Importanta cailor de comunicatii rutiere – Roads Builiding Project

topnewCaile de comunicatii rutiere sunt medii care asigura circulatia mijloacelor de transport si pot fi atat naturale, cat si realizate de catre om. Indiferent ca este vorba de transport de marfuri sau de transport de persoane, caile de comunicatii rutiere trebuie sa asigure siguranta acestora si efectuarea lor in conditii de confort sporit, regularitate si punctualitate, independent de conditiile meteorologice.

Compania Roads Building Project dispune de experienta, cunostintele si mijloacele necesare pentru a va oferi servicii de proiectare cai de comunicatii rutiere, la standarde inalte de calitate, respectand toate normele tehnice si legislative din acest domeniu.

In functie de zona in care se doreste realizarea cailor de comunicatii respective, expertii companiei noastre vor lua in considerare toate aspectele care ar putea influenta intr-un fel sau altul, rezultatul final: clasa tehnica a drumului care se stabileste in functie de intensitatea traficului; viteza de proiectare care este viteza ce poate fi atribuita unui autovehicul in punctele cele mai dificile ale traseului pentru desfasurarea in siguranta si confort a circulatiei; elementele geometrice care sunt elementele componente ale unui drum in plan, atat in sectiune transversala, cat si cea longitudinala, s.a. In ceea ce priveste structura rutiera (suprastructura), aceasta va fi alcatuita dintr-un pachet de straturi a caror grosime, ordine si calitate variaza si se calculeaza in functie de trafic. Nici infrastructura nu va fi trecuta cu vederea intrucat si aceasta este extrem de importanta pentru succesul viitoarelor cai de comunicatii rutiere. Trebuie sa se efectueze lucrari pentru sustinerea suprastructurii, colectarea si evacuarea apelor, asigurarea continuitatii si stablitatii drumurilor.

Proiectarea cailor de comunicatii rutiere inseamna elaborarea unui grafic in trei planuri reprezentand trei elemente caracteristice ale acestora: traseul drumului, profilul longitudinal si profilul transversal a caror determinare se realizeaza pe baza vitezei de proiectare si a conditiilor tehnice economice si naturale. Proiectarea este realizata cu ajutorul unei tehnologii de ultima generatie care include diverse metode asistate de calculator si soft-uri specializate. Prin intermediul acestora, proiectul conturat este unul complex ce cuprinde toate datele necesare si care se poate transpune cu usurinta pe baza masuratorilor reale. Datorita solutiilor software utilizate, proiectul este realizat in timp util, iar in cazul in care sunt necesare unele modificari, acestea se pot efectua rapid in functie de cerintele de adaptare ce pot surveni in faza de executie.

Metodele pe care le folosesc proiectantii experimentati si bine pregatiti ai companiei Roads Building Project, sunt unele moderne si eficiente. Acestia colaboreaza si cu diversi specialisti din domeniul topografiei, geologiei si din alte domenii care ar putea avea un anumit impact asupra cailor de comunicatii ce se doresc a fi proiectate.

Construirea cailor de comunicatii se face dupa ce  au fost efectuate in prealabil, o serie de analize, planificari si evaluari de conformitate cu legislatia si cu reglementarile din domeniile conexe. Angajatii si colaboratorii societatii noastre se vor asigura de indeplinirea corecta a tuturor etapelor pana la aprobarea proiectului.

Societatea Roads Building Project a fost fondata din dorinta de a oferi clientilor sai servicii de proiectare si consultanta in domeniul rutier, de cea mai buna calitate, intr-o maniera profesionala, adaptate cerintelor acestora.