Hoerburger: Automatizari instalatii de climatizare

Un mediu de lucru placut care sa ofere conditii sigure si de calitate muncitorilor va creste puterea de munca si va spori fidelitatea angajatilor, fiecare aspect contribuind la cresterea profitului si la imbunatatirea imaginii dumneavoastra si a companiei sau firmei pe care o administrati. De aceea asigurarea conditiilor climatice optime la locul de munca trebuie realizata in cel mai scurt timp posibil. Acesta HOERBURGERoperatiune presupune de regula automatizari de instalatii de climatizare, automatizari ce se executa doar de firme de profil ce detin aparatura de ultima generatie si personal atestat, cu experienta si instruit adecvat pentru a garanta calitate ireprosabila si rezultate notabile.

Temperatura spatiului in care se desfasoara munca propriu-zisa poate fi un factor ce influenteaza in mod direct rezultatele furnizate de catre angajatori. Fie ca vorbim de mediul industrial, al constructiilor sau agroalimentar, un ambient placut va furniza intotdeauna rezultate mai bune comparabil cu un mediu ce induce stres si disconfort. Pentru a controla temperatura din intreprinderi, hale industriale, santiere mobile, birouri, etc este necesara o automatizare a instalatiei de climatizare. Hoerburger este o companie de profil ce isi desfasoara activitatea in Sibiu si care executa automatizari instalatii de climatizare pentru orice companii sau firme si pentru orice tip de incapere sau hala industriala.

Automatizarea instalatiei de climatizare presupune monitorizarea si ajustarea temperaturii si a gradului de umiditate din aer in incinta in cauza, prin vizualizarea cu senzori specifici a fiecarui element in parte. Astfel se urmareste fiecare incapere in parte, modificandu-se cu usurinta nivelul de umiditate si temperatura pentru a se furniza un ambient placut si relaxant, chiar reconfortant. Hoerburger realizeaza climatizarea diferitelor spatii de productie precum si a birourilor si asigura centrale de tratare a aerului ce contin chillere.

Companii ce au beneficiat de astfel de servicii sunt: depozitul farmaceutic Polisano Sibiu, halele de productie a capsulelor Swisscaps Romania SRL Cornu, sau centrul de service autocamioane MAN Sibiu. Portofoliul de clienti este unul extins asadar puteti oricand solicita confirmari sau pareri obiective despre activitatea depusa de echipa Hoerburger. Firma lucreaza doar cu sisteme si aparatura de ultima generatie (convertizoarele de frecventa, senzorii de temperatura, etc) furnizata de companii precum Siemens, TAC, sau Danfoss. Calitatea serviciilor este garantata si de garantia si asistenta tehnica oferita.

In afara automatizarilor de sisteme de climatizare, Hoerburger va pune la dispozitie si alte servicii dintre care amintim: mapari higrotermice, automatizari instalatie ventilatie, automatizari instalatii incalzire, benchmarking consum energie, tablouri electrice distributie, monitorizare umiditate depozit farmaceutic, monitorizare temperatura depozit farmaceutic, sisteme BMS sau tablouri electrice automatizate.

Daca doriti sa solicitati o automatizare instalatie de climatizare, sau orice alt serviciu si produs Hoerburger, nu stati pe ganduri si utilizati datele de contact din josul acestui articol. In schimb, daca doriti sa aflati mai multe informatii despre activitatea depusa de personalul Hoerburger, sau daca doriti sa accesati portofoliul de clienti al companiei, va recomand pagina web oficiala a firmei. Pe aceeasi pagina puteti gasi si alte informatii suplimentare si desigur puteti contacta cu usurinta un reprezentant Hoerburger pentru a solicita ajutor sau asistenta tehnica de specialitate.

Hoerburger, contact:

SC Hoerburger SRL Control System
Romania
Str. Calea Surii Mici, nr. 39
550137 Sibiu
Telefon fix 0269.214.483
Telefon mobil 0724.011.951, 0724.011.952
Fax 0269.214.483
Email dragos.danes [la] hoerburger.ro, cosmin.dancanet [la] hoerburger.ro

In momentul in care vei contacta firma, mentioneaza faptul ca ai gasit compania pe reteaua zoom-biz.ro, pentru a obtine cel mai bun pret.
In continuare, poti citi articole interesante si aici.