HLP Software-Solutii inteligente pentru o contabilitate eficienta

Casa-Help-RC-SdjbsRapiditate in introducerea operatiunilor de casa si usurinta in modificarea datelor introduse sunt doar cateva dintre avantajele pe care un program de tinere a evidentei registrului de casa il ofera utilizatorilor sai. Datorita softurilor de ultima generatie, contabilitatea unei firme se realizeaza mult mai usor, intr-un timp foarte scurt. Mai mult decat atat, programele sunt concepute in asa fel incat sa poata fi utilizate de oricine, chiar si fara cunostinte in domeniu. Pe langa toate acestea, Registrul de Casa iti permite sa inregistrezi simplu si rapid incasarile si platile efectuate prin casa, sa listezi jurnalul de incasari si plati sau sa obtii raporturile anuale. Cu alte cuvinte, gata cu contabilitatea tinuta pe carnetel! Cu ajutorul programului de Registru Casa Help RC ai alaturi de tine un partener inteligent si eficient.

Document de inregistrare operativa a incasarilor si a platilor in numerar efectuate prin casieria unitatii, pe baza documentelor justificative, registrul de casa este obligatoriu in toate unitatile comerciale. Acesta serveste ca document de stabilire la sfarsitul zilei a soldului de casa si ca document de inregistrare zilnica in contabilitatea operatiilor de casa. Pe langa toate acestea, circula la compartimentul financiar-contabil pentru verificarea exactitatii sumelor inscrise si respectarea dispozitiilor legale privitoare la efectuarea operatiilor de casa.

Pentru eficientizarea acestui procedeu si pentru o contabilitate de succes, HLP Software – expertul solutiilor integrate pentru infrastructura IT&C, servicii tehnice si consultanta, iti pune la dispozitie Program de Registru casa Help RC, unul dintre cele mai populare si utilizate programe la ora actuala. Astfel te poti bucura de numeroasele avantaje pe care acesta le ofera:

  • se poate urmari tipul documentului (plata, incasare), operatiunile dintr-o luna sau in functie de perioada aleasa;
  • fila de registru poate fi generata pe o perioada sau in fiecare zi;
  • timpul de efectuare al registrului de casa se diminueaza considerabil;
  • este usor de folosit chiar si pentru cei care nu dispun de cunostinte in domeniul calculatoarelor.

Help RC iti ofera accesul la o contabilitate precisa si corecta. Incasarile in numerar efectuate in program, cu chitanta si bon fiscal, sunt inregistrate automat. Prin intermediul unui simplu click poti introduce si restul operatiunilor cu numerar, sau incasarilor. Operatiunile de casa nu trebuie neaparat introduse in ordine cronologica ci pot fi modificate sau sterse conform schimbarilor intervenite. Programul este complet configurat cu toate operatiunile pe care o societate le poate derula prin casieria proprie. Mai mult decat atat, programul salveaza datele de identificare ale personalului unitatii.

HLP Software simplifica munca contabililor si face ca gestiunea firmei tale sa fie mult mai usor de realizat. Infiintata inca din anul 2003, compania noastra raspunde intr-un mod eficient si rapid cerintelor pietei IT. Din echipa HLP Software fac parte specialisti ce se ocupa de asamblarea diverselor configuratii de PC-uri, avand la baza procesoare Intel sau AMD. Astfel, HLP Software pune la dispozitia clientilor sai aplicatii precum: PharmEC Farmacie, PharmEC Cabinet si Help RC- Program Registru de Casa. Pe langa toate acestea, din gama noastra de servicii si produse mai fac parte: imprimante tiparire retete, imprimante coduri de bare, cititor coduri de bare, program gestiune farmacii, dar si consultanta IT, toate la preturi foarte mici. Acum, nu-ti mai ramane nimic altceva de facut decat sa accesezi pagina noastra de internet si sa ne soliciti ajutorul, pentru ca impreuna sa gasim cele mai eficiente solutii in domeniul IT pentru firma ta.