Inchiriaza schele metalice doar cu Con Vest!

Schele-metalice-second-hand-JXXMGCompania Con Vest ofera spre inchiriere schele metalice de calitate pentru a putea realiza lucrarile pe care le doresti. Con Vest are disponibile pe stoc mai multe modele de schele metalice revopsite si reconditionate, dar si noi si semi-noi. Calitatea produselor este excelenta, iar schelele sunt compuse din doua balustrade pentru fiecare picior, podina zincata si accesoriile necesare pentru ancorare. Schelele pot fi utilizate la lucrarile de reabilitate a fatadelor sau termoizolatii. Modelele sunt usoare si picioarele sunt complet vopsite. Schelele oferite de Con Vest sunt usor de montat si demontat, fiind realizate intr-o maniera extrem de simpla, acestea au o capacitate mare de incarcare, iar fixarea lor este sigura.

Compania Con Vest are pe stoc pachete de schele metalice de calitati diferite si marci diferite, cum ar fi: Goffi, Ceta, Comipont, care sunt disponibile atat pentru vanzare, cat si pentru inchiriere. In cazul in care doresti transportul schelei la o anumita locatie, Con Vest il poate efectua oriunde pe teritoriul Romaniei. Datorita modului de asamblare, dezmembrarea si ridicarea schelelor sunt extrem de rapide, costurile sunt scazute, iar nivelul de siguranta este unul ridicat. Pachetele complete de schele cuprind orice tip de accesoriu: accesorii de ancorare, orizontale sau diagonale, picioare pentru schela, podine zincate, podine cu trapa de acces, etc. Schelele se caracterizeaza prin calitatea superioara celorlalte modele existente pe piata, materialul este rezistent si durabil, oferind si o stabilitate mai buna schelei. Schelele metalice se folosesc pentru a facilita munca la inaltime pe fatade, incinta cladirilor sau in alte circumstante. Acestea au o mare rezistenta la intemperii sau oricare factor al naturii, putand fi utilizate indiferent de anotimp. Schelele sunt folosite ca schele externe si interne pentru constructia sau renovarea cladirilor, precum si a structurilor de sprijin pentru a lucra in curte. Montarea si demontarea lor trebuie sa fie efectuata in conformitate cu locatia in care se utilizeaza si montajul sa fie in totalitate supravegheat de catre persoane care inteleg si au capacitatea de a vizualiza finalitatea lucrarilor, nepunand in pericol sanatatea fizica a celor implicati.

Infiintata in Sibiu, compania Con Vest are ca obiect de activitate vanzarea de schele metalice second hand si schele semi noi la pret de second hand. Firma ofera la cererea clientilor si transportul in tara sau in Bucuresti. La cantitati mai mari de marfa comandata, ofera bonus suporti metalici pe care sunt depozitati popii metalici sau schela metalica. Schelele metalice oferite de Con Vest respecta cu strictete normele si standardele aflate in vigoare pentru ridicarea constructiilor de cea mai buna calitate. Confectionate din materiale de calitate superioara, acesteat fac fata cu succes necesitatilor clientilor, fiind solutia optima pentru renovarea fatadelor si reabilitarile cladirilor de locuinte sau comerciale.

Pentru mai multe informatii despre schelele metalice si despre inchirierea acestor produse, acceseaza pagina de internet a firmei sau solicita asistenta unuia dintre specialistii societatii Con Vest. Avand multiple intrebuintari, schelele metalice sunt ideale pentru orice renovare sau constructie vrei sa realizezi. Inchiriaza schelele metalice oferite de Con Vest pentru a facilita munca la inaltime!

 Datele de contact ale firmei Con Vest

Adresa firmei: Sibiu

Telefon: 0746 112 580

Email: office@cofraje-popi.ro