InchirieriCamionete.ro. De ce sa cumperi un Ford Transit?

shutterstock_92132746-2804282_330x220Visezi sa incepi o afacere de transport marfa, mai exact, doresti sa inchiriezi autoutilitare, si nu stii cum sa incepi, astfel incat totul sa decurga cat mai bine si, in scurt timp, sa te afli pe val? Este foarte simplu!

In cazul in care ai deja o firma, nu trebuie decat sa modifici obiectul de activitate al acesteia. Nu uita de codul CAEN. Daca nu ai nici o firma, trebuie sa alegi mai intai forma juridica a societatii, sa alegi obiectul de activitate al acesteia, sa deschizi un cont la banca si sa-ti faci un dosar cu o multime de documente de care ai nevoie, in mod obligatoriu, pentru a-ti infiinta firma mult visata.

Atunci cand pui bazele unei companii care se va ocupa de inchirierea de autoutilitare, trebuie sa ai in vedere si parcul auto, fara de care nu-ti vei putea incepe activitatea.

Ei bine, aici intervine marea intrebare. Ce fel de autoutilitara sa-ti cumperi, astfel incat sa ai parte numai de avantaje de pe urma ei? Daca nu detii banii necesari pentru a cumpara o autoutilitara, poti incepe afacerea inchiriind autoutilitare de la inchiriericamionete.ro.

 Ford Transit – autoutilitara ideala pentru afacerea ta

Atunci cand iti alegi autoutilitara, trebuie sa tii cont de faptul ca aceasta va parcurge mii de kilometri in timpul unui an si trebuie sa iei in calcul si costurile de intretinere, reparatiile si costurile de service.

Noul Ford Tansit este o autoutilitara deosebit de rentabila din punct de vedere al costurilor de proprietate, deoarece a fost gandit sa reduca la minim toate costurile de investitie.

  1. Noul Ford Transit mentine costurile la minim. In primul rand, beneficiezi de costuri reduse datorita unui consum mic de combustibil. Durata de viata a componentelor este mai lunga, iar piesele se pot schimba mult mai usor decat in cazul altor autoutilitare. Scorurile de asigurare sunt si ele avantajoase si nu-ti usureaza prea tare punga.
  2. Intervale de service mai lungi. Datorita componentelor si pieselor de calitate, nu mai trebuie sa calci atat de des pe la un service auto, astfel incat intervalul intre 2 reparatii a crescut considerabil la noul Ford Transit. In schimb, service-ul este obligatoriu o data la fiecare 2 ani sau la atingerea a 50.000 de km parcursi.
  3. Componentele masinii au o durata de functionare cu mult imbunatatita. In procesul de proiectare a masinii s-a acordat o atentie sporita detaliilor, astfel incat durata de viata a pieselor a crescut. In plus, acestea se repara mult mai usor sau pot fi inlocuite cu succes. Noul Ford Transit beneficiezi si de un sistem de pornire inteligent, dar si de baterii duble.
  4. Costurile, in caz de reparatii, sunt avantajoase. Totul la un Ford Transit este bine gandit, iar in caz de reparatii, costurile nu sunt foarte ridicate.
  5. Rotile se schimba foarte usor. Ford Transit vine la pachet cu o roata de rezerva si un cric. Acestea nu ocupa mult spatiu in autoutilitara, deoarece sunt depozitate intr-un compartiment special.

Toate aceste avantaje ale noului Ford Transit il fac autoutilitara ideala pentru a-ti incepe o afacere in domeniul inchirierii de autoutilitare pentru transport de marfa, indiferent ca este vorba despre un transport national sau international.

In aceste conditii si avantaje, atat pentru proprietar, cat si pentru cel ce inchiriaza, InchirieriCamionete.ro si Ford Transit fac o pereche buna, si iti pun la dispozitie servicii de inchiriere autoutilitare competitive din toate punctele de vedere.