Hoerburger – automatizari de top!

Esti in cautarea unor tablouri electrice de automatizare si distributie, sau iti trebuie automatizari diverse pentru instalatiile de incalzire, climatizare si ventilatie?

Ai nevoie de proiectare, programare, executie, montaj si service pentru cladiri civile sau industriale?

Vrei sa monitorizezi temperatura si umiditatea in diferite spatii de depozitare din domeniul farmaceutic?

Cu ajutorul societatii Hoerburger din Sibiu totul este posibil!hoerburger

De sapte ani pe piata romaneasca a afacerilor, Hoerburger este reprezentanta companiei cu acelasi nume din Germania, recunoscuta pentru cei peste 30 de ani de existenta in domeniul sistemelor de automatizare.

Hoerburger este partenerul ideal de care ai nevoie daca esti in cautarea unor servicii si produse precum:

  • Mapari higrotermice;
  • Sisteme BMS pentru cladiri civile si industriale – incluzand proiectare, programare, executie, montaj si service;
  • Monitorizare si benchmarking pentru consumul de energie electrica dedicat lanturilor de magazine;
  • Automatizari diverse, dedicate domeniului instalatiilor – incalzire, climatizare si ventilatie;
  • Monitorizarea umiditatii si a temperaturii in diverse spatii de depozitare;
  • Tablouri electrice – automatizari si distributie.

Vrei sa stii cat de bun partener este Hoerburger Sibiu? Nimic mai simplu! Arunca o privire peste proiectele de amploare pe care a reusit sa le finalizeze pana acum, printre acestea numarandu-se depozitul farmaceutic din Sibiu Polisano, Goldenes Haus din Frankfurt, halele de productie capsule Swisscaps Romania, furnizorul de gaze Gasversorgung Süddeutschland, centrul service MAN Sibiu sau ZF Friedrichshafen.

Cand spui Hoerburger Sibiu, spui automatizare, profesionalism si seriozitate.

Specialistii companiei sibiene sunt mereu pregatiti sa iti puna la dispozitie cele mai bune solutii de automatizare special dedicate cladirilor civile si industriale, consultanta de specialitate, dar si servicii si produse de calitate superioara. Alegand parteneriatul cu Hoerburger Sibiu ai garantia calitatii, proiectele preluate si finalizate de firma ridicandu-se intotdeauna la nivelul pretentiilor tale.

Indiferent ca este vorba de blocuri sau de birouri, de spatii diverse de productie sau supermarketuri, magazine sau depozite, temperatura si umiditatea trebuie controlate permanent, de un real ajutor fiindu-va maparile higrotermice oferite de compania Hoerburger din Sibiu.hoerburger 1

Realizate in conditii deosebite, serviciile de mapari higrotermice ale Hoerburger Sibiu sunt precise si corecte, ideale pentru toti cei care au nevoie de procese de obtinere a aerului conditionat la standarde europene.

Hoerburger Sibiu este firma care iti ofera tot ceea ce iti doresti in materie de mapari higrotermice, la tarife fara concurenta pe piata romaneasca.

Serviciile oferite la standarde de calitate europeana sunt realizate numai cu echipamente si tehnologii moderne, prin intermediul sistemelor de BMS.

La cerere, Hoerburger Sibiu genereaza si rapoarte periodice automate ce includ atat valorile cat si variatiile de temperatura si umiditate dintr-un anumit spatiu vizat.

Daca iti doresti controlul permanent al umiditatii si temperaturii, daca vrei valori cat mai exacte, alegi serviciile de mapari higrotermice pe care compania Hoerburger le are in oferta sa.

Pentru automatizari ideale, realizate de specialisti in domeniu, alege-ti un colaborator pe masura pretentiilor tale, firma Hoerburger din Sibiu!

Hoerburger – automatizari de top!

Contact:

0269.214.483 | 0724.011.951 | 0724.011.952

Str. Calea Surii Mici, nr. 39, Sibiu, Sibiu

In momentul in care vei contacta firma nu uita sa mentionezi ca ai gasit-o in reteaua zoom-biz, beneficiind astfel de cel mai bun pret.

Citeste si alte materiale interesante, aici!