Helinick Bucuresti – siguranta prin tehnologie!

Cauti diverse sisteme performante de supraveghere CCTV?

Ai nevoie de solutii integrate dedicate sistemelor de siguranta si securitate electronica?

Vrei sisteme de detectie antifractie performante ori cauti sisteme de detectie perimetrala profesionale?

In aceste situatii a sosit momentul sa arunci o privire peste oferta completa a companiei Helinick din Bucuresti!

Avand peste 22 de ani de experienta pe piata afacerilor romanesti, firma Helinick poate fi partenerul ideal daca iti doresti servicii de calitate europeana, la cele mai bune preturi.helinick

Helinick este un lider recunoscut in domeniu, compania colaborand constant cu diferite firme de renume, carora le ofera servicii externalizate de administare a sistemelor de securitate bancara, servicii de securitate electronica ori sisteme de supraveghere. In oferta firmei bucurestene Helinick gasesti si diverse servicii de analiza a riscului si proiectare, ce implica analizarea potentialelor riscuri legate de securitatea si siguranta in care opereaza beneficiarul, acesta fiind ofertat cu diferite solutiile personalizate vizand reducerea considerabila a riscurilor implicate.

La compania Helnick vei gasi doar  personal calificat si bine pregatit in domeniu, ce iti poate realiza toate proiectele in cel mai scurt timp, in paralel cu obtinerea avizelor si a aprobarilor necesare acestora.

In plus, specialistii Helinick sunt mereu gata sa te ajute, oferindu-ti consultanta tehnica de specialitate corelata cu lucrarea sau proiectul tau, fara a tine cont de faza acestuia (proiect tehnic, detalii de executie, as-built).

Toate proiectele de securitate sunt  executate si implementate de catre profesionistii firmei Helinick din Bucuresti cu rapiditate, respectandu-se toate costurile initiale stabilite de comun acord cu clientul cat si termenele contractuale.

La Helinick mai poti gasi si servicii diverse de administrare si operarea instalatiilor de siguranta si securitate, acestea implicand o reducere semnificativa a costurilor de exploatare asociate. In plus, firma are solutii diverse si complete in domeniul securitatii, constand in prevenirea, detectia, alarmarea si analiza post-eveniment. Toate sistemele de detectie si alarmare efractie proiectate si instalate de catre compania Helnick din Bucuresti sunt realizate cu echipamente performante si utilizand tehnologii de ultima generatie, astfel ca rata alarmelor false este redusa semnificativ.helinick 1

Sistemele de supraveghere CCTV aflate in oferta companiei Helinick au la baza transmisia de stream-uri video de date, acestea fiind utilizate si pentru functiile suplimentare asociate cu transmisia informatiilor, doar sub forma de date.

Urmarind intocmai tehnologiile recunoscute si testate in industria IT, sistemele video IP proiectate si instalate de catre specialistii companiei Helnick iti ofera numeroase facilitati, atat pentru aplicatii de tip ‘high security’ cat si pentru aplicatii integrate de securitate.

Sistemele de supraveghere CCTV se remarca prin capacitatea marita de stocare, trasmisie, monitorizare si analizare a continutului video, comparativ cu sistemele clasice analogice sau hibride.

CCTV – closed-circuit television, reprezinta metoda ideala de realizare a unei transmisii de semnal din diverse locuri, catre un numar limitat de monitoare. Sistemele de supraveghere CCTV sunt ideale in special in spatiile unde se impune monitorizarea continua precum bancile, aeroporturile, cazinourile, insitutiile militare ori magazinele universale.

Pentru securitate si siguranta desavarsita, alege partenerul ideal de care ai nevoie, Helinick Bucuresti!

Helinick – siguranta prin tehnologie!

Contact:

Localitate: Bucureşti
Adresa: Str. Eraclie Arion nr. 4, Sector 1
Telefon: 021.404.44.44 | 021.404.44.00
Fax: 021.404.44.30 | 021.404.44.20

In momentul in care vei contacta firma nu uita sa mentionezi ca ai gasit-o in reteaua zoom-biz, beneficiind astfel de cel mai bun pret.

Citeste si alte materiale interesante, aici!