sa dati celui care va va intocmi proiectul casei.

Sfatul meu este sa alegeti un proiect de casa mica deoarece nu ocupa foarte mult spatiu in teren si astfel va va ramane spatiu sa va amenajati si o gradina in curte sau eventual un foisor. O casa mica este si mult mai practica, iar pentru o gospodina va fi mult mai usor de intretinut deoarece nu vor mai fi foarte multe incaperi de curatat. Astfel femeia dumneavoastra va putea avea mai mult timp de petrecut cu copii si in acelasi timp si sa mearga la serviciu.

In ce consta proiectul unei case mici

Proiectul unei case mici poate fi organizat in functie de dorintele si nevoile dumneavoastra astfel incat ii puteti spune proiectantului ca doriti de exemplu o bucatarie spatioasa, un hol decent nu foarte inghesuit, o sufragerie destul de mare si doua dormitoare spatioase. De preferat ar fi sa dispuneti incaperile de o parte si de cealalta a holului iar in capat sa fie sufrageria.

In proiectul unei case mici poate fi adaugata si o mansarda frumos amenajata in cazul in care dumneavoastra nu va surade ideea unui pod anost.

Pentru mai multe informatii despre proiecte case mici gasiti pe site-ul www.crihan-construct.ro . Pe acest site gasiti mai multe proiecte concepute pentru a va inspira pe dumneavoastra. Tot aici va punem la dispozitie un numar te telefon la care sa apelati pentru mai multe detalii.