Helinick – pune siguranta pe primul loc!

Sistem-supraveghere-cctv-vRySXIn societatea actuala este necesar a se instala un sistem de supraveghere CCTV in spatiile publice si nu numai, unde monitorizarea continua este esentiala pentru siguranta si protectia angajatilor, si apoi pentru a incerca descurajarea savarsirii de infractiuni in cadrul acestora. Sistemele de supraveghere CCTV se instaleaza in banci, aeroporturi, cazinouri, institutii militare, magazine universale, dar si in alte spatii publice. Solutiile video oferite de compania Helinick foloseste tehnologia generatiei a patra de sisteme video IP. Produsele au o sfera larga de utilizare, oferind beneficii avansate utilizatorilor. In plus, odata cu dezvoltarea tehnologiei si trecerea la digital, costurile unui astfel de sistem au scazut considerabil.

CCTV este acronimul pentru closed-circuit television, o metoda de a realiza transmisii ale semnalelor din diverse locuri catre un numar limitat de monitoare. Sistemele video IP prezinta o mare flexibilitate a functiilor de stocare, transmisie, monitorizare si analiza a continutului video. Acestea sunt utilizate si pentru functiile suplimentare relationate cu transmiterea de informatii sub forma de date, deci nu doar sub forma de semnale video. Caracteristicile sistemelor le transforma in solutii excelente pentru sistemele de securitate integrate si cele de securitate inalta. Sunt sisteme complet digitale, bazate pe tehnologii de retea de tip TCP/IP.

Camera video inregistreaza si trimite date catre server. Serverul are capacitatea de a colecta datele si de a le stoca sau afisa direct pe anumite ecrane. Imaginea poate fi accesata online, in functie de nevoi si de sistem. Camerele pot fi de interior si de exterior. Culorile percepute ale unui obiect depind de caracteristicile acestuia, dar si de tipul de iluminare. Sistemele sunt usor de utilizat si de instalat, fiind ideale pentru supravegherea din exterior si interior a principalelor cai de acces specifice unei locuinte sau alt tip de imobil.

Timpul de inregistrare depinde in functie de setari si preferintele utilizatorului. Exista o mare varietate de camere de supraveghere cu specificatii tehnice diferite care influenteaza pretul si felul in care se vede imaginea. Fabricile, organizatiile guvernamentale, spitalele si universitatile folosesc camerele de supraveghere video pentru identificarea vizitatorilor si angajatilor, pentru monitorizarea spatiilor de lucru cu nivel ridicat de pericol, dar si pentru prevenirea furturilor si asigurarea securitatii zonelor monitorizate si a spatiilor de parcare. Acestea permit operatorilor sa supravegheze zone cu nivel ridicat de risc si ajuta la reducerea timpului de interventie a echipajelor de politie, pompieri si ambulante.

Helinick este o companie bucuresteana cu o experienta de 20 de ani in domeniul securitatii si sigurantei. Activitatea firmei se bazeaza pe importul si comercializarea sistemelor de securitate, oferind si solutii de integrare a sistemelor de siguranta, fiind lideri pe piata romaneasca de specialitate. Toate serviciile si produsele oferite sunt realizate cu respectarea legilor si protejarea mediului. Activitatea firmei se bazeaza pe consecventa, spirit de echipa, profesionalism si promptitudine. Echipa are o putere mare de munca si este capabila sa ofere solutii chiar si pentru cele mai dificile probleme.

Pentru mai multe informatii si detalii despre sistemele de supraveghere CCTV, solicita asistenta echipei Helinick. Aceasta ofera cele mai bune solutii, si consultanta in scopul alegerii celor mai potrivite produse pentru nevoile tale. Alege un sistem de supraveghere CCTV de la Helinick pentru siguranta ta si a afacerii tale.

 Datele de contact ale firmei Helinick:

Adresa firmei: Str. Eraclie Arion, Nr.4, Sector 1, Bucuresti

Telefon: 021 404 44 44

Email: office@helinick.ro