Hidroizolatia – o operatiune care poate preveni multe probleme! – Milucon

0d1ddccca2456ea564de49c33a43c157Aveti in plan un nou proiect de constructie sau doriti sa initiati anumite actiuni pentru renovarea unor constructii? In acest caz, trebuie sa luati neaparat in calcul si efectuarea unor lucrari de hidroizolatie, daca doriti sa preveniti intr-un mod eficient eventualele probleme care ar afecta atat sanatatea locuitorilor sau a persoanelor care isi desfasoara activitatea in acele spatii, cat si structura de rezistenta a constructiilor respective. Mai exact, problemele care ar putea aparea in lipsa unor lucrari de hidroizolatii sau in urma unei hidroizolatii defectuoase, ar fi urmatoarele: reducerea capacitatii de izolare termica, modificarea caracteristicilor fizico-mecanice ale materialelor, degradarea din cauza ciclurilor inghet-dezghet, coroziunea armaturilor si a pieselor metalice inglobate in beton, aparitia igrasiei, a mucegaiului si a fenomenului de putrezire, s.a.

Specialistii companiei Milucon din Bucuresti va pun la dispozitie servicii de exceptie in ceea ce priveste lucrarile de hidroizolatii blocuri, terase, balcoane, subsoluri, bazine si rezervoare de apa, turnuri de apa, parcari subterane, piscine, s.a. Durata de viata a constructiilor respective poate fi prelungita in mod semnificativ daca se apeleaza la aceste tipuri de servicii. Pentru realizarea lor, personalul firmei noastre utilizeaza numai materiale de calitate si echipamente performante, de ultima generatie. Lucram atent si tratam fiecare caz cu responsabilitate si promptitudine, asigurandu-va ca veti beneficia de rezultate de exceptie.

Apeland la o companie de specialitate pentru furnizarea serviciilor de hidroizolatii, nu veti face altceva decat sa diminuati eventualele costuri de intretinere si eforturile pe care le-ati fi depus in cazul in care ati fi refuzat interventiile de acest tip si, mai mult decat atat, veti avea grija ca sanatatea sa nu va fie afectata, dar nici constructia propriu-zisa.

Apa este un important agent agresiv impotriva caruia trebuie sa ne luam toate masurile de siguranta daca nu ne dorim sa ne confruntam, ulterior, cu probleme majore. Daca tratati acest aspect cu superficialitate si neglijenta, blocurile sau celelalte tipuri de constructii vor avea de suferit din mai multe puncte de vedere, dupa cum ati putut citi in randurile de mai sus.

Societatea Milucon din Bucuresti activeaza in domeniul constructiilor, oferind servicii de hidroizolatii la preturi competitive, variabile in functie de dimensiunea lucrarii si de materialele folosite. Acestea sunt necesare pentru o impermeabilizare perfecta a constructiilor subterane si de suprafata. Experienta acumulata in decursul activitatii noastre, materialele de calitate si tehnicile pe care le aplicam sunt doar cateva dintre ingredientele cheie ce asigura furnizarea unor servicii de exceptie care sa va multumeasca pe deplin, pentru care puteti beneficia de o garantie de pana la un an. In categoria publicului tinta se incadreaza atat persoanele juridice, cat si cele fizice pentru care oferim si servicii de asistenta tehnica.

Inainte de inceperea oricarei actiuni, ne sfatuim intotdeauna cu beneficiarul pentru a-i cunoaste dorintele si pentru a-i prezenta planul de lucru pe care dorim sa il aplicam astfel incat acesta sa fie in tema cu intentiile noastre.

Colaboratorii cu care pastram o relatie stransa, bazata pe incredere si sinceritate, sunt: Total Confort, Hidro Olt, Baupartenr si DB Schenker.

Pentru a va bucura de o constructie sigura si sanatoasa, va recomandam sa acordati o importanta deosebita hidroizolarii.