Hi-Tech Machinery – profesionalism desavarsit in productie

Hi Tech MachineryDezvoltarea industriala din ultimele doua decenii prin care firmele producatoare si-au imbunatatit gama de produse datorita noilor tehnologii, a adus un dublu avantaj. In primul rand pentru clienti, care pot beneficia de produse de ultima generatie si de o calitate superioara, si in al doilea rand pentru firmele producatoare in sine, care, pe langa profit, beneficiaza si de o gama diversificata de echipamente moderne si utilaje de productie mult mai rapide.

In constructii, in prelucrarea metalelor si in multe alte ramuri, noile tehnologii si-au pus amprenta intr-un mod destul de evident. De exemplu, daca in trecut erau la moda constructiile cu baza de caramida si ciment, locul acestora a fost luat treptat de constructiile din metal, mult mai rapide in derulare, mai rezistente la intemperii si mai putin costisitoare. Un alt exemplu ar fi acoperisurile caselor. Daca traditia era bazata pe o structura de tigla clasica, noile tehnologii de prelucrare a metalelor au facut posibila aparitia pe piata a unei table care imita tigla, asa numita “tabla tip tigla”. Aceasta este mult mai ieftina si totodata mult mai benefica acoperisurilor.

O firma care s-a raliat acestor noi tehnologii de productie este si Hi-Tech Machinery. Avand o experienta de peste 15 ani in domeniu, firma din Lugoj comercializeaza o gama larga de utilaje, linii si echipamente pentru productie. Dintre aceste linii de produse se remarca:

 – linii de productie tabla tip tigla;

– linii de productie tabla cutata;

– linii de productie profile rigips sau termopan;

– linii de productie panouri sandwich cu EPS sau spuma poliuretanica;

– toata gama de prese hidraulice sau cu excentric cu matritele aferente oricarui tip de produs;

– linii productie polistiren extrudat si expandat de mica, medie sau mare productivitate;

– decoilere automate de pana la 15 tone cu sau fara carucior electric de incarcare;

– linii de productie tip cut-to-length sau slitter pentru grosimi de pana la 3 mm;

– utilaje tip acumulator;

– linii productie C, Z, omega.

Alaturi de aceste linii de productii, Hi-Tech Machinery ofera si servicii profesionale diverse: traduceri, transport, depozitare, logistica, servicii de import, export sau comert.

Dintre produsele companiei din Lugoj, o mare cautare o au liniile de productie de tabla cutata. Invelitorile din tabla cutata se monteaza usor, necesita un numar redus de elemente de sprijin si se comporta bine in timp. Profilele de tabla cutata pentru invelitori si structura pe care se monteaza functioneaza impreuna ca sistem.

Liniile de productie de tabla cutata pe care le comercializeaza Hi-Tech Machinery sunt fabricate la standarde inalte de calitate. Pe langa acest aspect:

– usor si rapid de montat;

– ofera o gama larga de culori;

– economica si fiabila pe perioada indelungata;

– panouri debitate la comanda;

– sistem constructiv sigur;

– otel de calitate superioara;

– gama completa de accesorii;

– materiale ce nu dauneaza mediului;

– timp rapid de livrare.

Produsele comercializate de Hi-Tech Machinery provin din tari cu o traditie recunoscuta in domeniul industriei, printre care amintim: China, SUA, Finlanda, Suedia, Turcia, Germania sau Italia.

 Datele de contact:

 E-mail: office@hi-tech-machinery.com

Telefon:

Mobil: 0723621221

Mobil: 0766283311

Fax: 0256357128

China: +8615010465110

 In momentul in care veti contacta firma, mentionati ca ati gasit compania pe site-ul zoom-biz.ro, pentru a obtine cel mai bun pret.