O iarna este mai usoara si mai placuta cu serviciile de deszapezire Biteco!

Servicii deszapezireAutostrazi inchise, sute de drumuri nationale, judetene si europene paralizate, cursurile la zeci de scoli suspendate, accidente din cauza starii soselelor necuratate, ambulante blocate pe diferite drumuri, iata doar cateva dintre urmarile pe care o iarna cu multa zapada le poate avea intr-o tara. Din pacate, de cele mai multe ori acea tara poarta un singur nume: Romania! Vrem sau nu sa recunoastem, suntem de departe lideri europeni la capitolul “tara prinsa in ofsaid” de intemperiile iernii: zapezi, polei, viscol, ger, ceata! Desi cei ce ne conduc vorbesc cam 9-10 luni/an de masurile pe care le-au luat impotriva zapezii, lucrurile stau mai tot timpul pe dos. Dupa o prima fulguiala mai serioasa, sute de drumuri sunt blocate, soferii sunt la capatul puterilor din cauza nervilor, iar cei ce ne conduc vin la televizor si ne zic cu seninatate: “Iarna ne-a luat si de aceasta data prin surprindere”.

Toate aceste intamplari nefericite, atat pentru onoarea celor care ne conduc, cat mai ales pentru cetateanul simplu, care are cel mai mult de suferit pana la urma, ar putea fi evitate daca autoritatile ar rezolva din timp contractele cu firme de deszapezire serioase, care sa ofere servicii de calitate, dar mai ales sa intervina la timp atunci cand situatia o cere. O astfel de firma care va pune la dispozitie servicii de deszapezire rapide si de calitate este compania Biteco din Sibiu.

Iarna, cu troienele de zapada imense de pe trotuare si sosele, nu este un anotimp care trebuie detestat. Sa nu uitam ca, cel putin pentru copii, acest anotimp este unul dintre cele mai indragite. Este un anotimp mult asteptat de cei mici care adora joaca cu bulgari de zapada, saniusul si alte activitati, precum si de adultii ce schiaza, acestia asteptand cu nerabdare un an intreg deshiderea partiilor din statiunile montane. Pe de alta parte, excesul de zapada blocheaza de multe ori caile de acces, creste pericolul alunecarii si creaza un aspect neprimitor atunci cand se formeaza mormane la marginea trotuarelor sau in alte spatii publice.

Odata cu primii fulgi de zapada se actualizeaza tema obligativitatii de raspandire a materialelor antiderapante si a deszapezirii. Obligatia de deszapezire si de imprastiere de materiale antiderapante (impotriva poleiului si a gheatii), este cuprinsa de obicei in cadrul obligatiei pentru serviciul de deszapezire. Biteco va ofera utilaje fiabile pentru serviciul de deszapezire, care va usureaza viata in timpul iernii. Firma din Sibiu detine masini speciale pentru deszapezire, mai exact pentru curatare si evacuare a zapezii, ce lasa in urma spatii curate si accesibile pentru trecatori si autovehicule. Acestea au o capacitate de pana la 40 de tone pe ora, eliminand cu succes zapada in exces de oriunde (parti carosabile, spatii exterioare, paduri, etc.).

In paralel cu aceste utilaje, firma din centrul tarii va pune la dispozitie si un material antiderapant extrem de util in acest sezon. Produsul firmei din Transilvania topeste si impiedica formarea poleiului si a ghetusului pe strazi dupa ninsori abundente, actionand ca material antiderapant. De asemenea, acesta topeste zapada si gheata mai rapid decat sarea. Nu in ultimul rand, acesta este mult mai putin coroziv decat sarea si nisipul. Actioneaza eficient la temperaturi scazute.

In afara de utilajele de deszapezire si materialele antiderapante, firma din Sibiu va mai ofera de asemenea si servicii de deratizare, dezinsectie si dezinfectie combatand astfel insectele si rozatoarele, dezinfectand in acelasi timp suprafetele.

Date de contact:

Adresa: Sibiu, Strada Rahovei, Nr. 25

Mobil: 0747 BITECO (0747 248326)

Tel/Fax: 0269 25 22 33

E-mail: office@biteco.ro

Articol oferit de zoom-biz.ro.