Inchiriaza un autoturism de la cei mai buni – Rexton Rentcar

Doriti inchirierea unui autoturism in baza unor conditii cat mai simple si flexibile, la cel mai bun pret de pe piata? Vreti sa colaborati cu o companie specializata in domeniul inchirierii auto? Foarte simplu! Solutia vine din partea firmei Rexton Rentcar, din Bucuresti.inchiriere auto

Cand vine vorba de inchirierea unui autoturism, exista foarte multe avantaje pe care le putem lua in considerare. Se intampla uneori ca masina personala pe care o detinem sa nu fie suficient de incapatoare pentru pasagerii si bagajele lor, astfel ca vom fi nevoiti sa cautam o masina cu dimensiuni mai mari, care sa permita atat soferului cat si pasagerului sa calatoareasca in cele mai bune conditii.

Pentru cei ce au nevoie sa calatoreasca, firmele de inchirieri auto reprezinta o adevarata “mana cereasca”. Acestia nu vor mai avea grija masinii personale.

Dupa cum se cunoaste prea bine, pentru unii dintre noi, masina este un lux, avand in vedere faptul ca trebuie sa platim numeroase taxe an la randul pentru a circula regulamentar pe strazile tarisoarei noastre. Pe langa impozitul anual, amintim si RCA-ul, rovinieta si, in unele cazuri, asigurarea de tip CASCO. Apeland la compania Rexton Rentcar, va puteti face treaba fara sa fiti nevoiti sa va achizitionati o masina.

Firma Rexton Rentcar s-a infiintat din dorinta de a oferi clientilor sai servicii de calitate de inchiriere a autoturismelor din parcul auto al firmei. Posibilitatile de inchiriere includ marci de masini foarte cunoscute, acestea asigurand conditii ideale de confort si siguranta.

Din parcul auto al companiei de inchirieri Rexton Rentcars fac parte urmatoarele autoturisme:

 • Dacia Logan 1.4 MPi;
 • Dacia Logan 1.5 DCi;
 • Ford Fiesta 1.4 TDCi;
 • Clio Symbol 1.5 DCi;
 • Renault Megane Sedan 1.4 i;
 • Toyota Avensis Caravane;
 • Honda Accord 2.0;
 • Chevrolet Spart 0.9;
 • Daewoo Matix 0.8.

Pe langa aceste servicii de inchirieri auto, firma Rexton Rentcar sta la dispozitia clientilor si cu servicii de transport persoane sau servicii de inchirieri masini cu sofer, in cazul in care simtiti nevoia sa va odihniti dupa un drum lung si obositor.

Costurile de inchiriere sunt cele mai mici de pe piata si includ o serie de beneficii precum livrarea si receptionarea gratuita a masinii de oriunde in municipiul Bucuresti intre orele 7 – 22. In plus, pentru cresterea si imbunatatirea confortului clientului, echipa bucuresteana este foarte flexibila si deschisa negocierilor.

Conditiile care trebuie sa se respecte pentru a putea fi incheiat un contract de inchiriere sunt urmatoarele:

 • Clientul trebuie sa faca dovada actului de identitate si a permisului de conducere;
 • Varsta minima este de 21 de ani, cu un an minim de experienta in condus;
 • Sa nu conduca sub influenta alcoolului, drogurilor sau altor substante cu efecte halucinogene;
 • Sa nu se foloseasca autoturismul in regim de taxi sau pentru scoala de soferi.

Pentru a beneficia de cel mai bun si cel mai ieftin serviciu de inchiriere autoturisme din Bucuresti, apelati la compania Rexton Rentcar.

Date de contact:

Denumirea firmei: Rexton Rentcar;inchiriere auto

Numar de telefon: 0754 422 599 .

In momentul in care veti contacta firma, mentionati ca ati gasit compania pe site-ul zoom-biz.ro, pentru a obtine cel mai bun pret.

Puteti citi si alte articole interesante accesand link-ul urmator: www.articole-zoombiz.ro