HLP Software, sprijinul vostru in operatiunea de vanzare-cumparare

imprimante coduri de bareNu exista produs pe care sa-l cumparam de la magazin care sa nu aiba imprimat pe el mai multe elemente grafice, printre care si un cod de bare. Istoric vorbind, acesta a fost inventat in anul 1952 de americanul Joe Woodland si este folosit in prezent de două mari coduri si clasificari din lume, si anume Codul Universal al Produselor (Universal Product Code – UPC) si Codul European al Articolelor (European Article Numbering – EAN). Dar ce este de fapt codul acesta de bare? Este simplu de explicat. Din definitia sa, reiese ca acesta este o reprezentare grafica a caracterelor numerice sau alfanumerice prin intermediul unor bare albe si negre, cu latimi diferite bine stabilite si grupate, astfel incat dau informatii precise intr-un anumit domeniu sau despre un anumit produs. Fiind prezente in toate spatiile comerciale in care este desfasurata operatiunea de vanzare-cumparare, aceste coduri au nevoie si de masini specializate de producere a lor. O firma din Romania care va pune la dispozitie astfel de produse este compania HLP Software din Buzau.

Astazi, intr-un mediu economic bazat pe o concurenta adeseori dusa la extrem, sistemele informatice computerizate devin din ce in ce mai importante in eficientizarea afacerii dumneavoastra. Pentru atingerea acestei eficiente este esential ca informatiile introduse in calculator sa fie corecte si cu costuri cat mai reduse. Aceste cerinte sunt asigurate prin folosirea codurilor de bare. Prin urmare, informatiile din calculator sunt trecute in cod de bare, cu ajutorul unei imprimante de tiparire cod de bare pe etichete autocolante, etichete ce sunt citite de un scaner si procesate de calculator fara riscul erorii umane.

Imprimante de coduri de bare HLP Software sunt dispozitive periferice care tiparesc pe etichete autoadezive, materiale textile sau hartie, ce urmeaza a fi atasate pe obiecte. Domeniile de aplicatii si utilizare ale acestor imprimante sunt diverse: managementul lantului de aprovizionare, marcarea preturilor in retail, etichetarea pachetelor, marcarea specimenelor in laboratoare si managementul bunurilor fixe.

Pentru a alege cea mai optima imprimanta de etichete cu coduri de bare, trebuie sa tineti cont de urmatoarele caracteristici:

– Care este numarul aproximativ al etichetelor pe luna, de care aveti nevoie?

– Din ce material este eticheta  si ce marime va este necesara ?

-Trebuie conditii de utilizare deosebita, (expunere la soare excesiv, pastrare produse etichetate in masini frigorifice, etc.) ?

– Ce informatii  trebuie tiparite pe eticheta si cu ce viteza ?

Pentru siguranta modului in care se desfasoara afacerile dumneavoastra, compania HLP Software vine in sprijinul tuturor acelora care sunt in cautare de astfel de imprimante, oferind modele performante, la un raport optim calitate-pret.

Pe langa aceste imprimante, firma HLP Software, infiintata in 2003, este specializata si in oferirea de solutii integrate pentru infrastructura IT&C, servicii tehnice si consultanta pentru serviciile oferite. Mai mult, specialistii firmei va ofera urmatoarele aplicatii: PharmEC Farmacie, PharmEC Cabinet si Help RC – Program Registru de Casa.

Date de contact:

Bdul 1 Decembrie 1918, Nr.2, Buzău, Buzău

Telefon: 0726.327.260

In momentul in care veti contacta firma, mentionati ca ati gasit compania pe site-ul zoom-biz.ro, pentru a obtine cel mai bun pret.