InchirieriCamionete.ro iti ofera servicii inchirieri camionete cu sofer!

shutterstock_92132746-2804282_330x220Este imposibil sa nu fi avut nevoie, macar o singura data, de un autovehicul special conceput pentru transport marfa, mobilier etc. Fie ca ai decis sa te muti, fie ca afacerea ta impune realizarea unor anumite transporturi, este foarte important sa colaborezi cu o firma potrivita, pentru a te asigura ca bunurile tale ajung la destinatie in cea mai buna forma. Cele mai utilizate in astfel de transporturi sunt camionetele; insa, cu toate ca ai facut rost de autovehicul, tot vei avea nevoie de un sofer profesionist. Ce ar fi daca ai putea sa beneficiezi de servicii inchirieri camionete cu sofer? Ei bine, se poate! In momentul in care ai nevoie de servicii de transport marfa, InchirieriCamionete.ro iti pune la dispozitie camionete, cu tot cu sofer!

Care sunt avantajele colaborarii cu o firma ce iti ofera servicii de inchirieri camionete cu sofer?

De foarte multe ori, persoanele care au nevoie de mijloace prin care sa realizeze un transport inchiriaza autovehiculul, insa nu se gandesc si la importanta alegerii unui sofer bun. Singurul caz in care ar trebui sa inchiriezi doar camioneta este momentul in care decizi sa conduci chiar tu, si esti 100% sigur pe abilitatile tale; in alte cazuri, cel mai bine este sa inchiriezi autoutilitara cu tot cu sofer. Astfel, vei beneficia de ajutorul unei persoane competente, cu o experienta vasta in domeniu, care cunoaste autovehiculul si are capacitatea de a-ti transporta bunurile in siguranta pana la destinatie.

Soferii angajati in cadrul firmei InchieriCamionete.ro au o experienta vasta in domeniu, si sunt mereu la curent cu schimbarile din trafic, fiind mai mult decat capabili sa se ocupe de transporturi atat pe teritoriul tarii noastre, cat si in afara ei. Scopul soferilor nostri este sa iti livreze bunurile intr-un timp cat mai scurt, dar si sa le predea in aceeasi stare in care le-au primit; de aceea, ei vor alege cele mai bune rute atat in Romania, cat si pe traseele din Europa.

InchirieriCamionete asigura un transport rapid, in siguranta, oferindu-ti servicii de inchirieri camionete cu sofer!

Compania InchirieriCamionete.ro cunoaste importanta livrarii unui transport in siguranta si la termenul stabilit, astfel incat utilizeaza tehnologii de ultima generatie si autovehicule special dotate in acest scop. Camionetele utilizate de InchirieriCamionete.ro sunt de 3.5 tone, au toate inspectiile tehnice si asigurarile la zi, si sunt dotate cu lift in spate; astfel, incarcarea si descarcarea marfurilor va fi realizata mult mai usor, fara incidente neplacute. In plus, autoutilitarele sunt dotate si cu sisteme GPS, cu ajutorul carora vei putea stii mereu in ce stadiu se afla transportul tau.

Camionetele oferite spre inchiriere sunt marca Ford Tranzit, fiind diponibile in numar de patru. Foarte important de retinut este ca, avand masa maxima autorizata de 3,5 tone, aceste autovehicule nu au interdictii la patrunderea in interiorul oraselor; astfel, poti alege orice traseu iti doresti. InchirieriCamionete.ro iti ofera serviciile de inchirieri camionete cu sofer in schimbul unor preturi extrem de avantajoase, tariful unui transport variind in functie de distanta parcursa, dar si de alte aspecte. Indiferent ca ai nevoie de un transport intern sau de un transport extern, InchirieriCamionete.ro iti sta la dispozitie!

Alege servicii de inchirieri camionete cu sofer oferite de InchirieriCamionete.ro! Pentru a obtine mai multe informatii, te asteptam pe www.inchiriericamionete.ro!