Imprimante second hand care functioneaza perfect

imprimante second hand

Un echipament precum o imprimanta este destul de scump, atunci cand vrei sa-l achizitionezi nou, de la un magazin de profil. Pentru multe persoane care au nevoie de un asemenea serviciu in activitatea de zi cu zi, acest lucru poate fi prea costisitor, daca bugetul de care dispun este redus. O varianta foarte acceptabila in acest caz ar fi cumpararea unei imprimante second hand. Optiunea pentru o asemenea achizitie insa, trebuie facuta in deplina cunostinta de cauza, de aceea ar trebui avute in vedere unele elemente inainte de luarea unei decizii finale.

Imprimante second hand sau reconditionate?

Exista doua variante de a achizitiona un produs care nu este nou: sa alegi unul care a fost folosit anterior sau unul care a fost returnat producatorului sau vanzatorului din motive variate, a fost eventual reparat si reconditionat, fara a fi folosit, si apoi pus din nou in vanzare. Deci, o imprimanta reconditionata este una care a fost reparata de catre specialisti si adusa la parametri normali de functionare, fara a fi fost utilizata propriu-zis, in timp ce prin imprimante second hand la preturi reduse se inteleg acele echipamente care au fost folosite un anumit timp de catre o persoana sau o companie, care a renuntat la ele pentru a-si achizitiona altele mai performante, de exemplu. Prin urmare, tu esti singurul care poti decide care varianta este cea mai potrivita pentru nevoile tale.

Tipuri de imprimante second hand

Inainte de a cumpara, trebuie sa cunosti care sunt tipurile de imprimante utilizate, precum si caracteristicile fiecareia. Fiecare tip foloseste propriile sale consumabile, cum sunt tonerele, cerneala sau hartia. Exista puncte slabe sau puncte forte pentru fiecare gen de imprimanta. Cele cu laser sunt mai rapide, insa imprimarea pozelor este mai putin calitativa. Mult mai bine pot fi imprimate fotografiile cu jet de cerneala, direct pe hartia de imprimat, insa aceste operatii sunt mai costisitoare din cauza preturilor ridicate ale consumabilelor. Asadar, in functie de scopul pentru care esti in cautarea acestui echipament, vei decide care este tipul cel mai potrivit nevoilor tale.

Imprimante second hand tip laser

Daca activitatea ta presupune executarea a o multime de copii intr-o perioada scurta, atunci cu siguranta ca cea mai buna alegere este imprimanta cu laser, mai ales daca o folosesti la birou sau ai nevoie de ea in derularea unei afaceri. Insa exista cateva lucruri pe care merita sa le iei in consideratie atunci cand o alegi. De exemplu, pentru birou, trebuie sa cunosti care este metoda de conectare la retea, ca sa stii care e cea mai convenabila. Exista imprimante second hand http://www.itsh.ro care se conecteaza prin  cablu, altele wireless sau prin bluetooth, deci, fara fir. Mai conteaza si ce fel de imprimari trebuie sa faci, daca ai nevoie doar de copii alb-negru sau colorate. Trebuie sa cunosti toate aceste amanunte despre dispozitivul pe care il ai in vedere, pentru a sti daca iti foloseste sau nu. In general, ar fi bine sa studiezi putin modelele de imprimante pentru a avea cat mai multe cunostinte despre caracteristicile fiecaruia. Unele, de exemplu, au deseori probleme in blocarea hartiei, daca stii care sunt acele modele, eventual le poti evita.