Helinick. Top 8 avantaje ale sistemului ticketing

Helinick. Top 8 avantaje ale sistemului ticketingEsti in cautarea unui sistem de control acces foarte eficient si nu stii asupra carui model sa-ti indrepti atentia, deoarece pe piata exista o gama larga de produse si servicii in aceasta directie? Daca activitatea ta de zi cu zi se invarte in jurul intrecerilor sportive de orice natura ar fi ele, a spectacolelor de mare anvergura, cat si a transportului sau a parcarilor in domeniul public sau privat, in toate aceste cazuri, Helinick are solutia ideala pentru tine. Este vorba despre un sistem de tip ticketing, care prezinta numeroase avantaje si care te va scoate din incurcatura de fiecare data.

Helinick – experienta si profesionalism la cote maxime

Marea intrebare pe care ti-o pui in acest moment se refera la cine este Helinick si cum te poate ajuta? Haide sa facem cunostinta cu aceasta companie de renume din tara, renume pe care l-a facut in peste 20 de ani de experienta.

Helinick a luat nastere in 1991 si din acest an a crescut constant, reusind sa acapareze piata serviciilor prestate in domeniul securitatii si a sigurantei, fie ca a fost vorba despre persoane fizice, care doreau sa-si protejeze cat mai eficient locuinta de catre infractori, sau persoane juridice, care doreau un control excelent a tuturor persoanelor ce intrau sau paraseau cladirea companiei.

Printre multimea de servicii pe care Helinick ti le poate pune la dispozitie se numara si sistemul de ticketing ce a luat nastere din dorinta de a mentine ordine si disciplina in ceea ce priveste participarea unui numar foarte mare de oameni la o anumita intalnire.

Avantajele sistemelor de ticketing de la Helinick

Cum am mentionat si la inceputul acestui articol, sistemele de ticketing se refera, in special, la controlul in ceea ce priveste intrarea unui numar mare de oameni la un spectacol, pe stadion sau in mijloacele de transport in comun. Practic, vorbim despre montarea unor aparate care emit tichete sau bilete si care permit, in urma achizitionarii acestora, accesul in locatie.

De ce sunt utilizate sistemele de ticketing? Exista 2 motive esentiale, pe care trebuie sa le prezentam pentru a intelege cum sta treaba cu acest gen de sisteme. In primul rand, un sistem de ticketing iti ofera siguranta si securitate cu privire la accesul publicului intr-un anumit spatiu. Aceasta nevoie este strict a organizatorului evenimentului respectiv. Al doilea motiv pentru care trebuie sa utilizezi un sistem de ticketing se observa din punctul de vedere al cumparatorului caruia ii este mult mai usor sa achizitioneze biletele astfel.

Deci, in aceste conditii, ar fi cazul sa enumeram si avantajele sistemului de ticketing de la Helinick:

1. Siguranta, protectie si control al accesului;

2. Usurinta de achizitionare a biletelor, direct la fata locului;

3. Cumparatorul nu depinde de nimeni, de nicio persoana care vinde bilete, dar nici de un orar;

4. Se scade aglomeratia de la ghiseele de bilete;Helinick. Top 8 avantaje ale sistemului ticketing1

5. Tichetele se obtin intr-un timp foarte scurt;

6. Sistemul de ticketing poate fi de tipul stand-alone, acesta functionand fara ajutorul altor aplicatii;

7. Sistemul de ticketing poate fi conectat si online la diverse aplicatii de emitere a biletelor;

8. Pretul atractiv de achizitie.

Daca vrei sa ai parte de calitate, alege sisteme ticketing Helinick. Ai nevoie de informatii suplimentare despre firma si serviciile Helinick? Suna la numarul 0214-044.444 si 0214-044.400 sau trimite un e-mail pe adresa office@helinick.ro.

Articol oferit de zoom-biz.ro.