Imprima orice si oriunde cu Tipografia Tipocar

Imprima orice si oriunde cu Tipografia TipocarSe apropie ziua de nastere a iubitului tau si te-ai gandit la un cadou mai diferit, la ceva personalizat, cum ar fi un set de cani si farfurii de cafea imprimate cu poza voastra preferata? Copilul tau isi serbeaza ziua de nastere si cum este un mare pictor si a pictat toata casa, te-ai gandit ca ar fi o surpriza placuta sa-i imprimi una dintre capodopere pe un tricou si sa i-o dai cadou, astfel incat sa se poata mandri cu minunatia facuta de el in fata tuturor? Reprezinti o firma si vrei sa-ti faci reclama prin imprimarea unor pixuri, pahare si brichete cu sigla companiei si cu datele acesteia de contact?

Toate aceste trei cazuri se rezolva foarte simplu. Nu trebuie decat sa apelezi la serviciul de serigrafie. Esti din Satu Mare si nu cunosti nici o companie care sa se ocupe cu aceasta procedura la sacara mai larga?

Tipografia Tipocar stie ce este serigrafia si o practica constant, avand o multime de clienti foarte multumiti de serviciul prestat. Indiferent ca esti persoana fizica sau juridica, serviciul de serigrafie a Tipografiei Tiopocar te va multumi pe deplin. Cu ajutorul serigrafiei poti face cadouri minunate celor dragi, cadouri ieftine, dar de mare valoare sentimentala. De asemenea, acest serviciu iti permite si o promovare eficienta a propriei afaceri, ceea ce nu este un lucru de neglijat!

O lume colorata si personalizata, numai cu Tipografia Tipocar

In 2013 a iesit o noua moda, moda imprimarii pe tricouri, genti sau diferite accesorii a desenelor facute de proprii copii. La prima citire suna putin cam… ciudat, ca sa nu ne exprimam prea dur, insa daca vei vedea un astfel de tricou, ce poarta amprenta propriului tau odor cu siguranta te-ai topi. Sa-ti imprimi un tricou pentru tine si unul pentru fiica ta, cu desenul ei preferat, si sa apareti asa in lume este ceva foarte des intalnit in orasele mari ale Romaniei, dar chiar si asa, lumea tot mai intoarce capul cu un zambet pe fata, admirand ideea si aducand laude celui care s-a gandit la asa ceva.

Cum poti sa obtii si tu un astfel de tricou? Ia legatura cu Tipogfrafia Tipocar si prin serviciul de serigrafie, aceasta companie iti va crea tricourile mult visate. De acum, te poti plimba mandra cu fetita ta prin parc si va puteti lasa admirate, atat pentru ingeniozitate, cat si pentru opera de arta a micutei.

Dar, ce este serigrafia? Serigrafia este un procedeu de imprimare care se face pe orice suprafata plana sau chiar si cu o raza de curbura mare. Aici includem materialele textile, canile, tricourile, lenjerii, jachete, palarii, hartii, carton sau ceramica. Se pot imprima imagini, texte, poze sau diferite grafice.

Tipografia Tipocar, tipareste si nu se mai opreste!

Tipografia Tipocar detine o tehnologie performanta cu ajutorul careia se ocupa de serviciul de serigrafie, astfel incat tu sa obtii un produs de calitate.

Nu trebuie sa-ti faci griji, cerneala folosita este diferita pentru fiecare tip de material pe care se imprima imaginea, astfel incat aceasta prezinta rezistenta la spalare sau la razele solare.Imprima orice si oriunde cu Tipografia Tipocar1

In functie de preferintele tale, Tipografia Tiopocar iti executa imaginea preferata pe nuante de auriu sau argintiu, ceea ce da o nota de eleganta. Dimensiunea maxima de imprimare este de 21X30 de cm.

Daca ai nevoie de serviciul de serigrafie, ia legatura cu Tipografia Tipocar. Pentru informatii suplimentare, apeleaza numerele 0745.385.852 si 0745.205.900 sau trimite un e-mail pe adresa tipocar_sm@clicknet.ro.

In momentul in care vei contacta firma, mentioneaza faptul ca ai gasit compania pe reteaua zoom-biz.ro, pentru a obtine cel mai bun pret.

In continuare, poti citi un articol interesant despre plitele incorporabile.