Informatii despre transport marfa Cluj

transport marfa cluj

In anul 2001 firma de transport marfa Cluj si-a inceput activitatea pe plan international facand parteneriate cu Belgia, Anglia si Germania.

Firma de transport marfa Cluj se ocupa in prezent in mare parte cu transportul rutier de marfa datorita clientilor sai fideli care au facut ca firma sa aiba un real succes.

Aceasta firma stie exact ce pretentii aveti dumneavoastra si de aceea se asigura ca indeplineste toate asteptarile impuse. Aceasta atentie oferita calitatii serviciului oferit a ajutat firma sa capete un avantaj in fata concurentei sale.

Firma de transport marfa Cluj are ca tara principala de livrari Anglia dar aceasta se poate extinde cu livrarile si in alte tari din Uniunea Europeana. Aceasta firma doreste sa isi multumeasca toti clientii si de aceea se extinde cu livrarile cat este necesar pentru ca profesionalismul firmei sa fie recunoscut de toata lumea si in orice tara care aceasta firma a vizitato in interes de serviciu.

Firma de transport marfa Cluj are mai multe tipuri de transport in functie de cerintele clientului.

Aceasta firma poate transporta orice fel de marfa atat timp cat marfa nu prezinta termeni de transportare speciali.

Timpul in care trebuie efectuata livrarea nu va fi afectat de comenzile altor clienti deoarece firma de transport marfa Cluj doreste ca absolut toti clientii sa isi primeasca marfa la timp, astfel firma da dovada de seriozitate, punctualitate si profesionalism.

Desigur firma de transport marfa Cluj va ofera posibilitatea sa va transportati marfa impreuna cu marfa altor persoane pentru a scade pretul transportului dar exista si dezavantajul ca livrarea dumneavoastra va depinde si de livrarea persoanei cu care aveti marfa impreuna la un transport.

Aceasta firma de transport marfa Cluj va ofera si serviciul de a transporta textile, masinile fiind dotate pentru a putea fi posibil transportul de haine pe umerase si textile.

Firma este dotata cu camioane mari unde poate intra o cantitate mare de diferite textile dar si cu dubite in care intra o cantitate mai mica de textile.

Pentru persoanele care au nevoie ca livrarea sa se efectueze in timp scurt firma de transport marfa Cluj a creat sectiunea de transport express care este efectuata cu ajutorul unor dubite speciale pentru atingerea unei viteze mari pentru ca livrarea sa se efectueze la ora ceruta de client.

La cererea dumneavoastra puteti solicita si 2 soferi pentru camionetele de 3t dar pretul esti mai mare deoarece costurile sunt mai mari.

Daca firma de transport marfa Cluj nu poate sa va efectueze un transport aceasta va gasi un colaborator pentru a va efectua livrarea in cele mai sigure conditii.

Firma de transport marfa Cluj detine si un spatiu de depozitare pentru clientii care doresc sa depoziteze un timp marfa intr-un spatiu inainte de a fi livrata. Reimpachetarea este oferita de firma asa ca dumneavoastra in calitate de client nu aveti altceva de facut de cat sa semnati un contract si sa predati marfa.

Daca aveti nevoie de serviciile oferite de firma de transport marfa Cluj accesati site-ul: www.misterogs.ro