25/06/2017

Rolul agentiilor in piata imobiliara!

Firmele specializate cu precadere in achizitia cat si in vanzarea de imobile, au lunar vanzari care ajung sa fie  mai mari  de 100 de locuinte, de apartamente noi mai ales, agentiile fiind formate din echipe de  specialisti formați și coordonați cu atentie si multa răbdare de cei mai buni specialisti.

Unii dintre acesti specialisti au venit incluisv din industria turismului spre industria  imobiliarelor, asta in perioadele aterioare, ajungandu-se la  etapel de prăbușire ale pietei turismului, in felul acesta agentii  ajungand să lucreze alaturi de cei care sunt considerati cei mai buni printre dezvoltatorii rezidențiali din agentiile imobiliare ale marilor orase, din București și in alte aproape la fel de mari.

Despre cat este de bine să lucrezi într-o astfel de industrie a imobiliarelor si care pot fi  satisfacțiile si  oportunitățile oferite de aceasta industrie, cei care sunt specialisti au reusit sa  publice materiale si articole, astfel incat orice client sa poata intelege importanta muncii lor.

 Pietele de vanzare/cumparare de imobile

Piața  imobiliarelor este in continua cautare de specialisti buni, de agenți imobiliari cat se poate de specializati. In acelas timp, contextul economic poate asigura celor care devin specialisti o ascensiunea rapida, foarte buna in acest domeniu vast al imobiliarelor.

Se cunosc pe  piata si agentiile imobiliare ce au primit incluisv premii, ele fiind  in topul clasamentelor care sunt intocmite in domeniul firmelor de profil, firme  care au avut un parcursul foarte bun, topuri ce sunt prezentate  în diverselor evenimente cu rol de  reuniune ai jucatorilor cei mai activi  in  sectorul acesta al imobiliarelor,  premiile acestea fiind acordate de catre  organizatii cunoscute, ce sunt  renumite atat in  domeniu  contructiilor cat si  din cel al tranzactionarilor, vanzarilor si/sau  achizitiilor de imobile din tara noastra.

Premiile se acorda in functie de criterii specifice cum e cifra de afaceri , dar se ia in calcul si numărul de   proiectelor al acestor firme pe care le au in derulare, in portofoliul și de numărul de apartamente pe care le-au vândut in anul anterior.

Cu toate acestea,  specialistii  din firmele care sunt premiate mentioneaza faptul că nu pentru a le obtine  isi desfășoara activitatea asa bine, deși, cu siguranta aprecierile sunt motivante si pot sa reprezinte o confirmare in ceea ce priveste faptului că fac si ce si cat dar si cum trebuie, insa principalele motive sunt satisfacerea cerintelor pe care cei care sunt clienti  le au si in felul acesta ajung la o  crestere importanta din punct de vedere al profitabilitatii pe care o au agentiile imobiliare unde isi desfasoara activitatea.

Putem afirma si faptul ca sunt puțini acei  consultanți imobiliari cu  adevarat specializați numai  pe  segmentul de locuințe noi.

 Motivarea specialistilor imobiliari

Sunt specialisti care au mai multa experiență in  domeniul achizitiilor si al vanzarilor de imobile, dar  nu sunt foarte multi cei care detin experiența celor ce sunt specializati in anumite proiecte rezidentiale ce sunt nou construite.

Acestea, intra zilnic pe piata  imobiliarelor si s-au dedicat cu precadre  locuințelor noi, reusind astfel sa faca performanta in domeniu. Pentru a-si  îmbogăți experiența, specialisti in mod normal se ocupa la inceput de vanzarea/cumpararea de locuințe vechi pentrua  vedea astfel, ce se întâmplă si mai ales cum vor decurge vanzarile, invatand astfel si care sunt secretele meseriei.

case chisinau
25/07/2016

Case Chisinau de la firma Axaimobil

case chisinau

Casele din Chisinau pot sa se inscrie in cadrul programul caselor verzi, aceastea fiind genul acela de program ce isi gaseste interes mare printre clienti. Desii au reticența unuii clienti, in ceea ce privesc aceste clădiri verzi, totusi la un moment dat a ajuns la concluzia ca aceste sume care sunt puse in joc si sunt destinate acestor programele, se epuizeaza destul de repede, asa dupa cum poate sa se vada si in istoricul acestor vanzari, cgiar si la putin timp dupa ce a fost facuta lansarea lor in mod oficial.
Mulți dintre potentialii clienti care ajung să obțina finanțarea care e data de catre guverne, dupa aceea încep să caute diverse informatii si deasemeni să stranga actele care le sunt necesare, iar in multe dintre cazuri, chiar înainte sa anunțe necesarul autoritatile.
Spre exemplu proiecte de felul acesta cum e cel de case in Chisinau ce pot face parte din cadrul proiectelor caselor verzi sunt in 2016 abia la început, dar acestea arată promițător si nu numai pentru beneficiari, ci chiar si pentru piață imobiliară, deasemeni arata promitator pentru economia acelor tari unde se construisc.

Proiecte ale caselor verzi in Chisinau

Casele verde sunt astfel concepute incat sa fie baza a urmatoarei generații viitoare de clădiri, baza a caselor din Chisinau ca de altfel de oriunde din lume.
In comparatie cu alte programe, anterioare, casele care sunt nou aparute se adapteaza foarte bine la evoluțiile care au fost in domeniul acestor construcții verzi si din acest motiv , decontările pot sa includa si materialele care sunt mai puțin cunoscute sau poate utilizate, cum ar fi de exemplu izolațiile ce sunt facute din cânepă ori cele facute din lână , chiar si cele fabricate din piatra bazaltică. Deasemeni,astfel de case in Chisinau sunt niste case acoperite , fiind printre cele care sunt cel mai frecvent utilizate, chiar si in ceea ce privesc instalațiile verzi, ce vor eficientiza fara indoiala locuințele chiar si la nivel minimal.

Programele de felul acesta ce sunt desfasurate in majoritatea tarilor, pot fi pentru oricine, incepand de la cei care sunt proprietari ai caselor si ajungand pana la asociațiile ale locatarilor, la spitale si școli sau la diverse instituții publice.
Pot fi obtinute incluisv finanțări pentru aceste proiecte insa si numai pentru schimbarea becurilor daca asta ne dorim, insa și in cazul unor proiecte ample cum ar fi ca de exemplu o modernizare facuta acoperișului sau montajul sistemelor ce pot eficientiza consumul, asa cum spun specialistii site-urilor de specialitate si in cadrul articolele scrise pe tema aceasta.

Eficienta data de casele verzi

O locuință verde, indiferent unde ar fi amplasata in Chisinau sau in alte locuri din intreaga lume, poate ajunga la reduce mare in privinta facturilor, chiar si pana la reducerea lor la zero, iar lucrul acesta depinde in mod exclusiv de acele sisteme ce au fost alese in constructia ei. www.Axaimobil.md
Consumul care e mult mai mic in casele de felul acseta, e unul din principalele motive pentru care isi doresc potentialii clienti o astfel de casa s i atat în calcul constructiei cat si in modernizarea ei, contribuie specialistii, astfel incat aceasta să fie sin punct de vedere energetic una redusa.

terenuri chisinau
03/06/2016

Terenuri in Chisinau in zona potrivita

terenuri chisinau

Nu sunt chiar putine motivele si situatiile in care cineva ar dori sa achizitioneze terenuri in Chisinau, iar cert este ca ele trebuie sa fie selectionate cu atentie, intrucat investitiile de acest tip sunt destul de costisitoare si sunt unele ce nu le veti realiza in fiecare zi.

Cu terenuri in Chisinau in locatiile potrivite aveti multe de castigat

Sunt multe aspecte legate de terenuri in Chisinau pe care cu siguranta ca veti dori sa le aflati, daca va ganditi la achizitionarea de acestea. De exemplu, inainte de a va stabili exact decizia de a achizitiona terenuri in Chisinau, trebuie sa stiti de ce buget dispuneti. Apoi, mai trebuie sa stiti si zona in care veti dori sa achizitionati respectivele terenuri, iar acest lucru poate influenta si pretul lor.

Fie ca va ganditi la terenuri in Chisinau in sensul de a construi pe ele o locuinta, sau poate va ganditi in sens de afaceri la astfel de diverse terenuri in Chisinau in varii locatii, ceea ce trebuie sa luati mereu in calcul este faotul ca acestea trebuie sa aiba nu doar documentatie in regula, dar trebuie sa va asigurati ca si tranzactiile pe care le veti face vor fi exact licite.

Asadar, de la a gasi terenuri in Chisinau potrivite pentru necesitatile dvs., pana la a le achizitiona si a construi eventual pe ele, puteti sa va imagnati ca exista o cale destul de lunga. In acest sens, aveti nevoie de ajutor, sau mai bine spus, orice ajutor profesionist va fi bine primit si va va sprijini foate mult, veti vedea si dvs. acest lucru.

Cu o companie specializata in domeniu, e usor sa obtineti terenuri in Chisinau potrivite

Da, intr-adevar, ceea ce trebuie sa faceti este sa apelati la specialistii AxaImobil.md, care sa va ajute sa va orientati spre terenuri in Chisinau la pretul potrivit.

Astfel, daca de exemplu doriti sa va construiti o locuinta in Chisinau, aveti nevoie de un teren. Terenul respectiv poate fi situat unde va doriti, poate mai aproape de o scoala in cazul in care aveti copii mici, sau poate aproape de un spital, daca aveti nevoie. Daca doriti sa va orientati pe de alta parte spre terenuri in Chisinau in sens de invstitie, spre terenuri in Chisinau pe care sa construiti poate un spatiu comercial de ceva tip, din nou, locatia va face o mare diferenta. Puteti sa alegeti intre terenuri in

Chisinau unul care sa fie in vadul comercial potrivit, sau din contra. Un exemplu un acest sens ar fi de pilda deschiderea unui magazin de haine pe un teren aflat la periferia orasului, sau intr-un loc in care nu este usor accesibil. Aceasta nu va fi clar una din cele mai bune investitii pe care le va putea cineva realiza.

Cert este ca si concluzie faptul ca pentru a va asigura ca veti achizitiona unele terenuri in Chisinau potrivite, la pretul potrivit si in locatia potrivita, cu documentatia potrivita si asa mai departe, veti avea nevoie de o colaborare cu experti in domeniu.

agentie imobiliara Herastrau
23/03/2016

Otho Real Estate – agentia imobiliara Herastrau de care aveti nevoie

agentie imobiliara Herastrau

Tranzactiile imobiliare nu se vor “demoda” niciodata. Oamenii au nevoie de un acoperis asupra capului, care sa le ofere siguranta zilei de maine si un nivel optim de confort. Este in firea omului dorinta de schimbare, de evolutie, de a tinti tot mai sus, si acest lucru se manifesta si atunci cand vine vorba de alegerea sau schimbarea locuintei. Poate ca vreti sa cumparati o locuinta, sa vindeti apartamentul sau casa in care stati acum, sau sa inchiriati ceva intr-o zona mai buna, mai aproape de serviciu, sau la un pret mai avantajos. De ce sa va pierdeti timpul cautand prin ofertele site-urilor de anunturi sau prin ziarele de publicitate, cand puteti apela la adevarati profesionisti in domeniu? Echipa ce face parte din agentia imobiliara Herastrau Otho Real Estate vine in sprijinul dvs., oferindu-va toate serviciile de care aveti nevoie, intr-un timp cat mai scurt!

Cele mai bune oferte de pe piata le gasiti la agentia imobiliara Herastrau Otho Real Estate!

Sunteti interesat de achizitionarea unei locuinte, in care va veti duce linistit traiul, alaturi de cei dragi, o perioada cat mai indelungata? Aveti o casa sau un apartament pe care nu le folositi in mod frecvent si vreti sa le inchiriati pentru a obtine un banut in plus? Va vindeti actuala locuinta pentru a va muta cat mai departe de agitatia capitalei si vreti sa obtineti un pret cat mai bun? Lasati profesionistii sa se ocupe de totul in locul dvs. Agentia imobiliara Herastrau Otho Real Estate va ajuta sa incheiati afaceri imobiliare in mod rapid si foarte eficient.

Otho Real Estate a fost infiintata in anul 2006, si de atunci ofera clientilor sai solutii potrivite cerintelor si exigentelor pe care acestia le au. Agentia imobiliara Herastrau se ocupa de cumpararea, vanzarea sau inchirierea de case, apartamente, garsoniere, a tuturor tipurilor de imobile rezidentiale. Si in ziua de azi este destul de dificil sa incheiem tranzactii favorabile intr-un timp scurt, in domeniul imobiliar, avand la dispozitie doar site-urile de anunturi sau ziarul local. Va trebuie un specialist care sa stie exact ce acte va trebuie, cum sa negocieze pentru a obtine un pret cat mai bun, ce anume sa caute pentru dvs. Otho Real Estate ofera servicii de top in tranzactiile imobilire clientilor interesati, iar luand legatura cu un reprezentant al agentiei imobiliare Herastrau, veti primi informatii detaliate, dar si ajutor specializat. Mutati-va rapid in apartamentul de vis, din zona pe care o preferati, sau vindeti bunul imobiliar la un pret fantastic, cu ajutorul celor de la Otho Real Estate!

Confort, siguranta, tranzactii reusite – deviza Otho Real Estate, agentia imobiliara Herastrau

Nu ati gasit sub niciun chip cumparator pentru imobilul pus la vanzare? Cautati de ceva timp o locuinta intr-o zona mai buna, cu mai multe camere, pe care sa o mobilati si sa o utilati, sa o amenajati dupa bunul dvs. plac, insa toate variantele gasite v-au inselat asteptarile? Apelati cu incredere la agentia imobiliara Herastrau, Otho Real Estate!

04/04/2014

A&G Data – Firma ta de evaluari imobiliare!

e7f4fac50513a5de2ee117a767e7126dDaca esti in cautarea unor experti evaluatori in domeniul proprietatilor individuale, A&G Data este locul potrivit pentru tine. A&G Data este o firma de evaluari imobiliare formata din experti evaluatori cu o experienta vasta atat in cadrul evaluarilor de proprietati imobiliare precum apartamente, terenuri, case, spatii comerciale si industriale, cat si in evaluarile de bunuri mobile: utilaje, autoturisme si altele. Societatea isi desfasoara activitatea in zona de sud-est a Romaniei, mai exact in Giurgiu, Ilfov, Bucuresti, Teleorman si Calarasi. Societatea ofera servicii de evaluari imobiliare la tarife adaptate complexitatii lucrarii si tipul proprietatii ce este evaluata. Indiferent de scopul evaluarii, firma garanteaza pentru obiectivitate absoluta si evaluari conforme cu realitatea pietei. A&G Data este una dintre cele mai bune firme evaluari imobiliare in cadrul careia expertii iti vor oferi o opinie impartiala asupra bunurilor imobile. Firma ofera serviciile de evaluari imobiliare atat persoanelor fizice, cat si celor juridice.

Serviciile de evaluari imobiliare

Firma A&G Data iti ofera servicii profesionale de evaluare si reevaluare pentru orice situatie: intentia de vanzare/cumparare, aportul in natura, trecerea valorii actuale de piata in contabilitate, stabilirea cotei de impozitare, estimarea valorii pentru care se solicita despagubiri, garantarea de imprumuturi sau evaluarea pentru dosarele de emigrare. Expertii evaluatori respecta standardele de evaluare aplicabile pe teritoriul Romaniei conform legislatiei, si armonizate cu standardele internationale din acest domeniu. Ei ofera clientilor informatii reale cu privire la piata de imobiliare si bunuri mobile, si stabilesc valoarea corecta de piata a bunurilor aflate in proprietate, pentru diverse scopuri. Serviciile A&G Data sunt de inalta calitate, evaluatorii societatii fiind integrati in tot ceea ce inseamna legislatie actuala si dinamica a pietei de bunuri imobiliare din judetele in care desfasoara aceste operatiuni. Abordarile expertului in evaluari imobiliare difera de la caz la caz, intotdeauna fiind alese abordarile si metodele de calcul cele mai potrivite pentru scopul evaluarii si caracteristicile constructiei. Un expert evaluator se va deplasa la domiciliul sau sediul clientului pentru a inspecta documentele si caracteristicile proprietatii imobiliare, dupa care va analiza informatiile de pe piata si le va corela cu inspectia efectuata. A&G Data raspunde intotdeauna prompt cerintelor clientilor, preluand proiecte cu termene scurte de livrare.

 Cine este A&G Data?

Cu sediul in Giurgiu, compania A&G Data este specializata in oferirea serviciilor de evaluare imobiliara si evaluare a bunurilor mobile. Compania ofera servicii in mai multe judete: Giurgiu, Ialomita, Calarasi, Ilfov, Bucuresti si Teleorman. A&G Data dispune de o echipa calificata, cu membri autorizati ANEVAR, care executa operatiunile de evaluare in conformitate cu cele mai inalte standarde, respectand intocmai normele si prevederile legale aflate in vigoare. In legatura cu sectorul imobiliar, A&G Data realizeaza evaluari pentru o gama larga de cladiri si constructii, printre care apartamente si case, spatii comerciale sau industriale, hale de productie, hoteluri, pensiuni si multe altele. Unul dintre scopurile urmarite este determinarea valorii constructiilor in cauza pentru situatii in care se doresc a fi vandute, respectiv cumparate. Beneficiaza de serviciile de evaluari imobiliare oferite de firma A&G Data pentru a afla valoarea corecta a bunurilor imobile aflate in proprietate.

 

Datele de contact ale firmei A&G Data

Adresa firmei: Sos. Bucuresti, Bl.102, Sc.B, Ap.25, Giurgiu

Telefon: 0729 952 225

Email: alex@evaluriaxs.ro

07/03/2014

A&G Data-Evaluari imobiliare prompte si corecte

e7f4fac50513a5de2ee117a767e7126dPiata imobiliara este una variata, care cuprinde toate tipurile de proprietati imobiliare, evolutiile preturilor de tranzactionare fiind influentate de numerosi factori si utilitati specifice zonei. Asadar, daca iti doresti sa ai accesul la informatii corecte, clare si bine documentate despre cifrele pietei imobiliare si daca iti doresti, in acelasi timp, sa cunosti exact valoarea reala a proprietatii tale, apeleaza la o firma specializata in domeniul evaluarii imobiliare. A&G Data, cu o experienta de peste 12 ani in domeniu, iti pune la dispozitie servicii de evaluari imobiliare si evaluari bunuri mobile, prin intermediul unei echipe formate exclusiv din profesionisti, cu o vasta pregatire, gata sa raspunda cu succes chiar si celor mai exigente si complexe solicitari, totul la preturi competitive.

Ce sunt evaluarile imobiliare

Inainte de a lua decizia achizitionarii unei proprietati, fie ca este vorba de un teren, un spatiu comercial, o casa sau un apartament, alege sa fii bine informat si alege sa stii pretul corect a ceea ce urmeaza sa cumperi. Aceasta regula este valabila si in cazul celor care doresc sa vanda un imobil, pentru ca acestia sa aiba garantia ca pretul oferit de un potential cumparator este cel adevarat. Cu alte cuvinte, evaluarile imobiliare sunt servicii care atesta valoarea reala a unui imobil. Pe scurt, evaluarea imobiliara este o analiza, o opinie sau o concluzie referitoare la natura, calitatea, valoarea sau utilitatea unor anumite bunuri, exprimata de o persoana impartiala, specializata in analiza si evaluarea proprietatilor. De mentionat este ca, in evaluarea proprietatii imobiliare se utilizeaza abordarile prin: comparatia vanzarilor, capitalizarea venitului, prin cost si implicit prin metodele asociate acestor abordari.

Evaluarile imobiliare sunt necesare pentru deservirea diverselor scopuri, precum:

– garantare de credite, inclusiv credit ipotecar

– vanzare sau cumparare de proprietati imobiliare

– raportarea financiara

– aport in natura pentru majorare de capital

– cofinantare in cadrul unor programe de investitii

– estimarea costurilor necesare unor modernizari sau schimbari de destinatie

– compensare in caz de expropiere

– certificare valoare de emigrari

De regula, evaluatorii imobiliari au acces la numeroase surse de informare, un argument in plus ce vine sa sustina credibilitatea ciferelor si a raportului de evaluare. Astfel, sunt considerate surse urmatoarele: agentiile imobiliare, societatile de constructii, revistele de specialitate, mass-media locala sau nationala, datele furnizate de  Directia Judeteana de Staistica si alte autoritati, date de la reprezentanti ai beneficiarului, si nu in ultimul rand, literatura de specialitate in domeniul evaluarilor imobiliare. Toate acestea formeaza baza de date a evaluatorului, o unealta obligatorie in procesul de evaluare.

A&G Data-Profesionalism si informatii corecte

A&G Data este o firma de evaluari imobiliare, formata din experti evaluatori cu experienta vasta atat in cadrul evaluarilor de proprietati imobiliare precum apartamente, terenuri, case, spatii comerciale si industriale, cat si in evaluari de bunuri mobile: utilaje, autoturisme si altele. Expertii evaluatori A&G Data, autorizati de ANEVAR respecta standardele de evaluare aplicabile pe teritoriul Romaniei conform legislatiei si armonizate la standardele internationale din acest domeniu. Asadar, oferim clientilor nostri din Bucuresti, Giurgiu, Ilfov, Teleorman si Calarasi,  informatii reale, corecte si detaliate cu privire la piata imobiliara din aceste zone. Profesionalismul, flexibilitatea, promptitudinea, serviciile complete si corectitudinea, sunt doar o parte din atuu-rile A&G Data, cele care ne recomanda ca fiind partenerul responsabil de care ai nevoie. Pentru mai multe informatii, acceseaza pagina noastra de internet si alege serviciile noastre.

07/01/2014

NEXT ACCOMMODATION – Rasfatul unei cazari in regim hotelier

next-accommodationConfort si lux de 4 stele. Design atragator, modern si rafinat menit sa raspunda chiar si celor mai exigente gusturi in materie de amenajari interioare. Amplasare in inima capitalei si accesul spre zonele de interes, fie ca este vorba de restaurante, baruri, sau institutii publice. Preturi atractive, accesibile oricarui buzunar. Acestea sunt doar o parte din serviciile pe care NEXT ACCOMMODATION Bucuresti, le pune la dispozitia celor care stiu sa pretuiasca bunul-gust.

Toate drumurile duc spre Bucuresti, indiferent ca este vorba de distractie ori afaceri, motiv pentru care ai nevoie de o sedere placuta, care sa se ridice la nivelul asteptarilor si pretentilor  tale. Inainte de a te grabi sa te cazezi la unul dintre numeroasele hoteluri, care de cele mai multe ori prevad tarife piperate pentru minimul de confort, orienteaza-te spre servicii cu adevarat de calitate. Cu alte cuvinte, inchiriaza un apartament in regim hotelier. Astfel te vei bucura de numeroase beneficii precum costul cu mult redus fata de o cazare traditionala la hotel, intimitate, flexibilitatea locatiei si servicii ireprosabile, toate pentru ca tu sa te simti ca ¨acasa¨.  Prin colaborarea cu NEXT ACCOMMODATION Bucuresti, ai accesul la cee ce inseamna servicii profesionale, confort sporit si calitate desavarsita.

Garsonierele si apartamentele pe care ti le punem la dispozitie sunt de lux, ceea ce nu inseamna neaparat si costui pe masura, ci din contra este luxul pe care oricine si-l poate permite. Atuncti cand alegi sa te cazezi intr-un oras, vrei ca locatia sa fie cat mai aproape de centru, pentru ca tu sa ai accesul mai usor in ceea ce priveste transportul dar si modalitatile de relaxare. Astfel, NEXT ACCOMMODATION vine in intampinarea ta cu apartamente situate exact in centrul Bucurestiului, in Piata Unirii sau la maxim 10 minute distanta de kilometrul zero al capitalei.

Apartamentele noastre in regim hotelier se deosebesc fata de restul prin design inspirat, modern si foarte util. Acestea sunt utilate complet, de la accesoriile bucatariei pana la cele din dormitor sau baie, totul pentru ca tu sa te simti confortabil, indiferent ca ai nevoie de cazare pe termen lung sau scurt. Si pentru ca tu sa te bucuri de servicii complete, afla ca la dispozitia ta se va afla in permanenta un personal tanar si amabil, astfel incat sa nu duci lipsa de nimic.

Apartamentele cu 3 camere in regim hotelier reprezinta alegerea pefecta, atunci cand calatoresti impreuna cu familia sau in cazul in care doresti sa te bucuri de spatiu cu adevarat generos. In cadrul acestor apartamente nu-ti va lipsi absolut nimic. De la bucatarii complet utilate cu toate ustensilele necesare, pana la bai cu hidro-masaj, relaxarea va fi la ea acasa. Livingul apartamentelor cu 3 camere se remarca prin amenajari moderne iar camerele sunt ideale pentru odihna intr-un mediu calm si intim. De retinut este faptul ca aceste apartamente sunt amplasate aproape de restaurante, cluburi, statii taxi, metrou, Universitate, mall-uri etc.

Cu o experienta de peste 1O ani, NEXT ACCOMMODATION, este una dintre primele companii de cazare in regim hotelier, motiv pentru care suntem un partener de incredere, celor care vor sa se bucure de confort in Bucuresti. Fie ca ai nevoie de cazare in garsoniere, apartamente cu doua, trei sau chiar patru camere, NEXT ACCOMMODATION este varianta castigatoare. Calitatea face diferenta iar noi stim asta!

31/10/2013

Gaseste-ti apartamentul ideal in Sebes cu San Casa!

Vanzare-vile-Sebes-3z8lTMomentul in care decizi sa ai propria ta casa implica mult mai mult decat simpla achizitionare a unui apartament. Nu orice apartament pe care il vei vizita va fi conform cerintelor si preferintelor tale, de aceea, este important  sa il gasesti pe acela care te va imbia sa ramai inca din primele moment, pe acela pe care il vei transforma intr-o locuinta.

Fie ca doresti sa iti intemeiezi o familie si cauti o locuinta sau pur si simplu doresti sa te muti, San Casa iti propune sa arunci o privire la apartamentele din Ansamblul Residential Eleganta, orasul Sebes. Inca din prima clipa vei observa locatia deosebita, ferita de agitatia orasului ( atat complexul Eleganta I, cat si complexul Eleganta II se afla in drumul Petrestiului, la 4 km de Sebes ). Vei avea de ales intre apartamente cu doua sau cu trei camere, toate fiind amenajate intr-un stil elegant si modern.

In plus, apartamentele residentiale din Sebes pune la vanzare de San Casa sunt o alegere excelenta datorita stilului unic (atat cel exterior, cat si cel interior) dar si a constructiei superioare din punct de vedere calitativ. Structura cladirilor este bazata pe cadre de beton, pentru o rezistenta sporita contra incidentelor (cum ar fi cutremurele); din acelasi motiv, compartimentarile interioare nu sunt realizare din gips-carton, ci in totalitate din caramida, fiind si tencuite. In plus, cladirile sunt concepute pentru a oferi capacitatea maxima de caldura posibila; cladirile sunt izolate pe exterior cu polistiren de 10 cm, alaturi de tencuiala decorativa. Un alt avantaj al apartamentelor sunt hidroizolatiile traditionale pentru balcoane si terase. Mai mult decat atat, cladirile beneficiaza de finisaje si dotari de inalta calitate (cum ar fi central termica proprie) , iar fiecare apartament este contorizat in mod separat pentru utilitati.

Apartamentele care iti sunt puse la dispozitie de catre compania San Casa sunt cea mai buna alegere, putand fi usor transformate in locuinta ideala pentru tine si familia ta. Pe langa aspectul deosebit din interiorul apartamentului si al stilului modern si rafinat, cladirile impun respectul si admiratia si datorita aspectului exterior. Mai mult decat atat, complexul Eleganta va pune la dispozitie, la exterior, locatii in care va puteti petrece timpul liber; in vecinatatea complexului puteti alege sa va relaxati in parcul superb amenajat sau sa petreceti clipe de neuitat cu cei dragi cand e vreme frumoasa afara, la un gratar, in zona special destinata acestui gen de activitate ( accesul este gratuit in ambele cazuri).

Alege-ti locuinta ideala in judetul Alba! Pe langa constructia de calitate, stilul deosebit si multitudinea de dotari care iti sunt puse la dispozitie, ai parte de preturi extrem de avantajoase. Astfel, apartamentele au o suprafata cuprinsa intre 57 mp si 86 mp, preturile fiind de la 32.000 euro la doar 55.000 euro!

Nu mai sta pe ganduri cand vine vorba de caminul tau! Alege apartamentul potrivit stilului si personalitatii tale cu vanzari apartamente Sebes San Casa! Pentru a vizualiza oferta noastra sau pentru a obtine mai multe informatii, te invitam sa accesezi platforma web a companiei sau sa ne contactezi utilizand informatiile de mai jos:

S.C. SAN CASA S.R.L.

ALBA,SEBES-PETRESTI, STR. 1 MAI,NR.308

TELEFON :  0358.882.425

0751.061.359

0751.061.358

mail: office_sancasa@yahoo.com

03/07/2013

Compania San Casa – partenerul care iti implineste toate visele !

Vrei sa beneficiezi de cea mai buna oferta de pe piata imobiliara din Alba ?

Iti doresti o locuinta moderna, rezistenta, cocheta si la cel mai bun pret de pe piata ?

Vrei sa te poti muta in sfarsit in casa visurilor tale ?

Atunci a sosit momentul sa colaborezi cu compania San Casa din localitatea sebeseana Petresti !

In perioada in care tot mai multe firme de profil isi declara falimentul, San Casa dovedeste ca stie sa faca fata cu brio crizei si lanseaza pe piata cea mai profitabila oferta imobiliara !

Arunca o privire pe oferta companiei San Casa si poti sa iti alegi tot ceea ce iti doresti : apartamente cu doua, trei sau patru camere, vile si spatii comerciale!San casa

Toate sunt amplasate in cel mai luxos si modern complex rezidential din zona Alba, conceput si realizat dupa ultimele tendinte in domeniul constructiilor.

Cu o experienta semnificativa in domeniul imobiliar,  compania San Casa iti pune la dispozitie o serie intreaga de facilitati, ce includ toate locuintele aflate in noul complexul rezidential Eleganta amplasat in localitatea Petresti.

Nu trebuie sa mai stai pe ganduri, nu trebuie sa mai cauti si alte oferte ! Imobilele ridicate de profesionistii San Casa sunt realizate din materiale de calitate superioara, avand finisaje de exceptie si fiind dotate cu instalatii deosebite.

In acest moment dezvoltatorul imobiliar San Casa poate sa se declare pe deplin multumit de toate proiectele de calitate pe care a reusit sa le finalizeze de-a lungul anilor. Iar ultimul dintre acestea, complexul rezidential Eleganta, se detaseaza atat prin arhitectura speciala ce imprima locuintelor personalitate, confort si eleganta, cat si prin rezistenta deosebita, imprimata de tehnologiile de ultima generatie folosite.

san casa 1Complexul rezidential Eleganta este compus dintr-un spatiu comercial, din vile si blocuri, toate locuintele si spatiile avand designe speciale, unice, pe gustul celor care isi doresc ineditul.

Blocurile au in componenta lor apartamente cu doua, trei sau patru camere, avand regimuri de inaltime de P+2+M si P+3+M.

Cum locuintele din zona rezidentiala Eleganta sunt construite doar cu materiale si echipamente de ultima generatie, compania San Casa iti garanteaza atat calitatea lucrarilor, cat si rezistenta acestora, toate apartamentele fiind finisate special, cu multa atentie pentru detalii.

Apartamentele aflate in oferta companiei San Casa au suprafete cuprinse intre 55 si 100 de mp, sunt izolate perfect, prevazute fie cu dotari clasice fie cu dotari speciale, acestea fiind cu siguranta pe gustul tau, in materie de imobiliare.

De ce sa alegi serviciul de vanzari apartamente al companiei imobiliare San Casa ?san casa 2

  • Pentru ca acestea sunt deosebite, au finisaje de calitate si instalatii performante;
  • Pentru ca firma este recunoscuta pentru profesionalismul ei, nefacand niciodata rabat de la calitate;
  • Pentru rezistenta speciala a cladirilor , dar si pentru izolatiile deosebite, atat la interior cat si la exterior;
  • Pentru lucrari deosebite de interior, cu compartimentari interioare realizate din caramida si nu din gips carton.

Stiai ca San Casa scoate la vanzare doar apartamente contorizate separat pentru utilitati, incluzand centrala termica, curent electric, apa si gaze ?

In plus, toate locuintele sunt perfect izolate pe exterior, cu polistiren gros de 10 cm, peste care este aplicata si o tencuiala decorativa.

Intreaga infrastructura a complexului rezidential San Casa este noua si la standarde europene, indiferent ca este vorba de alimentarile cu apa si retelele de gaz sau de  iluminatul stradal ori reteaua de telecomunicatii.

De ce sa nu profiti de oferta imbatabila a companiei San Casa si sa devii proprietarul unui apartament de vis ?

Poti sa iti alegi ce iti doresti, toate apartementele avand terase spatioase, ferestre mari, instalatii performante.

Ti-am spus ca preturile sunt mult sub cele practicate de concurenta ?

Dar ca ai acces gratuit la zona special destinata gratarelor si la parcul din imediata apropiere ?

Nu mai sta pe ganduri si alege cea mai buna solutie de pe piata imobiliara !

Compania San Casa – partenerul care iti implineste toate visele !

Contact :

Judeţ: Alba
Localitate: Sebeș
Adresa: Petresti, Str. 1 Mai nr. 308
Telefon: 0358.882.425
0751.061.359
0751.061.358

In momentul in care vei contacta firma, nu uita sa mentionezi ca ai gasit-o in reteaua zoom-biz, beneficiind astfel de cel mai bun pret.

Citeste alte materiale interesante, aici !

Cumpara apartamentul mult visat cu Mara Imobiliare1
23/04/2013

Cumpara apartamentul mult visat cu Mara Imobiliare

Cumpara apartamentul mult visat cu Mara Imobiliare1Atunci cand varianta achizitionarii sau construirii unei case este imposibila, te orientezi, in mod normal, inspre cumpararea unui apartament. Nu este solutia ideala pentru un iubitor de spatii verzi, insa este in mod sigur solutia mai ieftina. Si pana la urma un apartament, daca este amplasat strategic intr-o zona linistita, poate deveni o locuinta pe viata. De vanzare gasesti fel si fel de apartamente, cu doua sau mai multe camere, la parter sau la mansarda, iar preturile difera in functie de toate aceste detalii. Poti cumpara un apartament cu banii jos sau in rate, cu ajutorul unui credit de locuinte. Totul depinde de vanzator. O societate imobiliara din Sibiu care se ocupa de vanzarea apartamentelor este Mara Imobiliare, iar calitatea oferita de catre aceasta agentie poate satisface toate gusturile.


Despre Mara Imobiliare

Mara Imobiliare a luat nastere in Sibiu, iar la baza acestei agentii sta dorinta de a oferi oamenilor posibilitatea de a cumpara sau de a inchira imobile la preturile cele mai avantajoase de pe piata.
Agentia Mara Imobiliare doreste dezvoltarea unui parteneriat cu clientii sai bazat pe incredere, respect si integritate morala, agentia fiind un partener de afaceri ideal, bazandu-se mereu pe dorintele si nevoile clientilor sai.
Echipa Mara Imobiliare este alcatuita numai din oameni profesionisti care ofera servicii complete, promovand astfel diverse pachete promotionale special create pentru bunul mers al lucrurilor.
Agentia este intr-o continua perfectionare si dezvoltare, deoarece doreste sa ofere doar ceea ce este mai bun si mai nou clientilor sai.

Servicii Mara Imobiliare

Serviciile Mara Imobiliare sunt diverse si cuprind:

1. Vanzari: de apartamente, spatii, garsoniere, terenuri, vile si case;
2. Inchirieri: garsoniere, apartamente si case;
3. Traduceri specializate pe foarte multe limbi straine.

Vanzareapartamente Sibiu

Daca ai vreun apartament la vanzare sau vrei sa achizitionezi unul, agentia Mara Imobiliare este solutia perfecta. Oferta lor pentru vanzarea de apartamente in Sibiu este imbatabila, caci agentia abordeaza cu mult profesionalism fiecare cerere care vine din partea clientilor. Este important ca respecta dorintele si cerintele acestora si ca doreste intotdeauna sa gaseasca o cale de mijloc, astfel incat sa fie bine atat pentru vanzator, cat si pentru cumparator.

Serviciile Mara Imobiliare din domeniul vanzarii de apartamente cuprind urmatoarele:

1. evaluarea proprietatii data inspre vanzare;
2. analiza de piata;
3. coordonarea juridica.

Agentia ofera inspre vanzare apartamente din toate zonele Sibiului, cum ar fi Centrul, Zona Hipodrom, Parcul Tineretului sau strada Mihai Viteazul.

Un apartament din zona Hipodrom, Cedonia prezinta urmatoarele caracteristici:Cumpara apartamentul mult visat cu Mara Imobiliare

– confort 1;
– este situat la etajul 5, fiind si ultimul etaj al blocului;
– are 80 mp si 3 dormitoare, livingul este unit cu bucataria intr-un openspace, baie si balcon;
– este un apartament decomandat si prezinta si scara interioara;
– prezinta urmatoarele utilitati: centrala termica, usa metalica, parchet, gresie, faianta, gaz, geamuri termopane, apometre si contor gaz;
– apartamentul este finisat;
– apartamentul este intabulat, fiind situat intr-o zona ideala a orasului Sibiu;
– pretul este fix.

Daca doresti achizitionarea unui apartament in Sibiu apeleaza cu incredere la Mara Imobiliare si satisfactia este garantata!

Poti citi articole interesante si aici.