Indeo Auto are grija de masina dumneavoastra!

Este foarte important sa acordam importanta intretinerii masinii noastre, deoarece o mica defectiune poate duce la evenimente extrem de neplacute. De aceea este esential sa verificam constant masina pe care o conducem pentru a constata daca functioneaza in cei mai buni parametri. Adesea trebuie sa inlocuim anumite piese auto deoarece piesele vechi fie s-au stricat, fie s-au uzat.

Indeo AutoAtunci cand trebuie sa achizitionam piese auto este imperativ sa cautam numai piese autorizate, de preferinta cele recomandate de constructorul masinii. Atunci cand vine vorba de reparatia masinii este recomandabil sa nu facem compromisuri in speranta ca vom economisi, deoarece de cele mai multe ori aceasta judecata se dovedeste a fi total falsa. Mai bine investiti o data in piese originale de calitate superioara pentru a avea siguranta ca vor rezista in timp, decat sa alegeti produse mai ieftine, riscand sa fie nevoie sa reinvestiti intr-o reparatie noua intr-un timp foarte scurt.

Daca sunteti in cautare de piese auto de calitate, atunci va recomandam cu incredere compania Indeo Auto, cu sediul in Bucuresti, soseaua Berceni. Compania este distribuitor de piese auto inca din anul 2006, iar de cativa ani aceasta s-a extins, deschizand si un service auto.

Compania distribuie produse originale fabricate de companii renumite in domeniu, care s-au impus pe piata europeana si mondiala prin calitatea produselor oferite. Dintre acestea amintim: Mahle, Bosch, Mann Filter, Castrol, Ford, Aral, BMW, Monroe sau Luk.

Indeo Auto pune la dispozitia clientilor sai o gama variata de piese auto de la filtre auto, bujii cu stingatoare sau incandescente, ambreiaje si pompe, radiatoare, elemente de franare, uleiuri si lubrifianti pana la stergatoare si elemente de caroserie.

Pentru toate aceste produse Indeo Auto ofera garantie. Aceasta asigura clientii de calitatea produselor comercializate.

Personalul specializat va sta la dispozitie pentru a gasi piesele cele mai potrivite pentru autoturismul dumneavoastra. Echipa de la Indeo Auto foloseste experienta si cunostintele acumulate de-a lungul anilor pentru a comunica cat mai eficient cu clientii sai si astfel, pentru a reusi sa ofere acestora cele mai bune oferte. Puteti beneficia de atentia si expertiza acestora pentru a afla cat mai multe informatii necesare in legatura cu buna intretinere a autoturismului dumneavoastra.

Service-ul auto pe care  il deinte Indeo Auto este autorizat de R.A.R. si pune la dispozitia clientilor sai urmatoarele servicii: service revizie frana, schimbare curea distributie, schimbare ulei, schimbare filtre auto, inlocuire ambreaj, diagnoza computerizata auto, revizie distributie, schimb pompa de apa sau inlocuire elemente de suspensie.

Asadar daca tineti la siguranta si buzunarul dumneavostra, va recomandam cu incredere piesele auto oferite de Indeo Auto. Acestea sunt de cea mai buna calitate, fiind extrem de eficiente si avand o considerabila rezistenta in timp. Pentru cei care nu fac compromisuri atunci cand vine vorba de intretinerea autoturismului pe care il conduc, Indeo Auto este solutia.

Fiti si dumneavoastra unul dintre clientii satisfacuti ai companiei! Echipa de profesionisti de la Indeo va ofera cele mai bune solutii, in cel mai scurt timp si la un pret corect.

Pentru a afla mai multe in legatura cu piesele auto distribuite de compania bucuresteana Indeo Auto, va invitam sa accesati urmatorul link: www.indeo-auto.ro.

SC INDEO DGC SRL

Adresa magazin si service:

Sos. Berceni nr. 48, sector 4, Bucuresti

Telefon : 0758.117.866

E-mail : office@indeo-auto.ro