Informatii generale despre parchetul stratificat

parchet stratificat

In cazul in care tocmai v-ati construit o casa sau v-ati cumparat un apartament si doriti sa faceti o amenajare interioara cu gust si de calitate pentru a nu avea grija ca in fiecare an sa cheltuiti bani pe renovari este foarte bine ca cititi acest articol. Sau poate v-ati plictisit de aspectul casei dumneavoastra si doriti sa faceti o schimbare pentru a reda un aer placut estetic locuintei.

In primul rand trebuie sa aveti in vedere podeaua pentru ca o data pusa corespunzator si cu materiale de calitate puteti sta linistit un interval de timp foarte indelungat pana sa o schimbati, iar sfatul meu este sa alegeti un parchet stratificat deoarece acesta este un produs 100% din lemn si va asigura si o izolare naturala cu cat placa de parchet este mai groasa.

Pasii ce trebuie urmati pentru a pune parchetul stratificat

Primul lucru ce trebuie facut este sa turnati o sapa din ciment. Acest lucru este cel mai bine daca este efectuat de o echipa de oameni calificati in acest domeniu deoarece dumnevoastra este posibil sa gresiti. Aceasta echipa de muncitori va luat cota de nivel masurand in functie de jumatatea peretelui dumneavoastra pentru ca sapa sa fie turnata uniform si vor tine cont de deschiderea usii pentru ca nu trebuie ca usa sa se atinga de parchet si sa lase urme neplacute si sa il uzeze. Apoi vor fi turnate cateva fese ce vor ajuta la nivelarea corecta a sapei. In cazul in care aceasta sapa din ciment nu este turnata corect exista posibilitatea ca parchetul sa nu se poata imbina sau sa aiba denivelari inestetice.

Dupa ce sapa este turnata trebuie lasata un interval de timp de aproximativ 2-3 saptamani sa se usuce perfect pentru a nu se umfla parchetul din cauza umezelii. Apoi dupa ce sapa este uscata complet se poate aplica parchetul stratificat. La fel ca si sapa acesta trebuie pus de o echipa de minim doi oameni ce lucreaza in domneiu pentru a fi sigur ca lucrarea va fi de durata, fara a avea imbinari gresite si spatii nedorite.

Parchetul stratificat la montaj necesita si un adeziv de parchet ce ajuta la fixarea corecta pentru a garanta o durabilitate in timp mai mare.

La final pe parchet puteti aplica o pelicula de lac protector pentru a-l mentine curat, fara zgarieturi sau pete o perioada mai indelungata si a evita spatiile intre parchet si stratul de ciment ce pot produce acel scartait suparator atunci cand mergeti.

Parchet stratificat online

Daca sunteti obisnuit sa faceti cumparaturi in mediul online va recomand sa accesati site-ul www.decolandia.ro unde veti gasi diverse modele de parchet stratificat la preturi in raport cu calitatea. Acest site va ofera chiar si un ghid de montare care sa va indrume spre o lucrare efectuata corespunzator. Daca doriti mai multe informatii si detalii despre produsele de pe acest site gasiti date cu care ne puteti contacta si va vom raspunde la toate intrebarile prompt si corect.