Hidromag iti pune la dispozitie pompe recirculare!

pompe recirculareFiecare sistem din interiorul locuintei tale contine o serie variata de componente; chiar si cea mai mica piesa poate avea un rol extrem de important in functionarea intregului sistem. Din aceasta cauza, in momentul in care ai nevoie de componente pentru sistemul de incalzire centrala pe care il utilizezi, este foarte important sa apelezi la ajutorul unor experti, care sa iti ofere cele mai bune solutii. Printre cele mai cunoscute componente ale unui sistem de incalzire centrala se numara si asa-numitele  pompe recirculare, utilizate si in sistemele de termoficare. In cazul in care ai nevoie de astfel de echipamente si nu stii la ajutorul cui sa apelezi, iti recomandam sa arunci o privire peste gama variata de pompe recirculare puse la dispozitie de firma Hidromag!

In ce cazuri poti avea nevoie de pompe recirculare?

Pompele recirculare au rolul de a asigura circulatia apei in sistemele de termoficare si in sistemele de incalzire centrala. Exista o gama variata de echipamente de acest tip, pentru a putea alege modelul potrivit, in functie de tipul sistemului in cadrul caruia urmeaza a fi folosite. Pompele recirculare pot fi utilizate atat in sistemele monotubulare, cat si in sistemele bitubulare; in acelasi timp, aceste sisteme sunt ideale si in alte tipuri de ansambluri, cum ar fi buclele de amestec in sistemele mai mari.

Pompele recirculare sunt disponibile cu o serie variata de modele, pentru a putea fi utilizate intr-o gama vasta de sisteme de incalzire. Astfel, in cazul unor sisteme de incalzire prin pardoseala sau prin ACM, se vor utiliza, de preferat, versiunile din bronz ale acestui echipament. Motivul este aerarea lichidului pompat, fapt ce poate duce la corodarea carcasei pompei din fonta. Pompele recirculare din bronz au un consum mult mai mic de energie, iar unele dintre modele au in componenta lor un motor cu magnet permanent, dar si un convertizor de frecventa care are scopul de a detecta schimbarile solicitate de intregul sistem de incalzire. In acelasi timp, acestea se pot auto-ajusta performantei, asigurand eficacitate, dar si un minim de consum energetic.

Incearca gama variata de pompe recirculare oferite de Hidromag!

Hidromag iti pune la dispozitie o gama variata de pompe recirculare, pentru a gasi modelul ideal de fiecare data cand ai nevoie de o piesa pentru sistemul tau de incalzire centrala. Pompele recirculare regasite in cadrul magazinului Hidromag sunt disponibile in urmatoarele variante:

–         Pompe recirculare filet , turatie fixa;

–         Pompe recirculare filet, turatie variabila;

–         Pompe recirculare filet, corp dublu;

–         Pompe recirculare flansa, turatie fixa;

–         Pompe recirculare flansa, turatie variabila;

–         Pompe recirculare flansa, corp dublu;

–         Pompe recirculare pentru apa calda menajera;

–         Pompe recirculare pentru sisteme solare.

Pompele recirculare, impreuna cu o gama variata de alte produse, sunt disponibile in cadrul magazinului online Hidromag, infiintat in urma cu 3 ani. Gama de produse disponibila cuprinde instalatii de incalzire si climatizare, vehiculare, evacuare, tratare si epurare a apelor uzate, foraje de apa potabila si geotermala si multe altele. Astfel, pe langa pompe recirculare, ne poti contacta si in cazul in care ai nevoie de hidrofoare, rezervoare, contoare, debitmetre, filtre etc.

Alege pompe recirculare comercializate de Hidromag! Pentru a plasa o comanda, te asteptam pe www.hidromag.ro!