Hidroizolatii terase

Societatea Milucon din Bucuresti este specializata in domeniul hidroizolatiilor, oferind aceste servicii la standarde inalte de calitate. Sa vedem, insa, pentru ce tipuri de suprafete realizeaza astfel de lucrari: hidroizolatii terase, balcoane/bai, subsoluri, pereti si ziduri subterane, bazine si rezervoare de apa, tunuri de apa si tunele subterane, piscine, blocuri, etc.

Despre hidroizolatii terase

Milucon realizeaza lucrari de hidroizolatii terase folosind tehnologia BASF si ISOMAT. Avand in vedere faptul ca terasele sunt expuse la diverse conditii de mediu, acestea necesita o etansare speciala ce poate fi asigurata de catre lucrarile de hidroizolatie executate cu maximum de profesionalism de catre echipa de specialisti a companiei noastre.

O hidroizolatie, indiferent de suprafata pentru care se realizeaza, este o structura etansa, continua si omogena de protectie a elementelor sau a anumitor parti de constructie, impotriva infiltratiilor sau exfiltratiilor si a umiditatii naturale a mediului. Aceasta consta din membrane armate cu impaslitura de fibra de sticla ce asigura o stabilitate dimensionala crescuta si cu tesatura poliesterica ce ofera o rezistenta ridicata la rupere. Asadar, dupa ce acest hidrosistem a fost realizat, terasa va fi in siguranta o lunga perioada de timp, in fata amenintarilor intemperiilor.

Milucon realizeaza lucrari de hidroizolatii terase

milDaca doriti sa va bucurati de spatiul acoperisurilor (terasa) care va ofera o priveliste minunata, trebuie sa aveti grija ca acesta sa fie bine protejat impotriva condensului si a mucegaiului, precum si impotriva vaporilor si infiltratiilor de apa. Cum? Apeland la serviciile de hidroizolatie oferite de catre societatea Milucon din Bucuresti.

Expertii companiei vor lua in calcul toate aspectele care pot influenta rezultatele lucrarilor, asigurandu-va de furnizarea unor solutii optime, eficiente si customizate. Suntem constienti de faptul ca experienta si cunostintele pe care le avem in acest domeniu nu sunt suficiente pentru a va garanta realizarea unor lucrari desavarsite, la fel de importante ca acestea fiind si materialele folosite, iar noi le alegem pe cele care provin de la producatori renumiti pentru calitate si care sunt recunoscute pentru capacitatea lor excelenta de a tine apa la distanta.

Mai multe despre hidroizolatii terase

In functie de particularitatile fiecarei lucrari in parte, aplicam unul sau mai multe straturi de membrane care au scopul de a impiedica patrunderea apei, acestea actionand ca o bariera intre mediu si structura terasei.

Lucrarile de hidroizolare sunt recomandate atat in cazul operatiunilor de renovare a unei terase, cat si in etapa de constructie a acesteia. Optand pentru hidroizolatie, costurile de intretinere sunt cu mult diminuate, iar constructia propriu-zisa va avea o durata de viata mult mai mare, protejata fiind de actiunea negativa a apei.

Milucon- ajutorul de care ai nevoie

Societatea Milucon reprezinta alegerea ideala o oricarei persoane care doreste sa beneficieze de lucrari de hidroizolatii optime si rezistente, indiferent de tipul constructiilor (civile sa industriale). Dorim sa subliniem faptul ca, pe langa materialele de exceptie pe care le utilizam, dispunem de un personal calificat si specializat in realizarea acestor tipuri de lucrari, indispensabile oricarei cladiri sau structuri.

Va intampinam cu solutii complexe si complete, avand in vedere diferite analize hidrologice, geotehnice sau chimice.

Pentru o oferta exacta de pret sau pentru mai multe informatii cu privire la serviciile pe care le oferim, solicitati consultanta de specialitate oferita gratuit de catre personalul Milucon.