Hidroizolatii de la Europlastic.ro

hidroizolatii

Hidroizolarea constructilor si ce implica alegerea unei hidroizolatii pentru casele si cladirile dumneavoastra.

In ultima perioada hidroizolarea a cunoscut o remarcabila evolutie din punct de vedere al aplicarii materialelor ce o compun, tehnica de aplicare si mai ales instrumentele care ajuta la executia acesteia.

In urma acestei evolutii avem la indemana acum o verietate larga de material pentru hidroizolare.

Hidroizolatiile sunt de 4 feluri:

Hidroizolatii terase. Acestea pot fi folosite atat pentru exterior cat si pentru interior. Este o alegere buna pentru un timp indelungat si previne infiltrarea apei in interiorul structurii constructiei.

Hidroizolatii poliuretanice. Este un tip de hidroizolare usor de aplicat, se realizeaza cu rasini poliuretanice care se omogenizeaza si aseaza uniform.

Hidroizolatii cu membrana bituminoasa. Reprezinta metoda clasica de hidroizolare a cladirilor si teraselor. Este principal metoda care previne infiltrarea apei in tersase, acoperisuri si locuinte. Aceste membrane bituminoase sunt accesibile la pret si metoda care se foloseste pentru aplicarea acesteia este prin termosudare.

Hidroizolatii PVC. Este un tip de hidroizolare care asigura un montaj usor si rapid. Se poate aplica si in zone mai greu accesibile si este recunoscuta pentru rezistenta mai indelungata la smulgeri, deteriorare si umezeala. Cu o durata mai mare de viata acest tip de hidroizolatie poate fi considerate un tip ecologic datorita materialelor din care este prelucrata.

Hidroizolarea este importanta deoarece este o metoda prin care ne protejam casa de umezeala si anume patrunderea lichidelor in constructii. Lipsa unei hidroizolatii poate in timp sa afecteze atat peretii locuintei cat si sanatatea celor care o ocupa. Hidroizolatia mentine aerul sa nu fie umed fapt c ear avea ca si consecinte diferite deteriorari nu doar ale constructiilor ci si ale sanatatii prin afectarea sistemului respirator. De asemenea hidroizolatia are rolul de a mentine lichidele din incapere .

De exemplu pentru un muzeu unde sunt expuse diferite artefacte , este foarte importanta o hidroizolare a constructiei cat mai sigura pentru mentinerea temperaturii specifice pentru conservare.

In cazul piscinelor sau pivnite de asemenea este foarte importanta alegerea unei hidroizolatii cat mai bune.

O buna hidroizolare garanteaza peste 90% din rezistenta constructiei, atat pe interior cat si pe exterior. Aceasta reprezinta rezolvarea a peste jumatate din problemele care implica siguranta si rezistenta in timp a unei constructii.

In cazul in care aveti o constructive mai veche fiti foarte atenti la ce firma apelati pentru aplicarea unei hidroizolatii. O aplicare gresita poate produce in timp alte cheltuieli si dauneaza constructiei. Iar daca este vorba de o constructive noua cel mai bine este aplicarea unei hidroizolatii inca de la inceput, astfel se garanteaza rezistenta in timp a constructiei si o deteriorare mai mica a acesteia odata cu trecerea anilor.

Va asteptam la adresa noastra www.Europlastic.ro  sa o accesati cu incredere daca doriti servicii de calitate la preturi rezonabile pentru buzunarele dumneavoastra! Inarmati cu experienta, un personal profesionist si material de ultima generatie, suntem la dispozitia dumneavoastra sa va izolam casele si constructiile fie ele noi sau vechi, la noi conteaza dorinta clientului si o treaba bine facuta de la A la Z!