Imperial Glass – Pereti de sticla securizata, aspect, calitate si luminozitate tuturor spatiilor!

pereti de sticla securizataOrice spatiu, de la o camera din propria locuinta, pana la sediul unei mari companii, beneficiaza de un alt aspect atunci cand mai multe surse de lumina patrund in interior. Prin intermediul noilor tehnici din domeniul constructiilor, astazi majoritatea interioarelor pot beneficia de avantajul patrunderii luminii in interior. Una dintre aceste tehnici este si cea reprezentata de sticla securizata. Azi, sticla securizata este utilizata cu succes atat in in amenajari interioare, cat si exterioare. Cu ajutorul sticlei securizate se pot realiza usi, trepte pentru scari, balustrade, cabine de dus, pardoseli, etc. Tot cu ajutorul acestor produse, o noua tendinta acapareaza tot mai mult spatiu. Este vorba de realizarea de pereti de sticla securizata, metoda  prin care se pastreaza o iluminare naturala oricarui spatiu. O firma care ofera astfel de lucrari este si Imperial Glass din Oradea.

Pereti de sticla securizata, modul prin care oferiti eleganta si calitate oricarui interior!

Prin gama de produse oferite, Imperial Glass va ofera prilejul de a preschimba spatiul deschis intr-un spatiu compartimentat cu sticla care sa corespunda intocmai gusturilor dumneavoastra de eficienta aspect si calitate. Prin utilizarea acestor pereti de sticla securizata puteti separa anumite incaperi si in acelasi timp reusiti sa pastrati iluminarea naturala.

Produsele de sticla securizata Imperial Glass sunt oferite in mai multe variante. Astfel, de la pereti din sticla pentru partitionarea spatiilor de birouri, halelor moderne de productie, locuintelor moderne, restaurantelor, bancilor, hotelurilor si pana la spatiile comerciale, firma din Oradea va sta la dispozitie oricand cu comenzi.

In cazul in care este necesar si doriti, peretii din sticla securizata pot fi executati cu sticla transparenta sau sticla transparenta inscriptionata cu imagini si reclame. In cazul salilor de sedinta si alte spatii interioare, unde se doreste un grad mai inalt de intimitate, se poate folosi sticla securizata cu model.

Ce avantajele va ofera acesti pereti de sticla securizata de la Imperial Glass ?

Peretii despartitori din sticla securizata ofera unui interior o nota de distinctie, rafinament si eleganta. Efectul vitraliului din componenta usilor sau peretilor despartitori este dublu, deoarece infrumuseteaza atat exteriorul, cat si interiorul spatiului. Datorita grosimii mai mari a materialului si a calitatii sticlei, aceasta va oferi si o buna izolare fonica. Rezistenta sticlei securizate este mult mai mare decat a celei standard, astfel ca ea prezinta un risc mult mai mic de spargere la lovituri si nu se zgarie atat de usor.

Iata sinteza avantajelor oferite de montarea unor pereti de sticla securizata:

– plusul de eleganta care creeaza un design interior si exterior modern;

– securitatea: in cazul in care sticla securizata se sparge, riscul de ranire este minim, intrucat aceasta se fragmenteaza in bucati mici, cu muchii netaioase;

– sticla securizata este foarte rezistenta la sarcini mecanice;

– produsele din sticla securizata sunt rezistente la tensiunile termice;

– toate interioarele amenajate cu sticla securizata sunt mai luminoase, acesta fiind unul dintre avantajele principale ale sticlei securizate in amenajarile interioare.

In parelel cu acesti pereti de sticla securizata, compania Imperial Glass mai comercializeaza cabine de dus sticla, usi din sticla, pardoseli din sticla, scari din sticla, balustrade din sticla, copertine din sticla, mobilier din sticla si multe altele. Totodata, firma ofera si o serie de servicii cum ar fi: securizarea sticlei, laminarea sticlei, slefuirea, sablarea sticlei si prelucrarea CNC.

Date de contact:

Str. Ogorului Nr 171, Oradea

Mobil: +40 784 293 306

Tel: +40 259 456 222

Fax: +40 259 456 222

E-mail: contact@imperialglass.ro

Articol oferit de zoom-biz.ro!