Info Media Service – Intretine comunicarea

Vreti sa beneficiati casca bluetoothde mai multa lejeritate, confort si mobilitate in timp ce vorbiti la telefon? Sunteti o persoana care vorbeste foarte mult la telefon? Circulati des cu masina si vreti ca in momentul in care faceti acest lucru sa puteti prelua apelurile fara sa luati mainile de pe volan?

Foarte simplu! Cumparati-va un handsfree bluetooth si veti beneficia de lejeritate in miscare in timp ce vorbiti la telefon. Aceste dispozitive sunt foarte versatile si ofera utilizatorilor numeroase beneficii, despre care vom vorbi putin mai tarziu. In continuare, va sugerez sa ne indreptam atentia catre compania Info Media Service, deoarece aici veti gasi foarte multe componente si accesorii pentru telefoanele mobile, inclusiv aceste casti bluetooth la un pret foarte avantajos.

Infiintata in anul 2002, compania Info Media Service este lider pe piata locala, in domeniul comercializarii pieselor si accesoriilor GSM. Dintre produsele pe care le puteti achizitiona de la compania bucuresteana amintesc urmatoarele: display-uri telefoane, camera telefon mobil, esda driver, antena telefon, touchscreen telefon, banda flex telefon, carcase de telefon, capac baterie, joystick, casca, difuzor, speaker, dar si foarte multe accesorii precum incarcatoare multifunctionale, huse, folii protectie, hands-free bluetooth, carduri de memorie, acumulatori si lista poate continua.

De ce Info Media Service?

  • Produsele companiei beneficiaza de garantie, beneficiarul putand returna produsul, in cazul in care acesta nu va functiona in parametrii normali (lucru foarte rar intalnit, insa);
  • Preturile practicate de firma bucuresteana sunt foarte atractive, clientii putand beneficia de multe reduceri si promotii;
  • Calitatea produselor si profesionalismul de care da dovada personalul firmei, fac ca aceasta sa fie in topul societatilor de profil, de pe raza Bucurestiului.

Daca va aflati la volan sau aveti mainile ocupate si doriti, totusi, sa vorbiti la telefon aveti nevoie de un handsfree bluetooth. Compania Info Media Service practica cele mai bune preturi pentru aceste dispozitive fara fir. Utilizarea unei casti bluetooth este posibila doar daca dumneavoastra aveti un telefon mobil compatibil cu tehnologia Bluetooth. Odata indeplinita aceasta conditie, va puteti bucura de numeroasele avantaje pe care vi le ofera aceste casti bluetooth.

In primul rand, conform Organizatiei Mondiale a Sanatatii, radiatiile telefoanelor mobile te pot imbolnavi de cancer la creier. Bineinteles, sansele sunt destul de reduse, dar de ce sa riscam cand putem folosi un astfel de dispozitiv care ne protejeaza impotriva radiatiilor telefonului mobil. In al doilea rand vorbim despre functionalitatea lui: fiind atasat de urechea utilizatorului, acesta are mainile libere putand conduce in siguranta autovehiculul sau desfasura alte activitati in timp ce vorbeste 10-20 de secunde la telefon. Autonomia unei astfel casti poate ajunga pana la 5 ore de vorbire fara sa necesite incarcarare.

Castile bluetooth comercializate de compania Info Media Service sunt de diferite dimensiuni, iar clientul poate alege dintr-o gama foarte variata de modele, astfel incat casca bluetooth sa ofere confort si mobilitate.

Apelati cu incredere la serviciile companiei Info Media Service si veti beneficia de cele mai bune preturi la produsele si accesoriile GSM.

Date de contact:casca bluetooth

Denumirea firmei: Info Media Service;

Numar de telefon: 0722 789 836.

In momentul in care veti contacta firma, mentionati ca ati gasit compania pe site-ul zoom-biz.ro, pentru a obtine cel mai bun pret.

Puteti citi si alte articole interesante accesand link-ul urmator www.articole-zoombiz.ro .