Hufmed-Tipuri de consumabile laborator analize

consumabile laborator analizeOricine isi doreste sa aibe parte de sanatate, dar atunci cand imunitatea noastra ne joaca feste, primul loc in care ne adresam la indicatiile medicului de familie, este laboratul de analize. Hufmed, pe langa produsele clasice destinate domeniului medical, cum ar fi manusi, halate, dar si aparatura medicala, ofera si consumabile laborator analize, astfel incat laboratorul dumneavoastra sa poata opera si oferi servicii de cea mai inalta calitate, dar cel mai important, sa poata oferi un diagnostic de o acuratete cat mai buna.

Gama de consumabile laborator analize include atat articole de unica folosinta destinate pacientilor cat si produse necesare activitatilor de recoltare probe dar si interpretare a acestora. Astfel, se poate realiza intregul proces de analiza in conditii depline de siguranta, fara a contamina probele recoltate.

Consumabile laborator analize pentru recoltare si transport

Cele mai uzuale consumabile laborator analize sunt acele de recoltare. Aceste produse complet sterile sunt utilizate pentru recoltrea de sange in conditii de deplina siguranta fara a se risca contaminarea probei. Aceste ace sunt prevazute cu recipiente sterile in care pot fi prelevate diferite cantitati, fie de 21g sau de 22 grame. De asemenea, tot pentru recoltarea sangelui mai exista si recipiente speciale ce permit coagularea sangelui. Acestea permit transportarea diferitelor cantitati de sange, incepand de la 3.5ml, pana la  9ml. De asemenea acestea permit si separarea prin intermediul unui gel.

Ei bine, sangele nu poate fi recoltat fara intepatura. Temuta de orice copil, si nu numai, Hufmed ofera consumabile laborator analize ce sunt folosite pentru a curata si pansa locul de unde s-a facut colectarea. Asadar, prin intermediul magazinului nostru virtual www.hufmed.ro puteti achizitiona plasturi pentru injectii. Astfel incat sa se evita riscul cauzat de intrarea in contact a zonei intepaturii cu posibili agenti externi. Tot in categoria de consumabile laborator analize necesare recoltarii de probe, ajungem la tuburile de recoltare hematologice si la recipientele sterile de recoltare urina

Gama de consumabile laborator analize pentru alalize, de la Hufmedconsumabile laborator analize

Trecand de la consumabile laborator analize necesare colectarii si depozitarii probelor, la cele necesare pentru interpretare, ajungem la gama de stripuri pentru urina. Acestea sunt practic niste fasii ce prezinta zone speciale care odata intrate in contact cu substantele chimice aflate in urina, genereaza un cod de culori. Astfel, in functie de paleta de culori afisata de aceste stripuri se poate constata printr-o simpla privire si consultare a codului de culori prezenta diferitelor substante in urina pacientului.

Hufmed vine, asadar, sa ofere consumabile laborator analize necesare pentru orice laborator de analize ce doreste sa ofere siguranta si o diagnosticare corecta. Pe langa acest gen de produse oferim si consumabile generale, cum ar fi halate, manusi din latex, precum si alte produse menite sa fie utilizate o singura data.

Ne dorim ca prin serviciile noastre de furnizor, sa oferim fiecarui pacient dreptul la un tratament eficient si corespunzator pentru ca acesta sa se poata vindeca rapid. Insa pentru a putea ajunge la acest rezultat, orice cabinet medical trebuie echipat corespunzator cu aparatura si dar si consumabile. Ei bine, pentru asta existam noi, sa oferim toate acestea in cel mai scurt timp si la cele mai bune preturi.