Hufmed distribuitor de manusi chirurgicale LATEX

10801601_1506218072985344_191734069218364673_nIgiena este esentiala in orice spital, sau cabinet medical. Respectandu-se toate regulile de igiena si folosind doar echipamente si consumabile de buna calitate, multe probleme, sau infectii pot fi evitate. Este valabil si pentru manusile chirurgicale care pe langa faptul ca sunt obligatorii, trebuie si schimbate cu regularitate. Pentru manusi chirurgicale LATEX intra in magazinul online Hufmed.

Pentru fiecare interventie foloseste manusi chirurgicale LATEX sterile

Hufmed vine in ajutorul centrelor medicale cu o serie de echipamente si consumabile medicale de calitate superioara. Oferta este complexa si contine manusi chirurgicale LATEX, halate chirurgicale, tuburi recoltare, pansamente sterile, banda adeziva medicala, accesorii sterilizare, bandaje ortopedice, ciocan reflexe, cantare bebelusi, stetoscoape, sterilizatoare cu aer, electrocardiograf, instrumente chirurgicale, lampi examinare, aparat EKG, doppler vascular, si multe altele.

Compania s-a plasat pe un loc fruntas in topul firmelor de specialitate datorita produselor superioare pe care le-a oferit pe parcursul anilor. Pentru un acces cat mai usor Hufmed a lansat un magazin virtual unde clientii au posibilitatea sa comande online produsele de care au nevoie. Articolele sunt transportate in cele mai bune conditii astfel incat sa ajunga la destinatie in perfecta stare.

Manusi chirurgicale LATEX de la Hufmed – o investitie sigura

Aceste manusi chirurgicale LATEX sunt necesare in orice cabinet medical. Ii permit medicului sa lucreze in conditii de maxima igiena. Dupa fiecare interventie manusile sunt inlocuite cu o pereche noua. Este o regula obligatorie pentru toate cabinetele indiferent de natura lor. Manusile au si rolul de a proteja medicul de posibile infectii cu care pacientul se prezinta la cabinet.

Oferta celor de la Hufmed cuprinde manusi chirurgicale de diferite dimensiuni, sterile, ce prezinta rezistenta la tractiune si aderenta in utilizarea instrumentelor in diferite conditii umede, sau uscate. Manusile pot fi nepudrate, sau pudrate cu amidon de porumb natural. Alege modelul care te avantajeaza cel mai bine. Intra chiar azi pe magazinul online Hufmed si alege echipamentele si consumabilele de care ai nevoie. Adauga produsele in cosul de cumparaturi si plaseaza comanda. In cel mai scurt timp aceasta va ajunge la tine. Daca ai nevoie de mai multe informatii nu ezita sa te adresezi expertilor de la Hufmed.

In cazul unei interventii chirurgicale medicul are datoria sa foloseasca echipamente si ustensile sterile. Nu exista un cabinet medical in care sa nu se gaseasca manusile chirurgicale. Interventiile se realizeaza in conditii optime si pacientul are siguranta ca nu va capata vreo infectie in timpul acesteia. Manusile au forma anatomica si sunt impermeabile, au o rezistenta sporita astfel incat sa nu se deterioreze in timpul utilizarii, preiau forma mainilor si sunt comode. Exista diferite dimensiuni pentru manusile chirurgicale astfel incat sa poti alege marimea care ti se potriveste cel mai bine.

Pe pagina online vei gasi informatii suplimentare despre domeniile vizate si despre produsele comercializate. Pentru a lua legatura cu echipa din spatele companiei trimtie un email la adresa office@hufmed.ro, sau suna la numarul de telefon 0751.500.500, de luni pana vineri in intervalul orar 9:00 – 17:00. Achizitioneaza chiar azi manusi chirurgicale LATEX de foarte buna calitate, la cele mai mici preturi.