Hidroizolatii terase – fara scurgeri si pete in tavan!

Hidroizolatii-Bucuresti-kb9YoVisezi sa-ti construiesti o locuinta cu terasa sau gradina suspendata? Ti-ar placea sa-ti bei cafeaua de dimineata pe terasa casei? Pentru a avea asa ceva si a te bucura de ea cat mai mult timp, este necesar sa iei masuri de protectie chiar din timpul construirii locuintei. Solicita oferta Procas Expert Construct pentru hidroizolatii terase !

Oferta hidroizolatii terase

Indiferent de tipul de terasa pe care ti-l doresti la locuinta sau pe care deja il ai, echipa Procas Expert Construct iti ofera varianta cea mai buna pentru hidroizolare. Astfel, muncitorii aplica membranele bituminoase atat in varianta monostrat, cat si dublustrat. In functie de suprafata pe care va fi pus stratul (terasa ranversata, terasa circulabila / necirculabila, gradina suspendata), reprezentantii acestei firme iti vor oferi cea mai buna solutie.

Lucrari de hidroizolatii terase

Daca in momentul in care ai construit locuinta nu s-a lucrat la protejarea terasei, este cazul sa contractezi serviciile unei firme. Prima data, aceasta va evalua starea terasei, apoi va trece la decaparea suprafetei deteriorate si la curatarea acesteia. Acolo unde este cazul se va uniformiza cu ajutorul bitumului, dupa care se va aplica amorsa pe toata suprafata. Amorsa are rolul de a pregati suprafata pentru asezarea uniforma a membranelor bituminoase, fara goluri, fisuri sau umflaturi. Daca reparatiile sunt locale, se refac doar bordurile, spre exemplu. Atentie in ceea ce priveste etansarea gurilor de aerisire!

Despre avantaje hidroizolatii terase

Daca locuinta are o terasa circulabila, hidroizolatiile cu membrane bituminoase sunt perfecte, intrucat sunt compatibile cu structurile grele din beton. In plus, ele rezista si la temperaturile caniculare, si la cele extrem de joase. In caz de intepatura accidentala, sigilarea se face foarte repede, mai ales cand e foarte cald, datorita proprietatilor gumate.

Alegand hidroizolatii terase in sistem stratificat, apa nu se va infiltra in suprafata, iar cladirea se va aerisi corespunzator. In plus, degradarea nu va aparea asa repede ca-n cazul neprotejarii terasei. Mai mult, daca iti doresti o gradina pe bloc sau casa, trebuie sa impiedici patrunderea apei de la ele in tavan. Ca sa le uzi fara probleme, dar nici sa nu bagi igrasie, mucegai si miros urat in locuinta, trebuie un sistem de hidroizolatii terase foarte eficient. Alege-l pe cel de la Procas Expert Construct!

O hidroizolare completa a locuintei inseamna protejarea acesteia de infiltratiile de apa si e recomandata nu doar pentru terasa, ci si pentru acoperis, fundatie, subsol si demisol. Ca sa nu irosesti toti banii pentru care ai muncit pana acum, profita de oferta firmei amintite si hidroizoleaza complet casa. Daca locuiesti la bloc, la ultimul etaj, cu atat mai mult ai nevoie de hidroizolatii terase. Fiind expus total pericolului infiltrarii apei, e necesar sa discuti cu locatarii si sa luati cea mai buna alegere pentru protejarea cladirii. Este adevarat ca tu, fiind la ultimul etaj, ai cel mai mult de suferit, dar acest lucru e pe moment. Mai tarziu, se degradeaza structura de rezistenta a intregului bloc, iar atunci se va vedea cat de importante sunt lucrarile de hidroizolatii terase.

Ia legatura acum cu firma Procas Expert Construct pentru lucrari de hidroizolatii terase de cea mai buna calitate! Mai multe detalii si informatii obtii daca mergi la sediul firmei, de pe str. Pancota, nr. 5, Bucuresti.