Inchirieri autoutilitare de la Transportsigur.ro!

Inchirieri autoutilitare transport international numai cu TransportSigur.ro1Daca vrei servicii profesioniste si avantajoase de inchirieri autoutilitare, transportsigur.ro vine in sprijinul tuturor celor interesati sa transporte marfa in deplina siguranta. Pe langa autovehicule sigure si performante, compania ofera si tarife unice, accesibile oricarui buget. Specialistii companiei iti stau la dispozitie  cu o oferta special conceputa pentru tine: inchirieri autoutilitare Bucuresti. Transportsigur.ro iti ofera autoutilitare de marca, ingrijite si curate, cu ajutorul carora sa te poti bucura de un transport sigur, bine organizat si foarte rapid.

Autoutilitarele inchiriate indeplinesc conditiile tehnice necesare pentru a putea circula pe drumurile din Romania, dar si pe autostrazile din Europa. Acestea sunt dotate corespunzator si verificate pentru a nu intampina dificultati in timpul transportului. Inchirierea autoutilitarelor se poate realiza atat de persoane fizice, cat si juridice. Comenzile se pot realiza telefonic sau prin intermediul email-ului. Odata inchiriata autoutilitara o poti utiliza pentru necesitatile tale, pe intreaga perioada prevazuta in contract. Poti avea parte si de serviciile unui sofer cu o vasta experienta la volanul unor astfel de autovehicule. Atunci cand vrei ca marfa si bunurile tale sa ajunga la destinatie in conditii de maxima siguranta, apeleaza la transportsigur.ro.

Despre inchirieri autoutilitare avantajoase!

Datorita dimensiunilor reduse, autoutilitarele aflate in flota companiei se pot deplasa in toate zonele urbane care sunt de regula interzise autocamioanelor. Autoutilitarele nu suporta restrictionari de viteza in trafic si se utilizeaza in diverse domenii de activitate. Autoutilitarele sunt dotate cu un accesoriu deosebit de eficient si anume un lift in spate pentru ca incarcarea, relocarea si transportul marfurilor sa se realizeze simplu si rapid. In plus, liftul permite o manevrare mai sigura a marfurilor fragile, iar in acest fel marfurile transportate nu vor suferi modificari mecanice si manipularea lor va fi mai putin solicitanta si lipsita de accidente.

Autoutilitarele aflate in parcul auto al firmei si care sunt oferite spre inchiriere sunt performante, prevazute cu toate accesoriile menite sa garanteze protectia deplina a marfurilor si bunurilor transportate, indiferent de distante sau trasee. Profesionalismul, serviciile complete si tarifele prietenoase recomanda compania ca fiind partenerul de incredere pe mana cui sa iti lasi bunurile, fara griji si costuri inutile. Soferii firmei iti vor aduce aportul in ceea ce inseamna transport de calitate. Gratie autoutilitarelor dotate cu lift, marfurile transportate nu vor suferi modificari mecanice pe durata transportului, iar manipularea acestora va fi lipsita de accidente. Firma nu iti pune la dispozitie doar servicii calitative oferite la tarife avantajoase, dar si solutii adaptate necesitatilor tale.

Cine ofera servicii de inchirieri autoutilitare?

Transportsigur.ro transporta mobila si marfuri oferind servicii de calitate si profesionalism. Obiectivul firmei este de a oferi solutii eficiente la necesitatile clientilor. Fiecare solicitare este tratata cu seriozitate pentru a depasi asteptarile clientilor. Profesionalismul intregii echipe, parcul auto dotat cu autoutilitare performante, extrem de fiabile, accesorizate corespunzator, dar si echipamentele de lucru folosite reprezinta atuul firmei. Pentru informatii suplimentare despre serviciul de inchirieri autoutilitare acceseaza pagina de internet a companiei sau solicita asistenta unuia dintre reprezentantii firmei Transportsigur.ro. Beneficiaza de serviciile de inchirieri autoutilitare oferite de Transportsigur.ro pentru un transport sigur si rapid.

 

Datele de contact ale firmei Transportsigur.ro

Adresa firmei: B-dul Uverturii, Nr. 87, Bucuresti

Telefon: 031 801 73 34

Email: info@transportsigur.ro