Informatii generale despre blocuri de desen

bloc de desen

Darul de a picta este unul dintre cele mai frumoase daruri cu care un copil poate fi inzestrat atunci cand se naste. Bineinteles ca si cei care au fost inzestrati cu darul de a canta, darul de a sculpta si alte daruri speciale sunt norocosi insa atunci cand ai darul de a picta esti cu adevarat unic. Atunci cand ai simtul estetic ai o atractie catre tot ce e frumos, iar tot ce este frumos va ramane impregnat intr-un bloc de desen sau pe o panza sub forma de tablou. Un pictor va aprecia intotdeauna frumusetea naturala si va incerca sa o transpuna cat mai fidel pe o coala de hartie incercand sa redea fiecare detaliu care sa ii duca munca si arta catre apogeu.

De ce sa alegi sa pictezi pe un bloc de desen

Blocurile de desen sunt in primul rand mai compacte si incap oriunde in bagaj astfel incat oriunde ai pleca, oriunde ai calatori il poti avea la indemana, iar atunci cand gasesti un peisaj mirific doar in scoti din rucsac si incepi sa pictezi tot ceea ce vezi impreujur.

Atunci cand esti pictor si arta si culorile iti curg prin vene pana si visele pot deveni adevarate piese de muzeu asa ca daca ai un bloc de desen, atunci cand te trezesti dintr-un vis frumos poti picta imediat acea amintire inainte sa o uiti.

Tipuri de blocuri de desen

Primul tip de bloc de desen are foaia de hartie granulata fin. In procesul de fabricatie al acesteia se preseaza la o temperatura scazuta o bucata de material de stofa.

Al doilea tip de bloc de desen este cel cu foaia de hartie satinata. In procesul de fabricatie al acesteia, bucata de hartie este presata la cald ceea ce o face sa aiba o suprafata lucioasa, iar din aceasta cauza acuarela se intinde atunci cand este aplicata.

Ultimul tip de bloc de desen este cel care are foaia de hartie granulata rugos. Aceasta foaie are o suprafata mai aspra ce are o capacitate de absorbtie mai mare.

Blocuri de desen online

Esti pictor sau vrei sa vezi daca ai inspiratie sa devi unul o sa ai nevoie cu siguranta de un bloc de desen pe care sa iti tanspui gandurile, sentimentele, amintirile si trairile intr-un mod rafinat si plin de gratie folosind culori vi sau pastelate. Pentru a fi sigur de calitatea materialelor pe care le folositi va recomand sa accesati site-ul www.profiart.ro . Aici gasiti blocuri de desen cu foaia de hartie de cea mai buna calitate care va asigura baza pentru picturi spectaculoase. Preturile sunt accesibile oricarui buzunar deoarece noi incurajam arta si pe cei care isi doresc sa ne faca sa ne mandrim  si sa ne bucuram privirile cu operele lor.