Huse scaune realizate din materiale de inalta calitate doar de la Kotys Design&Event!

huse scaune

In cazul in care esti in cautarea unei companii care sa-ti puna la dispozitie huse scaune de inalta calitate si la preturi avantajoase, Kotys Design&Event reprezinta alegerea ideala! Cu o exeperinta pe peste 6 ani pe piata de profil, compania din Slatina, Kotys Design &Event vine in intampinarea clientilor cu articole textile deosebite destinate industriei HoReCan din toata tara. Produsele realizate sunt deosebite, elegante si rafinate deoarece acestea sunt confectionate din materiale de inalta calitate, cu rabdare si pricepere de catre echipa specializata in domeniu din cadrul companiei Kotys Design&Event. Din gama de produse a companiei fac parte urmatoarele produse: huse scaune, huse scaune reastaurant, esarfe decorative, fete de masa, servete, naproane, etc. Totodata, compania se ocupa si de organizarea petrecerilor private in judetul Olt.
Husele pentru scaune au rol foarte important mai ales cand esti proprietarul unui restaurant sau al unei sali de evenimente, deoarece acestea vor oferi eleganta si rafinament localului. Textile confectionate de catre personalul calificat si cu experienta din cadrul Kotys Design&Event se adreseaza mai ales persoanelor din domeniu HoReCa. Aceste produse textile vor raspunde celor mai exigente cerinte.
Cu ajutorul acestor huse scaune, salile restaurantului sau salile de evenimente vor capata un aspect deosebit si elegant, oferindu-le o nota aparte.Aceste huse sunt realizate din cele mai fine materiale ( satin, tafta lucioasa ori creponata, crepsatin, organza, minimat si brocart, intr-o gama larga de culori), avand un aspect original.
Asadar, pentru ca afacerea ta sa prospere, clientii trebuie sa fie foarte multumiti atunci cand calca pragul restaurantului tau, deoarece acestia vor fi atenti in primul rand la cum este amenajat restaurantul.

De ce sa apelezi la Kotys Design&Event pentru huse scaune?

Atunci cand vorbim despre huse scaune, compania Kotys Design&Event iti vine in intampinare cu o gama variata de modele si anume: huse scaune standard, de tip sac, de tip con, cu pliuri, cu falduri si lista poate continua. Totodata, iti poti alege husele pentru scaune dintr-o paleta larga de culori.
Fiecare eveniment care urmeaza a se desfasura in restaurantul tau, necesita o atentie deosebita, si anume: mesele trebuie acoperite cu o fata de masa speciala si scaunele la fel. In acest caz, Kotys Design&Event iti vine in ajutor cu huse scaune, huse scaune pentru nunta, acestea respectand cele mai exigente cerinte ale unui decor elegant si rafinat. Husele pentru scaune se folosesc de regula la nunti si sarbatori importante acestea confectionandu-se si in modele mai mici pentru mese.

Nu mai sta ganduri si alege sa colaborezi cu o companie de prestigiu pentru huse scaune, si anume Kotys Design&Event!

Alegand sa colaborezi cu Kotys Design&Event, te vei bucura de produse de calitate la preturi accesibile. Preturile huselor variaza, in functie de modelul ales si materialul din care sunt realizate. In plus, compania iti pune la dispozitie o gama variata de huse scaune disponibile in diverse nuante.
Pentru mai multe informatii suplimentare si comenzi, acceseaza pagina web www.fabricadehuse.ro sau contacteaza reprezentantii -0742 032 333/ 0766 900 888. Acestia vor raspunde in cel mai scurt timp posibil si cu seriozitate, oricarei solicitari venite din partea oricarui client!