Incredere prin serviciile noastre de transport mobila

img-mutari-300x237Ideea de transport a mobilierului este poate una care la prima vedere sa fie o chestiune mai mult ce tine de muschi, forta si camioane. Insa, pentru noi, echipa Moveout, ideea de transport mobila este una mult mai complexa, spunem acest lucru deoarece exista o diferenta majora dintre noi si alte firme ce au acest gen de domeniu de activitate. La fel ca si in orice alt domeniu in care se lucreaza direct cu un client, relatia fata de acesta este un aspect foarte important ce influenteaza in mod direct evolutia cifrei de afaceri, cat si imaginea noastra in mod direct.

3 principii ale increderii in conceptul de transport mobila

Poate suna oarecum ciudat, insa si atunci cand vorbim de transport mobila, noi aplicam un principiu axat pe incredere sub toate aspectele. Clientii nostri pot avea incredere ca atunci cand apeleaza la serviciul nostru de transport mobila, incarcatura transportata va ajunge in depline conditii de siguranta, fara a deterioara sub nici o forma mobila sau elementele acesteia. Pentru a ne asigura de acest lucru, oferim o atentie deosebita asigurarii incarcaturii, dar si modului in care camionul sau TIRul este condus.

De asemenea, relatia dintre noi si clienti, fie ca vorbim de transport mobila sau de alte servicii similare pe care noi le oferim, este construita si prin adaptare. O mare parte din firmele de transport refuza anumite comenzi pe motivul ca nu detin resursele necesare. Noi nu facem asta, suntem pregatiti oricand sa gasim solutii de transport mobila si nu numai, care sa poata veni in ajutorul clientului, astfel incat indiferent de tipul de mobilier sau de incarcatura, aceasta sa ajunga in conditii sigure la destinatie.

Servicii de transport mobila punctuale

Relatia de incredere pe care noi o construim fata de orice client, indiferent ca acesta apeleaza la serviciul de transport mobila sau de mutari internationale sau nationale, este promptitudinea si punctualitatea. Este bine stiu faptul ca timpul inseamna bani, iar acest principiu il aplicam la toate operatiunile noastre. Atunci cand vorbim de transport mobila sau de altele, suntem constienti de faptul ca firma sau clientul nostru, are nevoie ca mobilierul sa ajunga la destinatie intr-un anumit timp. Din acest motiv echipa noastra de specialisti construiesc de fiecare data cele mai bune rute, si planuri de transport mobila astfel incat timpul de la sosirea echipei sau a echipelor, la locatia de unde trebuie ridicat mobilierul, pana la semnarea actelor de constatare a verificarilor de dupa transport sa fie unul cat mai scurt. Insa acest lucru nu inseamna ca facem rabat de la siguranta. Soferii nostri nu vor risca niciodata sa calce pedala, sa zicem astfel, doar pentru a scurta timpul, asa cum s-a mai intamplat in cazul unor firme de profil din Bucuresti. Echipa noastra de soferi este una cu o vasta experienta cumulata atat pe drumurile din Romania, cat si pe autostrazile internationale.

Asadar, siteul nostru, www.moveout.ro va sta la dispozitie pentru a lua contactul cu cea mai profesionala echipa, cu ajutorul careia, orice tip de transport mobila va deveni dintr-o grija, o placere. Va astaptam!