Inchiriere autoutilitare pentru transport marfa

Inchiriere autoutilitare pentru transport marfaNu conteaza ce marfa vrei sa transporti. Poate ca vrei sa te muti intr-un oras mai mare, iar gandurile de viitor iti dau aripi, insa realitatea fizica te obliga sa cauti un serviciu de inchiriere autoutilitare pentru a-ti transporta toate bunurile personale in orasul visurilor tale. Sau poate ca esti o companie mai mica ce are nevoie de serviciul de inchirieri autoutilitare din cand in cand pentru a satisface nevoile unui client din alta zona a tarii sau chiar din strainatate.

In oricare dintre aceste situatii te-ai afla, a-ti cumpara tu propria ta autoutilitara, fie ea de dimensiuni reduse cum sunt cele de 3.5 tone, care nu au restrictii in orase, nu este o afacere profitabila. Este clar ca doar inchirierea unui astfel de bun te va ajuta sa iesi cu basma curata din situatia in care te afli.

Inchiriere autoutilitare pentru tara sau strainatate

 

Atunci cand ai de transportat marfa, trebuie sa iei in considerare urmatoarele servicii:

1. Transport de marfa generala. Indiferent ca esti persoana fizica sau persoana juridica, IMM sau o companie de dimensiuni medii sau chiar mici, transportul de marfa generala se adreseaza tuturor acestor categorii. Cum se realizeaza transportul in acest caz? La grupaj sau la transport complet. In acest mod, poti transporta orice iti doresti, de la materiale de constructii si pana la electrice si electrocasnice, bunuri pentru aprovizionarea magazinelor sau bunuri fragile si valoroase. Tansportul se face in deplina siguranta, deoarece autoutilitarele sunt prevazute cu tot ce trebuie pentru efectuarea unui astfel de transport.

2. Transport de marfa in Bucuresti. De acum incolo bucurestenii se pot bucura de serviciile de inchiriere autoutilitare in orice zona a capitalei isi doresc. Vrei sa te muti sau ai nevoie de transportul unei mobile voluminoase sau marfa ta asteapta in depozit? Exista firme specializate in inchirierea de autoutilitare necesare, cu sau fara sofer.

3. Transport de marfa in tara. Drumurile patriei sunt strabatute constant de autoutilitare care transporta marfuri in toate zonele si orasele. In atingerea propriilor teluri, companiile inchiriaza auoutilitare si in acest mod treaba este facuta rapid si eficient. Flota, pe care firmele de inchiriere autoutilitare ti-o pune la dispozitie, este diversificata, moderna, iar soferii experimentati si vor face fata cu brio drumului.

4. Transport de marfa in strainatate. Pentru un astfel de transport trebuie sa gasesti o companie serioasa, care sa-ti garanteze siguranta marfurilor tale. Compania trebuie sa dea dovada de profesionalism, sa-ti ofere autoutilitare modele variate si sa practice preturi bune.

Inchiriere autoutilitare de la TransportSigur.ro

 

Pentru un transport in siguranta, efectuat rapid, respectand termenul de livrare impus, alege si tu performanta, alege TansportSigur.ro!Inchiriere autoutilitare pentru transport marfa1

Cine este TransportSigur.ro? Este o companie din Bucuresti, care-ti pune la dispozitie servicii de inchiriere autoutilitare atat pentru in tara, cat si pentru strainatate, Bucuresti sau pentru transport de mobila sau mutari.

Important este ca TransportSigur.ro iti preia marfa de la domiciliu si o transporta in siguranta la destinatie, livrarea facandu-se door-to-door. Marfurile sunt asigurate in permanenta, iar livrarea se realizeaza chiar si pe timp de noapte. Echipajul ultracalificat face fata si unor transporturi fragile sau chiar periculoase, fiind ajutati si de solutii tehnologice moderne. Iar preturile sunt unice!

Daca vrei sa ai parte de servicii de calitate, alege inchiriere autoutilitare de la TransportSigur.ro. Ai nevoie de informatii suplimentare despre firma si serviciile TransportSigur.ro? Pentru detalii, suna la numarul 0722-608.669, 0745-281.829 si 0765-316.460 sau trimite un e-mail pe adresa info@transportsigur.ro.

Articol oferit de zoom-biz.ro.