Hidroizolatie terasa verde – Izomar Prestconstruct iti sta la dispozitie

b8680fba8b1d49c12c216cbdfc1b7e96Te-ai saturat de atata poluare si noxe? Te ingrijoreaza cantitatea de substante nocive din acoperis? Ti-ar placea sa ai un colt verde, unde sa te poti retrage? Atunci iti recomand sa iei legatura cu firma Izomar Prestconstruct, pentru a solicita oferta la hidroizolatie terasa verde.

Util despre hidroizolatie terasa verde

In strainatate, pe terasele multor blocuri sunt amenajate mici oaze de verdeata. Acestea nu au doar rolul de a bucura privirea si de a fi o zona de recreere, ci sunt menite si sa mai scada gradul de poluare din oras. Si la noi ar fi binevenia o asemenea initiativa, dar inainte de a „inverzi” un bloc, este necesar serviciul de hidroizolatie terasa verde. Solicita in acest sens o oferta de la Izomar Prestconstruct.

Pentru ca structura de rezistenta a locuintei, indiferent daca este casa ori bloc, sa nu fie afectata, implicit sa nu existe infiltratii de apa, specialistii firmei mentionate folosesc materiale de calitate si metode moderne cand vine vorba de hidroizolatie. Nu lipsesc: membrana auto-adeziva, membrana hidroizolanta, stratul geotextil, pamantul vegetal etc. Avantajos este ca toate acestea au grija ca apa sa nu patrunda prin pereti, dar favorizeaza si dezvoltarea vegetatiei verzi.

Despre materiale hidroizolante

Cel mai des, echipa Izomar Prestconstruct foloseste membrane bituminoase pentru a impiedica infiltratiile de apa. Acestea sunt fabricate dintr-un amestec care are trei proprietati, si anume: rezistenta mecanica, durabilitate si flexibilitate. Pentru o aderenta perfecta in momentul aplicarii, folia din polietilena de pe partea inferioara a membranei se topeste. In schimb, cea de pe partea superioara e facuta sa fie rezistenta la razele ultraviolete. Cat despre mijlocul membranei, ei bine, acesta inglobeaza o armatura care confera rezistenta foarte buna, astfel ca membrana nu se rupe.

Facut ca la carte, serviciul de hidroizolatie terasa verde impiedica infiltrarea apei provenite din precipitatii si a vaporilor de apa din atmosfera si, in acelasi timp, favorizeaza dezvoltarea vegetatiei.

Bineinteles, in timpul lucrarilor se folosesc si beton de panta, amorsa, strat de difuzie si bariera de vapori. Aceasta din urma, spre exemplu, consta intr-o folie care nu doar ca previne patrunderea vaporilor prin hidroizolatie, ci trimite inapoi in locuinta circa 50% din caldura produsa de sistemul de incalzire in timpul iernii.

Cine hidroizoleaza o terasa verde?

Firma Izomar Prestconstruct are o experienta de aproximativ 19 ani in domeniul hidroizolatiilor, oferind servicii de cea mai buna calitate foarte multor clienti. Echipa de muncitori este specializata in hidroizolatii terasa verde, terase circulabile si necirculabile, fundatii, membrane bituminoase, statii de epurare, bai, balcoane, viaducte, puturi de lift, base etc.

Lucrarile se efectueaza pentru blocuri si case, fundatii, acoperisuri cu tigla / metalice / curbate, hale industriale, poduri si viaducte etc.

Solicita o oferta Izomar Prestconstruct pentru hidroizolatie terasa verde! Inveseleste „peisajul” urban, creandu-ti o oaza de verdeata pe bloc. Nu doar ca vei avea un loc in care te vei putea retrage pentru a-ti bea cafeaua sau pentru a te relaxa, ci vei lupta si impotriva poluarii.

Date de contact

Adresa: Bucuresti, b-dul Ghencea nr. 26, bloc C88A, scara 1, etaj 9, ap. 33, Sector 6

Telefon: 021.444.88.58, 0788.453.487, 0744.849.839