Helinick – solutii eficiente de securitate!

securitateInstalarea unui sistem de alarma in caz de efractie este important pentru protejarea bunurilor din locuinta, firma sau spatiile dumneavoastra comerciale sau personale. Un sistem de avertizare in caz de efractie este o investitie importanta, si nu o cheltuiala sau un moft. Cu toate acestea, acest sistem de alarma nu poate fi considerat complet daca nu este asistat de un dispecerat de securitate eficient si profesionist. O firma din Romania care va ajuta sa echipati dispeceratele de monitorizare si camerele de comanda pentru gestionarea sistemelor de siguranta si securitate este compania Helinick, cu o experienta de 20 de ani in domeniu.

Din pacate, Romania este o tara in care rata infractionalitatii este una dintre cele mai crescute din Europa. Zi de zi auzim in mass-media despre stiri legate de fel si fel de spargeri date spatiilor comerciale, bancilor, precum si in tot mai multe locuinte. Dispeceratele de securitate Helinick sunt puncte de centralizare si prezentare sintetica a informatiilor, comanda si control, cu scopul de a monitoriza starea de securitate, de a sprijini interventia in caz de eveniment sau situatie de urgenta, precum si de a asigura infrastructura pentru rezervarea activitatii operationale, dupa caz.

Dispeceratele pe care compania din capitala vi le pune la dispozitie pot fi fixe sau mobile. Dispeceratele mobile sunt, de regula, amenajate in containere sau pe autovehicule, cu scopul de a putea fi mutate cu rapiditate in sau din zona afectata.

In ceea ce priveste camerele de comanda ale acestor dispecerate, acestea sunt medii ultra specializate unde nu sunt permise greseli, profitul unei astfel de investitii fiind garantat de buna executie a proiectului si a performantelor echipamentelor. Sistemele oferite de Helinick respecta toate cerintele impuse de specificul acestei activitati.

Dispeceratele de securitate Helinick pot cuprinde:

– echipamente IT&C amplasate intr-o camera tehnica sau, dupa caz, un centru de date;

– sinoptic grafic cu afisare de informatii in timp real;

– asistenta dependenta de context pentru sprijinirea si orientarea operatorului;

– jurnal de semnalizari si activitate a operatorilor;

– posturi de lucru pentru personal în caz de necesitate;

– camera de stat major.

Tot aceste dispecerate de securitate asigura functii de:

– centralizare semnalizari, culegere date de la locul evenimentului;

– prezentarea informatiilor din teren in forma sintetica, asociat cu informatii de localizare (harti vectoriale) si informatii de stare (tablou de bord);

Experienta companiei Helinick in proiectarea, instalarea si mentenanta sistemelor de detectie efractie ii permite sa aleaga cele mai potrivite solutii, adaptate fiecarei situatii in parte, folosind tehnologii care indeplinesc toate functiile specifice unui astfel de sistem.

Infiintata imediat dupa Revolutie, compania Helinick are o experienta de peste 20 de ani in domeniul securitatii si sigurantei. Dupa ce in anul 1993 a instalat primul sistem analog pentru detectia incendiilor, compania s-a dezvoltat radical ulterior, ajungand astazi un lider incontestabil pe piata romaneasca in solutii de integrare a sistemelor de siguranta.

Date de contact: 

Eraclie Arion nr. 4, Sector 1

013911, Bucuresti, Romania

Tel:     +(4021) 404 44 44

Tel:     +(4021) 404 44 00

Fax:    +(4021) 404 44 30

Fax:    +(4021) 404 44 20

Email: office@helinick.ro

In momentul in care veti contacta firma, mentionati ca ati gasit-o pe site-ul zoom-biz.ro, pentru a obtine cel mai bun pret.